Dag van de...

Iedere dag wel iets te vieren; dag van de zorg, Secretaressedag, dag van de apothekersassistente…....maak er gebruik van, een super goed moment om aandacht te vragen voor-, of om goodwill te kweken bij- jouw doelgroep.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ChocoGiftbox 9 Dag van de Zorg

Maar liefst 9 overheerlijke chocolaatjes verpakt in een mooie luxe vensterdoos. Een originele verrassing voor collega's, medewerkers of relaties. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut.


Gewicht: 99g
Afmetingen (LxBxH): 140x140x15mm

Vanaf €7,19 excl. BTW

Actiematig - dag van de...
Soms wil je je collega’s of afnemers eens extra in het zonnetje zetten, hun laten merken dat ze zeer gewaardeerd worden. Soms is deze waardering zelfs zó groot, dat men er een jaarlijks terugkerende dag voor uitroept; dag van de zorg, secretaresse dag, dag van de leraar, dag van de apothekersassistente etc. uitroept. Wil jij extra goed voor de “dag” komen? Begin op tijd met de voorbereidingen van zo’n actie. Zorg voor de juiste namen en adressen, kies een geschenk uit, en wij doen de rest, tot en met het bezorgen per adres.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.