Bezorgen & Betalen

Alles over het bezorgen van je bestelling

Bezorging Nederland

Brievenbusbezorging

Brievenbusbezorging PostNL

De bezorgkosten per adres binnen Nederland bedragen € 2,98 excl. btw. Verzending geschiedt van maandag t/m vrijdag. Al onze zendingen worden bezorgd door PostNL brievenbusbezorging. Dit houdt in dat 90% van de pakketten de volgende werkdag geleverd zal worden (levering is doorgaans binnen 1-2 werkdagen na verzending). De zondag en maandag zijn GEEN werkdag voor PostNL brievenbuspost. Er zal dan ook geen levering van pakketten op deze dagen plaatsvinden. Een brievenbuspakket mag maximaal 3.2 cm dik zijn; "brievenbusgeschikt". Maar een deel van ons assortiment is geschikt voor brievenbusbezorging. 

Kies je voor brievenbusbezorging, dan wordt jouw kado als een busstuk aangeboden en is helaas niet traceerbaar. Het verzenden gaat dan ook geheel op eigen risico. Niet aangekomen of te laat geleverde pakketten zijn geen reden tot creditering.

Pakketbezorging

Pakketbezorging PostNL

De bezorgkosten per adres binnen Nederland bedragen € 6,25 excl. btw (pakketten < 10 kilo). Verzending geschiedt van maandag t/m vrijdag. Al onze zendingen worden bezorgd door PostNL Pakketservice. Dit houdt in dat 98% van de pakketten de volgende dag geleverd zal worden. Dit kan tussen 09.00 en 21.30 uur (zakelijke wijken tot 17.00 uur). Wij kunnen helaas geen specifiek tijdstip van levering aangeven. Is de ontvanger niet aanwezig, dan zal het pakket bij de buren worden afgeleverd. Is daar ook niemand aanwezig, wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Is er dan weer niemand aanwezig op het adres, dan wordt het pakket naar het postkantoor gebracht en krijgt de ontvanger hiervan bericht in de brievenbus, dat de zending binnen 1 week afgehaald dient te worden. Bij verzending van een pakket van >10 tot <30 kilo worden de bezorgkosten à € 12,50 in rekening gebracht.
Levering via DHL Express

Express levering

De bezorgkosten per adres binnen Nederland en België bedragen € 19,50 excl. btw, dit betreft pakketten tot een maximaal gewicht van <30 kilo. Verzending geschiedt van maandag t/m vrijdag. Levering geschiedt gegarandeerd de volgende werkdag vóór 11.00 uur. Al onze Express-zendingen worden bezorgd door DHL Express. Voor DHL Express zijn maandag t/m vrijdag werkdagen. 
voorwaarden verzending

Houd rekening met:

  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet tijdig of niet intern doorsturen van pakketten binnen bijvoorbeeld grote internationale concerns, bungalowparken, ziekenhuizen, recepties, bedrijven en voor onderlinge afspraken tussen bezorgdienst en de ontvanger!
  • Indien de ontvanger het pakket weigert, om welke reden dan ook, wordt het pakket retour gestuurd. Let op dat bij grote concerns, etc het concern de ontvanger is en niet de contactpersoon.
  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor foutief opgegeven adressen. Wanneer je een foutief adres hebt opgegeven kan het pakket retour gestuurd worden of het pakket wordt op het opgegeven adres geleverd (naam ontvanger en adres hoeven niet overeen te komen, opgegeven adres is leading!). Er vindt geen creditering van het geschenk plaats.
  • Heb je een absolute ‘deadline’ voor de levering (denk aan een verjaardag, jubileum etc), neem dan geen risico, verstuur jouw kado dan minimaal één dag eerder.

Bezorging Buitenland
Internationale bezorgkosten en overkomstduur verschillen per land. Verder dien je bij verzending rekening te houden met de lokale wetgeving en voor chocolade producten de temperatuur ter plaatse! Het kado wordt altijd in jouw opdracht en voor jouw risico verzonden. Tasty Present-Chocotelegram® kan niet garanderen, wanneer, hoe en in welke staat het cadeau wordt afgeleverd. Helaas is het niet mogelijk voor internationale zendingen de exacte afleverdag te bepalen. De aangegeven overkomstduur is indicatief!
OPGELET: het is niet mogelijk om internationale zendingen te laten leveren op een postbusadres.
 

Levering in Belgie

Levering België

De bezorgkosten per adres binnen België bedragen € 7,95 excl. btw. Verzending geschiedt van maandag t/m vrijdag. Pakketten worden indicatief binnen 2-5 werkdagen geleverd. Levering op zaterdag kan alleen geschieden bij plaatsen in de grensstreek; helaas is het niet mogelijk aan te geven welke plaatsen wel en welke niet. Wij kunnen helaas geen specifiek tijdstip van levering aangeven. Is de ontvanger niet aanwezig, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Is er dan weer niemand aanwezig op het leveringsadres, dan wordt het pakket naar het postkantoor gebracht en wordt een briefje achtergelaten in de brievenbus van de ontvanger, dat de zending binnen 15 dagen afgehaald dient te worden.
OPGELET: het is niet mogelijk om binnen België te leveren op een postbusadres.
Levering in Duitsland

Levering Duitsland

De bezorgkosten per adres binnen Duitsland bedragen € 4,63 excl. btw (tot 2 kilo). Verzending pakketten van >2 tot <30 kilo kosten € 12,50 per stuk excl. btw. Verzending geschiedt van maandag t/m vrijdag. Pakketten worden indicatief binnen 2-5 werkdagen bezorgd. Wij kunnen helaas geen specifiek tijdstip van levering aangeven. Is de ontvanger niet aanwezig, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Is er dan weer niemand aanwezig op het leveringsadres, dan wordt het pakket naar het postkantoor gebracht en wordt een briefje achtergelaten in de brievenbus van de ontvanger, dat de zending binnen 15 dagen afgehaald dient te worden.
OPGELET: het is niet mogelijk om binnen Duitsland te leveren op een postbusadres.
Levering in oostenrijk

Levering Oostenrijk

De bezorgkosten per adres binnen Oostenrijk bedragen (tot 10 kilo) € 15,95 excl. btw. en vanaf 10 tot 30 kilo € 18,95. Verzending geschiedt van maandag t/m vrijdag. Pakketten worden doorgaans binnen 1-4 werkdagen bezorgd. Wij kunnen helaas geen specifiek tijdstip van levering aangeven. Is de ontvanger niet aanwezig, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Is er dan weer niemand aanwezig op het leveringsadres, dan wordt het pakket naar het postkantoor gebracht en wordt een briefje achtergelaten in de brievenbus van de ontvanger, dat de zending binnen 15 dagen afgehaald dient te worden.
OPGELET: het is niet mogelijk om binnen Oostenrijk te leveren op een postbusadres.

Levering in Frankrijk

Levering Frankrijk

De bezorgkosten per adres binnen Frankrijk bedragen € 14,95 excl. btw. Verzending geschiedt van maandag t/m vrijdag. Al onze Franse zendingen worden bezorgd door PostNL Pakketservice. De indicatieve overkomstduur voor levering binnen Frankrijk is 2-4 werkdagen. Wij kunnen helaas geen specifiek tijdstip van levering aangeven. Is de ontvanger niet aanwezig, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Is er dan weer niemand aanwezig op het leveringsadres, dan wordt een briefje achtergelaten in de brievenbus van de ontvanger om een afleverafspraak te maken.
OPGELET: het is niet mogelijk om binnen Frankrijk te leveren op een postbusadres.

Retourzendingen
Zodra een pakket bij ons retour komt (om welke reden dan ook), ontvang je hierover bericht (internationale retourzendingen kunnen enkele weken duren!). Je kan dan kiezen: óf je het pakket nogmaals wil laten leveren, óf je het pakket zelf wilt ontvangen óf dat het pakket eventueel vernietigd mag worden. Bij retour zending en nieuwe verzending naar welk adres dan ook, geldt dat de bezorgkosten nogmaals in rekening worden gebracht.

Leveringsvoorwaarden

Houd rekening met:

  • Wanneer je ervoor kiest om het kado te laten vernietigen, worden het kado en de bezorgkosten NIET gecrediteerd.
  • Indien een pakket retour komt met als reden geweigerd, kun je kiezen of je het pakket nogmaals wil versturen naar de ontvanger, je het pakket zelf wenst te ontvangen of dat het pakket vernietigd mag worden. Bij nieuwe verzending naar welk adres dan ook, geldt dat de bezorgkosten nogmaals in rekening worden gebracht. Er vindt GEEN creditering plaats van kado en/of bezorgkosten.

Alles over het betalen van je bestelling

betalen van je bestelling

Online betalen

Online betalingen kunnen op diverse manieren plaatsvinden:

  • Creditcard (VISA, American Express, Diners, Mastercard);
  • iDEAL;
  • Paypal;
  • Bankoverschrijving.

De online betalingen worden afgehandeld door Ingenico ePayments te Hoofddorp (NL), een van de meest toonaangevende Payment Service Providers van Europa.

betalen van je bestelling

Factuur + Kopen op rekening-account

​Voor Nederlandse, Belgische en Duitse bedrijven is het mogelijk om een factuur te ontvangen tot een maximaal orderbedrag van 250 euro. De administratiekosten bedragen hiervoor 1,95 incl. BTW. Na goedkeuring door Tasty Present - Chocotelegram® kun je een factuur ontvangen van de door jouw geplaatste bestelling. Facturen dienen binnen 14 dagen na ontvangst voldaan te worden.

Bestel je vaker en wil je géén administratiekosten betalen? Vraag dan een "Kopen op rekening" account aan bij onze klantenservice (info@tastypresent.nl of +31 46 - 4757674). Je ontvangt dan achteraf de factuur zonder administratiekosten. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen. Bij niet tijdig betalen, mag Tasty Present - Chocotelegram® zonder overleg de “kopen op rekening” optie blokkeren. Er kan dan alleen nog gebruik worden gemaakt van de andere aangeboden online betaalmethoden.