Welkom bij Tasty Present

Onze luxe chocoladeletter S

Home » Productaanbod » Onze luxe chocoladeletter S

De chocoladeletter S is écht een speciale letter!

Sinterklaas is weer in het land en samen met hem pepernoten, het zetten van de schoen en natuurlijk … chocoladeletters. De meest verkochte, ontvangen en gegeten chocoladeletter is daarbij de chocoladeletter S. En bij Tasty Present kun je kiezen uit maar liefst méér dan 30 soorten!

De geschiedenis in het kort

In de middeleeuwen werd er op zogenaamde kloosterscholen les gegeven in schrijven. Hierbij werden letters gebruikt van brooddeeg. Aan het einde van les mochten de kinderen deze letters opeten. Letters van brooddeeg waren er beduidend eerder dan chocoladeletters. Ze zijn te zien op schilderijen uit de 16e en 17e eeuw. Zolang maken wij nog geen chocoladeletters.

Tasty Present heeft echter wel ruim 30 jaar ervaring in het bedenken, ambachtelijk produceren en vooral personaliseren van een ruim palet aan heerlijke chocoladeletters. En de meest verkochte letter? Je raad het al, de chocoladeletter S.

Luxe letters S

In totaal beschikken we maar liefst over 36 verschillende letters S, in gewicht en vooral in smaak. Natuurlijk hebben we de chocoladeletter S in 80 gram, 200 gram en 220 gram en in melk, wit en puur. Maar we hebben ook hele speciale smaakjes. Wat dacht je van bijvoorbeeld cookie-fudge, karamel, of met Nutella? Maar ook praliné melk en praliné wit, en extra luxe onze chocoladeletter S met zeezout. Kun je niet kiezen, of weet je niet zeker welke smaak je wil geven? We hebben zelfs een chocoladeletter S met 3 smaken, melk, wit en puur. Hoe bijzonder is dat? Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle chocoladeletters S, in alle gewichten en smaken.

Letter S met logo

Iedereen vindt een chocoladeletter heerlijk om te krijgen. Je geeft dit chocolade geschenk aan jouw relaties, klanten en/of personeel natuurlijk met een reden. Je wil jouw waardering overbrengen. Die boodschap komt nog beter over, als de ontvangers zien dat de letter ook van jou afkomstig is. Dat kan met onze logoletters. Onze logoletters zijn voorzien van een marsepeinen schildje, waar we in feite alles op kunnen printen. Jouw logo in 1 kleur of full color, een eigen tekstje of een foto van bijvoorbeeld jouw nieuwe bedrijfspand. Alles is mogelijk. Kijk op deze pagina voor een overzicht van al onze chocolade logoletters S.

Gepersonaliseerde verpakking

Om jouw cadeau echt jóuw cadeau te maken, kun je ook de verpakking personaliseren. Hierin bieden we veel mogelijkheden. Zo zou je een sticker op de vensterdoos kunnen plakken met bijvoorbeeld jouw logo. Of wat dacht je van een mooie, eventueel in full color, banderol om de doos met jouw logo en/of een persoonlijke boodschap? Ook beschikken we over mooie doosjes waarin je 2, 3 of zelfs 4 letters kunt verpakken. Kijk op deze pagina voor meer informatie inzake het personaliseren van jouw verpakking.

Offerte of nog vragen?

Vul ons OFFERTEFORMULIER in, gegarandeerd ontvang je binnen enkele (werk) uren jouw offerte in je inbox. Heb je nog een vraag? Maak dan gebruik van ons CONTACTFORMULIER.

Vragen?

Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook een e-mailbericht sturen of maak gebruik van ons contactformulier. Wil je een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van dit formulier.

This site is registered on wpml.org as a development site.