Nr. 1 in personaliseren

Nr. 1 in personaliseren

 

Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van geschenken. Of het nu gaat om heerlijke bonbons voorzien van het logo van jouw organisatie, een chocoladeletter met jouw logo voor jouw klanten of medewerkers, of een Chocotelegram® met een persoonlijke tekst. Daarbij kunnen wij niet alleen het product zelf personaliseren, maar ook de verpakking. Van een logosticker, tot een speciale banderol of een mooie kwalitatieve doos met een eigen deksel. Alles bespreekbaar en bijna alles is mogelijk. Onderstaand een toelichting op de mogelijkheden die wij bieden. 

 

Printen op chocolade

Maak van gewone chocolade jóuw chocolade. Wij beschikken over een eigen procedé waarmee we een breed pallet aan chocoladeproducten kunnen voorzien van een haarscherpe print. Van bonbons met jouw logo, tot tabletten met een groepsfoto van jouw medewerkers. Onderstaand enkele voorbeelden. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

Logoblokjes, bonbons en giftboxen

Printen op chocolade - Giftboxes

Het logo van jouw bedrijf op een chocoladeblokje. Hoe cool is dat? Een eigen ontworpen print, of het nu een logo is of een foto, in één kleur, of full color. Alles is mogelijk en ook al vanaf kleine oplages. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

Chocolade met een eigen foto

Printen op chocolade - Chocolade met een eigen foto

Wij kunnen elke haarscherpe foto ook haarscherp printen op chocolade. Zowel op chocoladeblokjes, 12, 16 of 24, als ook op een tablet. Bijzonder leuk, origineel en vooral lekker als bijvoorbeeld een geschenk aan jouw relaties, klanten of medewerkers. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

Chocolade wenskaarten

Printen op chocolade - Chocolade wenskaarten

Een chocoladesleutel als geschenk aan jouw klanten of medewerkers bij een verhuizing, een hart, een medaille, een mijter, of 'gewoon' een fotolijstje. Wij kunnen ze allemaal voorzien van een haarscherpe print. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

 

Gepersonaliseerde chocoladeletters

Wij leveren heerlijke fair trade chocoladeletters, gemaakt van 100% Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Alle letters van A tot en met Z, melk, wit en puur, in 80 gram en 200 gram. Naast chocoladeletters leveren we ook chocoladecijfers en diverse symbolen. Chocoladeletters, -cijfers en symbolen, van enkele tot honderden en zelfs duizenden stuk. Een bijna allemaal in slechts enkele dagen. Ook voor Sinterklaar, kerst en einde jaar. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

Chocoladeletters met logo

Chocoladeletters met logo

Een geschenk is pas een echt geschenk als je jouw persoonlijke touch eraan geeft. Bijvoorbeeld een chocoladeletter met jouw logo of elke mooie andere afbeelding. Alles is mogelijk. Zowel in melk, wit als puur, in zowel 200 gram als 220 gram. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

 

Bedrukte spekken

MellowImage - Bedrukte spekken

Wil je dat jouw cadeau echt opvalt? MellowImage is een eigen nieuwe inovatie. Een marshmallow-plaat die we haarscherp kunnen bedrukken met elke gewenste foto. De MellowImage is verkrijgbaar in 4 formaten. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

 

Gepersonaliseerde verpakkingen

Gepersonaliseerde verpakking - Gepersonaliseerde sleeve

Is een heerlijk gepersonaliseerd geschenk van chocolade of marshmallow niet voldoende? Dan kunnen we nog een stap verder gaan en ook de verpakking 'upgraden' en personaliseren. 

Zo kunnen we voor de bedrukte chocolade een mooie verpakking maken met een (bedrijfs) eigen deksel. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden. Chocoladeletters kunnen we personaliseren door bijvoorbeeld een sticket met jouw eigen print of logo. OF een mooie gepersonaliseerde banderol om de verpakking. Ook beschikken we over zogenaamde 'sleeves' waar je 2, 3 of zelfs 4 letters in kunt verpakken. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden. Ook voor de Chocotelegram® hebben we speciale verpakkingen die jouw cadeau helemaal af maken. Een mooie inlegger in jouw eigen huisstijl of een gepersonaliseerde sleeve en/of deksel. Het is allemaal mogelijk en ook met een zekere snelheid! Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

 

Offerte of nog vragen?

Vul ons offerteformulier in, gegarandeerd ontvang je binnen enkele (werk) uren jouw offerte in je mailbus. Wij reageren razendsnel. Heb je nog een vraag? Maak dan gebruik van ons contactformulier.