We appreciate YOU

We appreciate YOU

 

We appreciate YOU

“Waardering schenken doen wij op uw wenken”. Een wel heel oubollige spreuk. Deze hebben wij dertig jaar geleden bedacht, bij de start van Tasty Present in 1991, en is vanaf dag één de leidraad gebleven in onze totale manier van ondernemen. Met onze geschenken brengen we aandacht en waardering over; toen én nu. We hebben onze visie gemoderniseerd: We appreciate you. Dit  nieuwe statement kunnen we breder trekken. Wij waarderen onze klanten, ons milieu, onze medewerkers, onze leveranciers, onze planeet… Tasty Present draait volledig  om deze visie. In denken, beslissen en doen.

Vanaf onze oprichting staat onze liefde voor eten en drinken centraal en proberen we dit over te brengen in originele en smaakvolle geschenken. Gestart als wijnhandel en uitgegroeid tot specialist op het gebied van gepersonaliseerde chocolade geschenken. Maar ook hier is the sky the limit. Door gebruik te maken van dezelfde technieken (printen) kunnen we ook ander “sweets” personaliseren. Kijk maar eens naar onze nieuwe MellowImage. Een spek-plaat, zo groot als een schrijfblok, voorzien van jouw persoonlijke foto. Of wat dacht je van koekjes met je eigen bedrukking? Laat je verrassen door ons assortiment en mogelijkheden. Dan verrassen wij hiermee jouw relaties. Laat ook hén zien; We appreciate you.

 

All Year Round

All year round richten wij ons vooral alle 'geefmomenten'. Dit zijn speciale momenten in een jaar waarop niet alleen bedrijven maar ook consumenten een geschenk willen versturen of geven geven aan bijvoorbeeld collega's, relaties, vrienden of familie. Denk aan bijzondere gebeurtenissen zoals een verjaardag, bedankje, opening van een nieuwe winkel, productintroductie of als eindejaarsgeschenk. Wij hebben voor iedere gelegenheid een super origineel en gepersonaliseerd geschenk!

 

Vanaf 1 stuk...

Cadeaus versturen kan al vanaf één stuk, uiteraard tot vele duizenden! Via deze webshop kunnen zowel consumenten als bedrijven bestellen en betalen. Voor consumenten; denk eraan dat de vermelde prijzen exclusief btw zijn! Door middel van een persoonlijke bedrukking of eigen wenstekst kunnen alle geschenken worden gepersonaliseerd. Dit, gecombineerd met een razendsnelle bezorging en de hoge kwaliteit van de producten, vormen de sterke punten van Tasty Present. Inmiddels zijn we actief in Nederland, Duitsland en België en bezorgen we bij zowel bedrijven als particulieren. 

 

The Original

Alle geschenken worden gemaakt van onze eigen “The Original” chocolade; dit zijn met zorg samengestelde chocoladerecepturen, zowel in witte-, pure- als melkchocolade. Sinds 1991 heeft Tasty Present verschillende chocoladeconcepten als merk op de markt gebracht; het Chocotelegram®, ChocoABC, ChocoImage, ChoCard en MellowImage. Deze geregistreerde producten zijn alleen via Tasty Present en haar partners te verkrijgen.​

 

Cocoa Horizons

Alle producten van Tasty Present worden gemaakt van 100% Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Deze speciaal voor en door ons ontwikkelde chocoladerecepturen noemen wij niet voor niets; The Original. Hier zijn we supertrots op.

 

Let Chocolate do the talking!

Het is onze ambitie om door middel van chocolade jouw persoonlijke wens en jouw waardering bij de ontvanger over te brengen; We appreciate you. Daarnaast staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel! Wij horen graag of wij hierin geslaagd zijn.