Welkom bij Tasty Present

Nr. 1 in personaliseren

Home » Tasty Present » Nr. 1 in personaliseren

Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van geschenken. Of het nu gaat om heerlijke bonbons voorzien van het logo van jouw organisatie, een chocoladeletter met jouw logo voor jouw klanten of medewerkers, of een Chocotelegram® met een persoonlijke tekst. Daarbij kunnen wij niet alleen het product zelf personaliseren, maar ook de verpakking. Van een logosticker, tot een speciale banderol of een mooie kwalitatieve doos met een eigen deksel. Alles bespreekbaar en bijna alles is mogelijk. Onderstaand een toelichting op de mogelijkheden die wij bieden.

Printen op chocolade

Maak van gewone chocolade jóuw chocolade. Wij beschikken over een eigen procedé waarmee we een breed pallet aan chocoladeproducten kunnen voorzien van een haarscherpe print. Van bonbons met jouw logo, tot tabletten met een groepsfoto van jouw medewerkers. Onderstaand enkele voorbeelden. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

Logoblokjes, bonbons en giftboxen

Het logo van jouw bedrijf op een chocoladeblokje. Hoe cool is dat? Een eigen ontworpen print, of het nu een logo is of een foto, in één kleur, of full color. Alles is mogelijk en ook al vanaf kleine oplages. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

Chocolade met een eigen foto

Wij kunnen elke haarscherpe foto ook haarscherp printen op chocolade. Zowel op chocoladeblokjes, 12, 16 of 24, als ook op een tablet. Bijzonder leuk, origineel en vooral lekker als bijvoorbeeld een geschenk aan jouw relaties, klanten of medewerkers. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

Chocolade wenskaarten

Een chocoladesleutel als geschenk aan jouw klanten of medewerkers bij een verhuizing, een hart, een medaille, een mijter, of ‘gewoon’ een fotolijstje. Wij kunnen ze allemaal voorzien van een haarscherpe print. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

Gepersonaliseerde chocoladeletters

Wij leveren heerlijke fair trade chocoladeletters, gemaakt van 100% Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Alle letters van A tot en met Z, melk, wit en puur, in 80 gram en 200 gram. Naast chocoladeletters leveren we ook chocoladecijfers en diverse symbolen. Chocoladeletters, -cijfers en symbolen, van enkele tot honderden en zelfs duizenden stuk. Een bijna allemaal in slechts enkele dagen. Ook voor Sinterklaas, kerst en einde jaar. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

Chocoladeletters met logo

Een geschenk is pas een echt geschenk als je jouw persoonlijke touch eraan geeft. Bijvoorbeeld een chocoladeletter met jouw logo of elke mooie andere afbeelding. Alles is mogelijk. Zowel in melk, wit als puur, in zowel 200 gram als 220 gram. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

Bedrukte spekken

Wil je dat jouw cadeau echt opvalt? MellowImage is een eigen nieuwe inovatie. Een marshmallow-plaat die we haarscherp kunnen bedrukken met elke gewenste foto. De MellowImage is verkrijgbaar in 4 formaten. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

Gepersonaliseerde verpakkingen

Is een heerlijk gepersonaliseerd geschenk van chocolade of marshmallow niet voldoende? Dan kunnen we nog een stap verder gaan en ook de verpakking ‘upgraden’ en personaliseren.

Zo kunnen we voor de bedrukte chocolade een mooie verpakking maken met een (bedrijfs) eigen deksel. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden. Chocoladeletters kunnen we personaliseren door bijvoorbeeld een sticker met jouw eigen print of logo. OF een mooie gepersonaliseerde banderol om de verpakking. Ook beschikken we over zogenaamde ‘sleeves’ waar je 2, 3 of zelfs 4 letters in kunt verpakken. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

Ook voor de Chocotelegram® hebben we speciale verpakkingen die jouw cadeau helemaal af maken. Een mooie inlegger in jouw eigen huisstijl of een gepersonaliseerde sleeve en/of deksel. Het is allemaal mogelijk en ook met een zekere snelheid! Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

Offerte of nog vragen?

Vul ons OFFERTEFORMULIER in, gegarandeerd ontvang je binnen enkele (werk) uren jouw offerte in je mailbus. Wij reageren razendsnel. Heb je nog een vraag? Maak dan gebruik van ons CONTACTFORMULIER.

Heerlijke chocolade geschenken

Bestel razendsnel jouw gepersonaliseerde chocoladegeschenken. Verstuur vandaag nog jouw eigen tekst ín chocolade, een foto óp chocolade of een letter ván chocolade. Kies, upload je afbeelding of boodschap, bepaal je tekst op de wenskaart en geef het afleveradres door; klaar. Per stuk of in grote aantallen. Doorgaans vandaag besteld, vandaag verzonden.

ChocoGiftbox 9 Sinterklaas SeizoenChocoGiftBox 01

Niet wéér een chocoladeletter geven? Kies dan voor een geschenkdoos met 9 chocolaatjes voorzien van een viertal verschillende sinterklaasdecoraties. Heerlijk om te geven, lekker om te krijgen.

5,77
Op vooraad!
ChocoGiftbox 18 Sinterklaas Seizoen 198 gramChocoGiftBox 01

Niet wéér een chocoladeletter geven? Kies dan voor een geschenkdoos met 18 chocolaatjes voorzien van een viertal verschillende Sinterklaas-decoraties. Heerlijk om te geven, lekker om te krijgen.

10,85
Op vooraad!
Chocolade Kerstboom Red Velvet (175 gram)Tasty Present Chocolade Algemeen 02

De Kerstkleur bij uitstek; warm-fluweelrood, oftewel Red Velvet. De meest sfeervolle kerstbedrukking op een chocolade kerstboom, maarliefst 175 gram. Heerlijk om alleen of met meerdere mensen van te genieten. Kerstchocolade in een wel heel bijzondere vorm. Dit kerstgeschenk is bij uitstek geschikt om per brievenbuspost te versturen. Bestel de chocolade kerstboom per stuk, of in grote hoeveelheden. Wij kunnen ze tot op de deurmat bij de ontvanger(s) afleveren.

8,75
Op vooraad!
Kies de gewenste letter en het formaat. Onze Extra Large letters zijn 200+ gram, Large 175 gram en Medium 80 gram. Je kunt per letter meteen de gewenste hoeveelheid bestellen.
Vanaf 3,12
Chocotelegram 14 GeschenkdoosChocotelegram 06

Breng je persoonlijke wens over in chocolade met onze Chocotelegram! Met 14 chocoladeblokjes is het mogelijk een geheel eigen tekst in chocolade samen te stellen. Type eenvoudig jouw tekst door middel van het chocolade-toetsenbord. Klik hiervoor op de knop "personaliseer je chocolade". Voeg emoticons of andere afbeeldingen toe om jouw persoonlijke chocolade telegram ook echt jóuw cadeau te maken. Voor bijna iedere gelegenheid zijn er afbeeldingen beschikbaar. Iets te vieren? Kies dan voor een taart, ballonnen of een champagnefles. Maar ook om bijvoorbeeld iemand een pluim te geven hebben we chocolaatjes, zoals een gekleurd 'goed gedaan' -duimpje. Het Chocotelegram wordt gemaakt van (h)eerlijke duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons Belgische chocolade.

10,35
Op vooraad!
Pakket van 50 logoblokjesChocoImage 04

Een chocolade blokje, gemaakt van een laagje witte- en melk-chocolade, voorzien van je bedrijfslogo, tekst of afbeelding. De chocolaatjes worden individueel verpakt in een gouden tray met transparante deksel. Hierdoor ideaal om uit te delen op een beurs of evenement, of om bijvoorbeeld deze te presenteren op de receptiebalie. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen.

42,00
Op vooraad!
Luxe Kerstbonbons 180 gramTasty Present Chocolade Algemeen 02

Sfeervolle geschenkdoos met heerlijke handgemaakte bonbons en aangevuld met 4 pralines met kerstmotief. Jouw eigen bedrijfslogo op de vier hoeken? Dat kan. Informeer naar de mogelijkheden. Onze chocolade is duurzaam geproduceerd, onder Cocoa Horizons certificering. 

12,75
Op vooraad!
Sinterklaas Duo 200 gramTasty Present Chocolade Algemeen 03

Is een keuze tussen chocoladeletter en kruidnoten moeilijk? Dan geef je ze toch allebei! Een heerlijke chocoladeletter S melk (80 gram) én een mix van gechocolateerde kruidnoten (120 g), samen in  een mooie geschenksleeve. 

8,75
Op vooraad!

Vragen?

Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook een e-mailbericht sturen of maak gebruik van ons contactformulier. Wil je een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van dit formulier.