Bestellen & bezorgen

Bestellen & bezorgen

DHL Brievenbusbezorging

De bezorgkosten per adres binnen Nederland bedragen € 3,95 excl. btw. Verzending geschiedt van maandag t/m vrijdag. Al onze zendingen worden bezorgd door DHL Brievenbusbezorging. Dit houdt in dat 90% van de pakketten de volgende werkdag geleverd zal worden (levering is doorgaans binnen 1-2 werkdagen na verzending. Een brievenbuspakket mag maximaal 3.2 cm dik zijn. Dit betekent dat er alleen bij verzending per stuk gebruik kan worden gemaakt van de optie "DHL brievenbusbezorging". Vanaf twee stuks (producten) op één adres, kun je alleen versturen via DHL Pakketservice of DHL Express. (geen postbus)

Het verzenden gaat dan ook geheel op eigen risico. Niet aangekomen of te laat geleverde pakketten zijn geen reden tot creditering.

 

DHL Pakketbezorging

De bezorgkosten per adres binnen Nederland bedragen € 5,95 excl. btw (pakketten < 10 kilo). Verzending geschiedt van maandag t/m vrijdag. Al onze zendingen worden bezorgd door DHL Pakketservice. Dit houdt in dat 98% van de pakketten de volgende dag geleverd zal worden. Dit kan tussen 09:00 en 21:30 uur (zakelijke wijken tot 17:00 uur). Wij kunnen helaas geen specifiek tijdstip van levering aangeven. Verzending van pakketten zwaarder dan 10 kilo (tot <30 kilo) geschiedt altijd via DHL Express  à € 19,50 per pakket. (geen postbus)

 

DHL Express levering

De bezorgkosten per adres binnen Nederland en België bedragen € 19,50 excl. btw (geen postbus), dit betreft pakketten die zwaarder zijn dan 10 kilo (tot <30 kilo) óf die tijd-kritisch zijn. Levering geschiedt de volgende werkdag vóór 11.00 uur. Al onze Express-zendingen worden bezorgd door DHL Express. Verzending geschiedt van maandag t/m vrijdag. Houd rekening met:

  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet tijdig of niet intern doorsturen van pakketten binnen bijvoorbeeld grote internationale concerns, bungalowparken, ziekenhuizen, recepties, bedrijven en/of voor onderling gemaakte afspraken tussen bezorgdienst en de ontvanger;
  • Indien de ontvanger het pakket weigert, om welke reden dan ook, wordt het pakket retour gestuurd. Let op dat bij grote concerns, het concern de ontvanger is en niet de contactpersoon;
  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor foutief opgegeven adressen. Wanneer je een foutief adres hebt opgegeven kan het pakket retour gestuurd worden of het pakket wordt op het opgegeven adres geleverd (naam ontvanger en adres hoeven niet overeen te komen. Dit betekent dat er altijd van het opgegeven adres wordt uitgegaan!). Er vindt geen creditering van het geschenk plaats;
  • Heb je een absolute ‘deadline’ voor de levering (denk aan een verjaardag, jubileum etc), neem dan geen risico, verstuur jouw geschenk dan minimaal één dag eerder.

 

Levering België

De bezorgkosten per adres (geen postbus) binnen België bedragen:

Brievenbuspost (hoogte maximaal 3.2 cm, dus maximaal 1 stuk) € 5,95 excl.btw;
Bezorging pakket (meerdere stuks op 1 adres; < 10 kg) € 6,95 excl. btw;
Bezorging pakket (<30kg ) levering de dag erna vóór 11 uur via DHL Express € 19,50 excl. btw. 

 

Levering Duitsland

De bezorgkosten per adres (geen postbus) binnen Duitsland bedragen:

Brievenbuspost (hoogte maximaal 3.2 cm, dus maximaal 1 stuk) € 4,75 excl. btw;
Bezorging pakket (meerdere stuks op 1 adres; < 10 kg) € 7,95 excl. btw;
Bezorging pakket (meerdere stuks op 1 adres; > 10 kg) € 23,85 excl. btw.

 

Bezorging Buitenland (Europa overige landen en rest van de wereld)

Internationale bezorgkosten en overkomstduur verschillen per land. Verder dien je bij verzending rekening te houden met de lokale wetgeving en voor chocolade producten de temperatuur ter plaatse! Het geschenk wordt altijd in jouw opdracht en voor jouw risico verzonden. Tasty Present  kan niet garanderen, wanneer, hoe en in welke staat het cadeau wordt afgeleverd. Helaas is het niet mogelijk voor internationale zendingen de exacte aflever dag te bepalen. De aangegeven overkomstduur is indicatief! Informatie over buitenlandse bezorging: info@tastypresent.com.
OPGELET: het is niet mogelijk om internationale zendingen te laten leveren op een postbusadres.

 

Retourzendingen

Zodra een pakket bij ons retour komt (om welke reden dan ook), ontvang je hierover bericht. Dit kan, zeker bij internationale retourzendingen, enkele weken duren! Je kunt dan kiezen: óf je het pakket nogmaals wilt laten leveren, óf je het pakket zelf wilt ontvangen óf dat het pakket eventueel vernietigd mag worden. Bij retour zending worden de door DHL aan Tasty Present in rekening gebrachte retour-bezorgkosten ook aan jou doorberekend. Zorg daarom altijd voor een juiste adressering. In 70% van de gevallen van “retourzendingen”, is het opgegeven (zeker een buitenlands) adres niet volledig of niet juist vermeld. Wij kunnen het geschenk alsnog naar (een ander adres) versturen, maar ook hiervoor worden bezorgkosten opnieuw in rekening gebracht.

Houd rekening met:

  • Wanneer je ervoor kiest om het geschenk te laten vernietigen, worden het geschenk en de bezorgkosten NIET gecrediteerd;
  • Indien een pakket retour komt met als reden geweigerd, kun je kiezen of je het pakket nogmaals wilt versturen naar de ontvanger, je het pakket zelf wenst te ontvangen of dat het pakket vernietigd mag worden.

 

Alles over het betalen van je bestelling

 

Online betalen

Online betalingen kunnen op diverse manieren plaatsvinden:

  • Creditcard (VISA, American Express, Diners, Mastercard);
  • iDEAL;
  • Paypal.

De online betalingen worden afgehandeld door Ingenico ePayments te Hoofddorp (NL), een van de meest toonaangevende Payment Service Providers van Europa.

 

Kopen op rekening-account

​Voor Nederlandse, Belgische en Duitse bedrijven is het mogelijk om een factuur te ontvangen tot een maximaal orderbedrag van € 250,00. Vraag dan een "Kopen op rekening" account aan bij onze klantenservice (info@tastypresent.com  of +31 (0)46 475 76 74. Je ontvangt dan achteraf de factuur zonder administratiekosten. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen. Bij niet tijdig betalen, kan Tasty Present  zonder overleg de “kopen op rekening” optie blokkeren. Er kan dan alleen nog gebruik worden gemaakt van de andere aangeboden online betaalmethoden.