Dag van de...

Iedere dag wel iets te vieren; dag van de zorg, Secretaressedag, dag van de apothekersassistente…....maak er gebruik van, een super goed moment om aandacht te vragen voor-, of om goodwill te kweken bij- jouw doelgroep. Een sticker met jouw eigen logo op het geschenk, een wenskaart met een mooie tekst en zelfs verpakken en versturen naar al jouw adressen. Alles is mogelijk.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ChocoBar Bedankt Zorg

Een sfeervol wikkel voorzien van je bedrijfslogo in kleur. De tablet chocolade die zich in het wikkel bevindt is gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa HorizonsBelgische melkchocolade.


Gewicht: 100g
Afmetingen (LxBxH): 165x81x9mm

Vanaf €4,31 excl. BTW

ChocoGiftbox 12 Dag van de Zorg

Maar liefst 12 overheerlijke chocolaatjes verpakt in een mooie luxe vensterdoos. Een originele verrassing voor collega's, medewerkers of relaties. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut.


Gewicht: 132g
Afmetingen (LxBxH): 200x120x15mm

Vanaf €7,54 excl. BTW

ChocoGiftbox 18 Dag van de Zorg

Maar liefst 18 overheerlijke chocolaatjes verpakt in een mooie luxe vensterdoos. Een originele verrassing voor collega's, medewerkers of relaties. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut


Gewicht: 198g
Afmetingen (LxBxH): 200x120x15mm

Vanaf €10,23 excl. BTW

ChocoGiftbox 9 Dag van de Zorg

Maar liefst 9 overheerlijke chocolaatjes verpakt in een mooie luxe vensterdoos. Een originele verrassing voor collega's, medewerkers of relaties. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut.


Gewicht: 99g
Afmetingen (LxBxH): 140x140x15mm

Vanaf €5,76 excl. BTW

ChocoHart rood - EIGEN DESIGN

De rode vensterdoos wordt voorzien van een melkchocolade hart (175 gram). Door middel van een speciaal printprocedé is het mogelijk om iedere gewenste foto/afbeelding met eetbare kleurstoffen te printen op de marsepein. Voor het chocolade hart maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Je geeft dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk kado. Minimale afname: 10 stuks.


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €8,16 excl. BTW

ChocoMedaille rood - EIGEN DESIGN

De rode vensterdoos wordt voorzien van een melkchocolade medaille (150 gram). Door middel van een speciaal printprocedé is het mogelijk om iedere gewenste foto/afbeelding met eetbare kleurstoffen te printen op de marsepein. Het marsepeinen laagje wordt met cacaoboter bevestigd op de melkchocolade, waardoor het geschenk één geheel wordt. Voor de chocolade medaille maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Je geeft dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk kado. Minimale afname: 10 stuks,


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €8,16 excl. BTW

Chocotelegram 07 - Topper

Zegt toch genoeg, niet? Met 7 chocolade blokjes (1 rij van 7) is de tekst 'Topper' gevormd. Het Chocotelegram® wordt verpakt in een rode geschenkverpakking en witte (verzend)omdoos.


Gewicht: 66,5g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €5,53 excl. BTW

Chocotelegram 14 - Hart voor de zorg

Een HART voor alle inzet; dank je wel. Een smakelijke blijk van waardering. Het Chocotelegram® wordt verpakt in een rode geschenkverpakking en witte (verzend)omdoos.


Gewicht: 133g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €8,49 excl. BTW

Chocotelegram 21 - Bedankt voor je inzet!

Een chocolade bedankje om de inzet te waarderen! Een rode geschenkdoos voorzien van de chocolade tekst "Bedankt voor je inzet!". Een origineel cadeau voor onder andere Secretaressedag, Dag van de Leraar, etc.


Gewicht: 199,5g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €10,75 excl. BTW

Chocotelegram 21 - Je bent een topper

Dat mag wel vaker dan één keer gezegd worden tegen onze Zorg toppers! Verrassingen waardering in chocolade. Het Chocotelegram® wordt verpakt in een rode geschenkverpakking en witte (verzend)omdoos.


Gewicht: 199,5g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €10,75 excl. BTW

Chocotelegram 21 - We doen dit samen

Schouders eronder, met z'n allen! Niemand staat alleen. Het Chocotelegram® wordt verpakt in een rode geschenkverpakking en witte (verzend)omdoos.


Gewicht: 199,5g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €10,75 excl. BTW

Chocotelegram 30 - Hartelijk dank voor je inzet!

Je dank uiten was nog nooit zo lekker! Met een Chocotelegram® zal dat zeker gaan lukken! Met 30 chocolade blokjes (3 rijen van 10) is de tekst 'Hartelijk dank voor je inzet!' gevormd. Het Chocotelegram® is verpakt in een luxe geschenkdoos.


Gewicht: 285g
Afmetingen (LxBxH): 290x96x23mm

Vanaf €16,15 excl. BTW

Actiematig - dag van de...
Soms wil je je collega’s of afnemers eens extra in het zonnetje zetten, hun laten merken dat ze zeer gewaardeerd worden. Soms is deze waardering zelfs zó groot, dat men er een jaarlijks terugkerende dag voor uitroept; dag van de zorg, secretaresse dag, dag van de leraar, dag van de apothekersassistente etc. uitroept. Wil jij extra goed voor de “dag” komen? Begin op tijd met de voorbereidingen van zo’n actie. Zorg voor de juiste namen en adressen, kies een geschenk uit, en wij doen de rest, tot en met het bezorgen per adres.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.