Business to Business

Business to Business

 

Business to business

Onze belangrijkste klanten zijn bedrijven, overheden, profit- en non-profitorganisaties. Relatiegeschenken zijn voor organisaties en bedrijven een onderdeel van hun marketingcommunicatie-mix. Ze schreeuwen dan ook om de nodige aandacht in selectie, ontwerp en uitvoering. Een geschenk moet immers exact in lijn liggen met alle andere bedrijfsuitingen.

Of het nu een geschenk richting klanten of medewerkers betreft, dat maakt niet uit; men moet in uitvoering, design én smaak je bedrijf herkennen. Wij gaan graag voor je aan de slag. Wij zoeken of ontwikkelen nét zo lang, totdat wij het perfecte geschenk voor jouw organisatie hebben gevonden of ontwikkeld.  Of je als organisatie een chocoladeletter of een doos bonbons wilt versturen, maak er in ieder geval iets bijzonders van. Dat kan voor weinig extra kosten. Wij helpen je graag, zodat jouw marketing-euro beter rendeert.

Een kleine toevoeging van een bedrijfslogo op de chocolade, een volledig eigen verpakking of een volledig zelf ontworpen geschenk……daag ons maar uit. Een offerte? Vanaf 100 stuks ontvang je razendsnel een passende offerte, gegarandeerd binnen 2 (werk)uren in je mailbus.

Gebruik dit formulier om een offerte aan te vragen.
Bellen kan natuurlijk ook +31 (0)46 475 81 07.