Ons team

Ons team

 

Maak kennis met ons team

Kwaliteit, flexibiliteit en snelheid van leveren, in combinatie met de originaliteit van onze gepersonaliseerde producten, staan aan de basis van ons succes. Maar ook al kloppen al deze ingrediënten, zonder de juiste medewerkers lukt ons dat allemaal niet! Maak kennis met ons gedreven team.

 

Bas Machielse

Bas Machielse

sales director
bas@tastypresent.com
+31 (0)46 475 81 07

Bas is een mensen mens, een genot voor klanten. Hij leest zijn relaties de behoefte van de ogen. Wijn-gekke vinoloog en klanten-gek. Al méér dan 15 jaar de commerciële rots in de branding binnen Tasty Present. Voor veel relaties is Bas de verpersoonlijking van Tasty Present.

 

Bram Knoups

Bram Knoups

new business & marketing director
bram@tastypresent.com
+31 (0)46 475 76 74

Eindelijk weer terug op het nest. De afgelopen 15 jaren gepokt en gemazeld binnen het management van een grote uitzendorganisatie. Maar na zijn studie was Tasty Present Bram zijn eerste werkgever, ging hier als “groentje” aan de slag als accountmanager. Nu heeft Bram de uitdagende taak om nationaal en internationaal nieuwe markten en marktcombinaties te ontwikkelen.

 

Marco Timmers

Marco Timmers

operations director
marco@tastypresent.com
+31 (0)46 475 76 74

Samen met zijn team van 8 tot 25 cho-creators, afhankelijk van het seizoen, zorgt Marco ervoor dat iedere bestelling in perfecte vorm geleverd wordt. Met andere woorden;  hij belichaamt het bedrijfsmotto het meest van allen: wij leveren wat we beloven +1. Hij zet nét altijd dat stapje (stap) extra. Nachtje doortrekken om een order te verwerken en een klant tevreden te stellen; geen probleem. Zijn team van cho-creators maakt van gewone chocolade uitzonderlijke gepersonaliseerde geschenken. 

 

Bas Thissen

managing director
bas.thissen@tastypresent.com
+31 (0)46 475 76 74

Vanaf mei 2022 onze nieuwe “eerste man”. Hij gaat de organisatie klaarstomen voor de toekomst. De regelaar, de organisator, de initiatiefnemer én het pispaaltje van het bedrijf. Uiteindelijk komt alles op één plek bij elkaar; bij Bas.  Dat kan hij als de beste, hij is jarenlang gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven. Bas zorgt er voor dat Tasty Present binnen enkele jaren haar doel bereikt: “Europe’s #1 in personalized gifts in chocolate and sweets”.

 

Susanne van Heel

manager sales support
susanne@tastypresent.com
+31 (0)46 475 76 74

Geen beweging in “haar” afdeling sales-support ontgaat haar. Zij is de verbinding- de olie in de machine- tussen de binnenkomende orders bij de afdeling order-intake en de uitvoering ervan door de afdeling operations. Klantenwensen en producteisen worden moeiteloos door haar vertaald en overgebracht.  Zij bewaakt doorlooptijden, specificaties en verwerkt aanpassingen in aantallen en levertijden. Samen met haar team zorgt ze ervoor dat wat jij kiest, wij leveren zoals beloofd +1.

 

Tine Franck

Order-intake
tine@tastypresent.com
+31 (0)46 475 76 74

Tine vertaalt de wensen van onze klanten naar een opdracht. Ze is één met ons ordersysteem. Altijd behulpzaam, vriendelijk en enthousiast. Krijg je iemand aan de lijn met een Belgische tongval, nog vriendelijker klinkend dan de rest van onze Limburgse crew, dan spreek je met Tine 😊.

 

Viviane van Kaam

procurement director
viviane@tastypresent.com
+31 (0)46 475 76 74

Een vaste waarde, een onschatbare waarde zelfs, binnen Tasty Present. Al méér dan 25 jaar ontgaat haar geen enkel detail. Verantwoordelijk voor het inkoopbeleid.  Viviane zorgt ervoor dat het juiste product, op het juiste moment,  voor de juiste prijs geleverd wordt, zodat Marco en zijn team deze producten kunnen transformeren tot onze supermooie gepersonaliseerde chocolade geschenken.

 

Eefje Schenk

Eefje Schenk

graphic designer
eefje@tastypresent.com
+31 (0)46 475 76 74

Ons creatieve brein. Een idee wordt al snel een tastbaar ontwerp. Van een gepersonaliseerde verpakking tot het ontwerp van onze website; ontwerpen en creatief zijn zit in haar bloed.

Corina Brom

Corina Brom

order intake
corina@tastypresent.com
+31 (0)46 475 76 74

Alle grote orders gaan via Corina; het aanspreekpunt voor onze afdeling operations. Zij vertaalt minutieus de wensen van onze opdrachtgevers naar een werkbare opdracht. Na jaren gewerkt te hebben in de uitzendwereld geeft ze ook het aanname beleid van de vele oproepkrachten vorm.

 

Harry Timmers

Harry Timmers

Project director
harry@tastypresent.com
+31 (0)46 475 76 74

De eigenaar van Tasty Present, zegt altijd dat hij ervoor zorgt dat iedereen volgend jaar (en later) nog steeds een baan heeft. Wat dat inhoudt? Hij bedenkt nieuwe producten en toepassingen, houdt de kwaliteit van producten en processen in de gaten en denkt na over de toekomst. Tja, maar verder….? Hij ademt “eten en drinken”. In 1982 als wijnimporteur gestart (Vinoloog®) en uiteindelijk als chocolade ”boer” geëindigd.

 

Hélène Kallen

Hélène Kallen

accounting director
helene@tastypresent.com
+31 (0)46 475 76 74

Voormalig mede-eigenaar en al vanaf 1991 onze financiële pit-bull. Zorgt ervoor dat centjes binnenkomen, maar ook dat onze partners (leveranciers) netjes volgens afspraak worden betaald. Alleen op deze basis kunnen we volgens haar gezamenlijk bouwen aan een gezonde toekomst. Zij zorgt met liefde voor onze klanten, is creatief met oplossingen, maar zeker ook vasthoudend.

 

Ivana Veltrop

cho-creator print

Onverstoorbaar gaat Ivana haar gang. Zelfs bij grote drukte is het resultaat altijd hetzelfde; perfect dus. Zij maakt van een chocolade reep een super mooie gepersonaliseerde chocolade tablet; uniek en enig in de wereld, steeds weer opnieuw.

 

Linda van Druten

cho-creator Chocotelegram®

Cho-creator in hart en nieren. Bijna elke individuele  Chocotelegram- tekst, groot of klein, komt uit haar handen. Linda heeft in al die jaren al tienduizenden verschillende teksten voorbij zien komen. Van sommige teksten krijgt ze zelfs nú nog rode wangen.

 

Sharon Veltrop

Cho-creator print

Wat Sharon kan met marsepein, dat kan niemand. Zij is degene die van een blanco marsepeinen schildje een culinair en creatief kunstwerk maakt. Ze print zonder stoppen de meest waanzinnigen afbeeldingen en foto’s.

 

Werken bij Tasty Present?

Wil jij deel uitmaken van dit gedreven team? Kijk dan op deze pagina voor onze openstaande vacatures.