Welkom bij Tasty Present

Wat geef ik mijn medewerkers met Kerstmis?

Home » Geefmomenten » Wat geef ik mijn medewerkers met Kerstmis?

Aandacht en aandacht

Het belangrijkste van een kerstgeschenk is dat het aandacht voor de ontvanger uitstraalt. Daarnaast, dat het duidelijk is dat de gever zich enige moeite heeft gedaan bij de keuze en het verfraaien van het kerstcadeau.  Meestal gaat het er niet om wát men krijgt, maar meer om de uitstraling en het persoonlijke karakter. Een geschenk geven is eigenlijk niet méér en niet minder dan het geven van aandacht. Een klein compliment, een Post-it op het computerscherm of op de koelkastdeur met een opbeurende of lieve boodschap. Wat je ook bedenkt dat aandacht uitstraalt: het werkt! Dat is duidelijk. Mensen zijn nu eenmaal gevoelig voor erkenning. Voor wat ze doen, en hoe ze het doen. Het is voor iedereen belangrijk om af en toe een bevestiging te krijgen van zijn of haar presteren. Goed gedaan, bedankt, succes, zonder jou was het niet gelukt. Een klein blijk van waardering en erkenning.

Hoe dan?

Nou, dat maakt niet zoveel uit! Je hoeft mensen – of dit nu vrienden, collega’s of medewerkers zijn – niet iedere dag een schouderklopje te geven, maar af en toe is dit wel nodig. Ieder mens zoekt bevestiging. Een kleine high-five is zeker zakelijk meer dan verstandig voor interne verhoudingen. Dat het werkt, dat is wel bewezen. Er zijn legio voorbeelden van “net die stap extra zetten” door de ontvangers van een compliment of een kleine attentie.  Zakelijk zoek je natuurlijk altijd naar “advocates” voor jouw organisatie; mensen die positief over jou of je bedrijf berichten. Dat kunnen je klanten zijn, maar nog belangrijker, je medewerkers. Zij maken of breken  jouw bedrijf. Ook al geef je tonnen uit aan reclame om een positief beeld in de media en bij mensen op het netvlies te creëren, als jouw medewerkers anders over je denken en spreken, dan heb je alsnog een probleem.

HR-management

Erkenning van en voor je medewerkers is in iedere organisatie van levensbelang. Geef jouw medewerkers niet alleen op het werk een positieve feedback, maar verras hen ook eens in hun privéomgeving. Zeker met zorg gestuurde, gepersonaliseerde chocoladegeschenken, kunnen bijdragen tot een positief werkgeversbeeld. Het mooie is; een ontvangen relatiegeschenk of kerstverrassing wordt ook thuis beoordeeld. Ook hun naasten spreken hierover met anderen. Een positief bericht wordt al snel met 6 mensen gedeeld. Een negatief bericht daarentegen al snel met 30…

Wat dan?

Voor Kerstmis zijn er natuurlijk legio voorbeelden te bedenken van verrassende geschenken. Bijvoorbeeld chocola bedrukken. Door het bedrukken van chocolade geef je je geschenk net dat extraatje; met name meer aandacht, meer waardering. Want de gever heeft zich de moeite getroost om er tijd en aandacht aan te besteden. Chocolade personaliseren is “hot”. Wat dacht je van jouw bedrijfslogo, ook nog in fullcolour? Je kunt heel eenvoudig chocoladeblokjes of bonbons bedrukken, zelfs met een foto. Mooie kerstgeschenken van chocolade zijn met weinig inspanning te bestellen. Wat te denken van verrukkelijke kerstbonbons, die zijn bedrukt met een kerstdecoratie; kerstboom, Santa of kerstballen, samen met jouw bedrijfslogo, helemaal in kleur? Het mooie is, dat kan al vanaf kleine aantallen! Of een kerstboom van chocolade. Hoe gaaf is dat? Jouw eigen kerstwens en logo verwerkt  in de bedrukking op de bovenkant van de chocolade kerstboom. Dan is het toch echt hélemaal jouw cadeau?

Kan het voordelig per post verzonden worden

Ja hoor. Eén of tienduizend exemplaren; kiezen, personaliseren, adressen aanleveren en klaar. De rest doen wij graag voor je. Het merendeel van onze kerstchocoladegeschenken is zó dun, dat ze als brievenbuspost verzonden kunnen worden. Stel je voor; vanaf € 3,95 per adres is het geschenk op z’n plek.

Kan het ook een kleinigheid “voor op de bureau” zijn?

Nou jazeker, maar ook hierbij geldt; als de kerstverrassing maar aandacht voor de ontvanger(s) uitstraalt, dan maakt het bestedingsbedrag of hoe het wordt overhandigd weinig uit. Een zakje gekleurde kerstchocolade, een zakje chocolade kerstballetjes of een assortiment kerstbonbons of kerstpralines. Maar dan wel mooi verpakt in een gepersonaliseerde verpakking. Dit is een kartonnen sleeve, die we vanaf 100 stuks helemaal aan jouw wensen kunnen aanpassen. Voor een prijs, daar zet je nog geen advertentie voor: al vanaf € 3,50 per stuk heb je je eigen chocolade kerstverrassing of chocolade met logo.

Het ligt maar nét aan de aandacht die de Santa’s aan hun geschenk willen besteden. Santa’s die dit niet doen, die doen zich helaas zelf tekort.

Santa’s die echt verrassen; ook in Nederland zijn ze te vinden.

Offerte of nog vragen?

Vul ons OFFERTEFORMULIER in, gegarandeerd ontvang je binnen enkele (werk) uren jouw offerte in je mailbus. Wij reageren razendsnel. Heb je nog een vraag? Maak dan gebruik van ons CONTACTFORMULIER.

Heerlijke kerstgeschenken

Bestel razendsnel jouw chocoladegeschenken. Verstuur vandaag nog jouw eigen tekst ín chocolade, een foto óp chocolade of een prachtige kerstboom. Per stuk of in grote aantallen. Doorgaans vandaag besteld, vandaag verzonden.

Chocolade Kerstboom Christmas Joy (175 gram)Tasty Present Chocolade Algemeen 01

Een wel heel sfeervolle Kerstbedrukking. Wat is er mooier dan jouw relaties, familie of vrienden te verrassen met deze chocolade kerstboom 'Christmas Joy'. De ontvanger zal er samen met naasten,  liefst bij de open haard,  lekker van genieten.  Gemaakt van chocolade van topkwaliteit. Niet alleen heerlijk, ook eerlijk. 100% duurzaam geproduceerde chocolade met Cocoa Horizons certificaat. Per stuk te bestellen, en op de meest voordelige wijze, postbezorging via brievenbus, te versturen, dat kan naar één of duizend verschillende adressen.

8,75
Op vooraad!
Chocotelegram 14 Merry XmasChocotelegram 04

Wens iemand een "Merry Xmas" met deze chocolade Kerstkaart. De 14 Kerstchocolaatjes worden feestelijk verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Je persoonlijke Kerswens kun je bijsluiten d.m.v. een wenskaart.

10,35
Op vooraad!
ChocoShape Kerstboom melk 175 gramTasty Present Chocolade Algemeen 01

Op zoek naar een chocoladegeschenk dat alle andere Kerstattenties overtreft? Verras dan collega's, medewerkers of relaties met een chocolade Kerstboom, voorzien van een eigen design. Voor deze Kerstboom maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Met deze Kerstboom geef je dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk Kerstkado. Dit cadeau is vanaf 10 stuks per design/foto te bestellen.

9,95
Op vooraad!
ChocoGiftbox 9 Kerst SeizoenChocoGiftBox 01

9 Chocolaatjes met kerstdesign, een verrukkelijk geschenk om uit te delen. Hiermee schenk je het echte kerstgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van vier sfeervolle kerstdecoraties.

5,77
Op vooraad!
Tasty Present Chocolade Algemeen 02

Kleurig en fleurig, een Kerstdesign bij uitstek; Pine Tree. Je kunt deze per stuk bestellen, mooi verpakt in een luxe venster-geschenkverpakking. Leuk om deze chocolade kerstboom naar al jouw collega’s, klanten of medewerkers te versturen.  Of je er nu één bestelt, of duizend. Wij kunnen ze op één adres afleveren, of per adres. Eventueel nog voorzien van jouw eigen wenskaart.

8,75
Op vooraad!
ChocoGiftbox 12 Kerst Seizoen 132 gramChocoGiftBox 01

Maar liefst 12 Chocolaatjes met kerstdesign, een verrukkelijk geschenk om uit te delen. Hiermee schenk je het echte kerstgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van vier sfeervolle kerstdecoraties.

7,23
Op vooraad!
Chocolade Kerstboom Red Velvet (175 gram)Tasty Present Chocolade Algemeen 02

De Kerstkleur bij uitstek; warm-fluweelrood, oftewel Red Velvet. De meest sfeervolle kerstbedrukking op een chocolade kerstboom, maarliefst 175 gram. Heerlijk om alleen of met meerdere mensen van te genieten. Kerstchocolade in een wel heel bijzondere vorm. Dit kerstgeschenk is bij uitstek geschikt om per brievenbuspost te versturen. Bestel de chocolade kerstboom per stuk, of in grote hoeveelheden. Wij kunnen ze tot op de deurmat bij de ontvanger(s) afleveren.

8,75
Op vooraad!
ChocoGiftbox 18 Kerst Seizoen 198 gramChocoGiftBox 01

Maar liefst 18 Chocolaatjes met kerstdesign, een verrukkelijk geschenk om uit te delen. Hiermee schenk je het echte kerstgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van vier sfeervolle kerstdecoraties.

10,85
Op vooraad!
Luxe Kerstbonbons 180 gramTasty Present Chocolade Algemeen 02

Sfeervolle geschenkdoos met heerlijke handgemaakte bonbons en aangevuld met 4 pralines met kerstmotief. Jouw eigen bedrijfslogo op de vier hoeken? Dat kan. Informeer naar de mogelijkheden. Onze chocolade is duurzaam geproduceerd, onder Cocoa Horizons certificering. 

12,75
Op vooraad!

Vragen?

Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook een e-mailbericht sturen of maak gebruik van ons contactformulier. Wil je een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van dit formulier.

This site is registered on wpml.org as a development site.