Bonbons

Handgemaakte pralines met je bedrijfslogo of zelfs je foto; haarscherp. Gevuld met overheerlijke hazelnoot-praliné. Verras je relaties met deze culinaire pareltjes.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

LogoPralines in Mono Tray

"Een bonbon gevuld met hazelnoot-praliné vulling en omtrokken met witte chocolade, voorzien van je bedrijfslogo, tekst of afbeelding. Ideaal om los te presenteren op een schaaltje bij de receptie, om uit te delen op een beurs of evenement of om bij de koffie te serveren. De bonbons zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische melk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. De logobonbons zijn vanaf 50 stuks per logo/afbeelding verkrijgbaar. De exacte levertijd is afhankelijk van het gewenste aantal bonbons. "


Gewicht: 11g
Afmetingen (LxBxH): 25x25x12mm

Vanaf €0,92 excl. BTW

Pakket a 100 Logopralines in mono tray

Een pakket bestaande uit 100 logobonbons die per stuk verpakt zijn. De witte chocolade bonbons, gevuld met hazelnoot-praliné vulling, worden bedrukt met jouw afbeeldinge bedrijfslogo. Door de individuele verpakking zijn de bonbons ideaal om uit te delen op een beurs of evenement. De bonbons zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische melk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 1100g
Afmetingen (LxBxH): 221x174x72mm

€108,00 excl. BTW

Pakket a 240 Logopralines

Een bonbon gevuld met hazelnoot-praliné, voorzien van je bedrijfslogo, tekst of afbeelding. Ideaal om los te presenteren op een schaaltje bij de receptie, om uit te delen op een beurs of evenement, of natuurlijk om bij de koffie te serveren. De bonbons zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische melk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. De logobonbons zijn vanaf 50 stuks per logo/afbeelding verkrijgbaar. De exacte levertijd is afhankelijk van het gewenste aantal bonbons; snel of supersnel. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 2640g
Afmetingen (LxBxH): 331x242x80mm

€189,60 excl. BTW

Pakket a 250 Logopralines in mono tray

Een pakket bestaande uit 250 logobonbons die per stuk verpakt zijn. De witte chocolade bonbons, gevuld met hazelnoot-praliné, worden bedrukt met je bedrijfslogo. Door de individuele verpakking zijn de bonbons ideaal om uit te delen op een beurs of evenement. De bonbons zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische melk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 2750g
Afmetingen (LxBxH): 221x435x72mm

€255,00 excl. BTW

Pakket a 48 Logopralines

Een pakket bestaande uit 48 logobonbons. De witte chocolade bonbons, gevuld met hazelnoot-praliné, worden voorzien van de door jouw ge-uploade afbeelding of bedrijfslogo. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. De bonbons worden per 48 verpakt in een gouden tray en zijn NIET individueel verpakt. Deze logobonbons zijn dus ideaal om te presenteren op een schaaltje of om bij de koffie te serveren. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 528g
Afmetingen (LxBxH): 331x242x80mm

€40,32 excl. BTW

Pakket a 50 Logopralines in mono tray

Een pakket bestaande uit 50 logobonbons die per stuk verpakt zijn. De witte chocolade bonbons, gevuld met hazelnoot-praliné, worden bedrukt met jouw afbeelding of bedrijfslogo. Door de individuele verpakking zijn de bonbons ideaal om uit te delen op een beurs of evenemen, of om bijvoorbeeld in een vaas af te storten en deze te presenteren op de receptiebalie. De bonbons zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische melk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 550g
Afmetingen (LxBxH): 221x87x72mm

€54,00 excl. BTW

Pakket a 96 Logopralines

Een pakket bestaande uit 96 logobonbons. De witte chocolade bonbons, gevuld met hazelnoot-praliné, worden voorzien van de door jouw ge-uploade afbeelding of bedrijfslogo. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. De bonbons worden per 48 verpakt in een gouden tray en zijn NIET individueel verpakt. Deze logobonbons zijn dus ideaal om te presenteren op een schaaltje of om bij de koffie te serveren. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 1056g
Afmetingen (LxBxH): 331x242x80mm

€80,64 excl. BTW

Bestel online bonbons met jouw eigen logo
Wil je een bonbon bestellen, die voorzien is van een logo, afbeelding of foto? Dan zit je goed bij Tasty Present. Mooie bonbon doosjes, gevuld met één of meer bedrukkingen. Dat kan zelfs een foto zijn. In Nederland heten ze chocolade bonbons, in België spreekt men liever over pralines. Het resultaat is hetzelfde; luxe bonbons, gemaakt in onze bonbon chocolaterie en voorzien van heerlijke hazelnootpraliné vulling, die wij omtoveren tot bonbons met foto. Kleine chocolaatjes, met een perfecte opdruk.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.