Gepersonaliseerde verpakking

Je eigen afbeelding of foto op chocolade is al top, maar wat dacht je van  ook nog je eigen geschenkverpakking? Dan is je relatiegeschenk pas écht af.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Gepersonaliseerde deksel Chocotelegram

Wil jij je onderscheiden met je chocoladegeschenk? Kies voor een volledig zelf ontworpen verpakking.  Ontwerp je eigen luxe geschenkdoos geheel naar wens, wij sturen je graag de benodigde (stansmes)-tekening. Hulp nodig? Geen probleem. onze ontwerpers gaan graag voor je aan de slag. Studiokosten bedragen € 60,- per uur. Je kunt bijna al onze geschenken voorzien van een volledig zélf ontworpen verpakking!

Vanaf €0,50 excl. BTW

Het ultieme chocoladecadeau heeft jouw persoonlijke verpakking
Chocolade doosjes kunnen er leuk uitzien, maar vallen in het niet bij een chocolade verpakking, waarbij de verpakking doos wordt gepersonaliseerd. Verpakkingen op maat máken een cadeau, zeker gepersonaliseerde doosjes dragen bij aan de uitstraling van het geschenk. Een echt luxe verpakking ontstaat op het moment dat we de geschenkdozen bedrukken, dat kan met logo, tekst of foto.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.