GiftBoxes

Een klein geschenkdoosje met 4 tot een grote met 16 bedrukte chocolaatjes of bonbons? Ook speciaal voor Kerst, Sinterklaas, Pasen of liefde. Je eigen bedrijfslogo of naam erin, easy, zelfs in kleine aantallen.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ChocoGiftbox 12 Easter Seasonal

Twaalf fraaie paasdecoraties, gedrukt op overheerlijke en duurzaam geproduceerde chocoladeblokjes. Hiermee schenk je het echte paasgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van 4 verschillende sfeervolle paasdesigns. Verwen jouw medewerkers of klanten met deze feestelijke box.


Gewicht: 132g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €5,93 excl. BTW

ChocoGiftbox 12 Easter Seasonal + logo

Twaalf fraaie paasdecoraties, gedrukt op overheerlijke en duurzaam geproduceerde chocoladeblokjes. Hiermee schenk je het echte paasgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van 4 verschillende sfeervolle paasdesigns en op 1 van de 12 blokjes printen wij jouw bedrijfslogo! Dat kan in 1 kleur of full color (dat maakt voor de prijs niet uit). Verwen jouw medewerkers of klanten met deze feestelijke box!


Gewicht: 132g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €7,19 excl. BTW

ChocoGiftbox 12 Logochocolaatjes vanaf 10 stuks

Een mooie rode vensterdoos voorzien van maar liefst 12 chocolaatjes met jouw bedrijfslogo. De chocolaatjes (laagje melk/wit) wordt bedrukt met jouw gewenste afbeelding/bedrijfslogo. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Minimale afname: 10 doosjes. Bestellen kan makkelijk en snel online. Upload jouw gewenste afbeelding en wij zorgen dat jouw persoonlijke chocolaatjes meteen gemaakt worden! Wil je de chocolaatjes laten bedrukken met méér dan 1 afbeelding per geschenkdoos? Vanaf 100 doosjes is dat geen enkel probleem! Neem even contact op met onze afdeling verkoop; sales@tastypresent.com. Binnen enkele werkuren ontvang je een op maat gemaakt voorstel. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 132g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €7,54 excl. BTW

ChocoGiftbox 12 LogoPralines vanaf 10 stuks

Een mooie rode vensterdoos voorzien van maar liefst 12 LogoPralines. De bonbon (wit met hazelnoot-praliné vulling) wordt bedrukt met jouw gewenste afbeelding of bedrijfslogo. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Minimale afname: 10 doosjes. Bestellen kan makkelijk en snel online. Upload jouw gewenste afbeelding en wij zorgen dat jouw logobonbons meteen gemaakt worden! Wil je de logobonbons laten bedrukken met méér dan 1 afbeelding per geschenkdoos? Vanaf 100 doosjes is dat geen enkel probleem! Neem even contact op met onze afdeling verkoop; sales@tastypresent.com. Binnen enkele werkuren ontvang je een op maat gemaakt voorstel. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 132g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €8,14 excl. BTW

ChocoGiftbox 16 Logochocolaatjes vanaf 10 stuks

Een mooie rode choco-geschenkdoosje voorzien van maar liefst 16 gepersonaliseerde chocolaatjes. De chocolaatjes (laagje melk/wit) worden met eetbare kleurstoffen bedrukt met jouw logo/afbeelding. Een prachtig persoonlijke relatiegeschenk. Minimale afname: 10 doosjes. Bestellen kan makkelijk en snel online. Upload jouw gewenste afbeelding en wij zorgen dat jouw persoonlijke chocolaatjes meteen gemaakt worden! Wil je de chocolaatjes laten bedrukken met méér dan 1 afbeelding per geschenkdoos? Vanaf 100 doosjes is dat geen enkel probleem! Neem even contact op met onze afdeling verkoop; sales@tastypresent.com. Binnen enkele werkuren ontvang je een op maat gemaakt voorstel. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 176g
Afmetingen (LxBxH): 140x140x15mm

Vanaf €9,36 excl. BTW

ChocoGiftbox 16 LogoPralines vanaf 10 stuks

Een mooie rode vensterdoos voorzien van maar liefst 16 LogoBonbons. De bonbon (wit met hazelnoot-praliné vulling) wordt bedrukt met jouw gewenste afbeelding/bedrijfslogo. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Minimale afname: 10 doosjes. Bestellen kan makkelijk en snel online. Upload jouw gewenste afbeelding en wij zorgen dat jouw logobonbons meteen gemaakt worden! Wil je de logobonbons laten bedrukken met méér dan 1 afbeelding per geschenkdoos? Vanaf 100 doosjes is dat geen enkel probleem! Neem even contact op met onze afdeling verkoop; sales@tastypresent.com. Binnen enkele werkuren ontvang je een op maat gemaakt voorstel. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 176g
Afmetingen (LxBxH): 140x140x15mm

Vanaf €10,19 excl. BTW

ChocoGiftbox 18 Easter Seasonal

18 Chocolaatjes met paasprint, een verrukkelijk cadeau om uit te delen. Hiermee schenk je het echte paasgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van 4 verschillende sfeervolle paasdesigns Verras jouw klanten met een paasgeschenk van chocolade. Een perfecte mailing die wij graag voor je versturen naar 1 of 10000 adressen.


Gewicht: 198g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €8,90 excl. BTW

ChocoGiftbox 18 Easter Seasonal + logo

18 Chocolaatjes met paasprint, een verrukkelijk cadeau om uit te delen. Hiermee schenk je het echte paasgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van 4 verschillende sfeervolle paasdesigns en op 1 van de 12 blokjes printen wij jouw bedrijfslogo! Dat kan in 1 kleur of full color (dat maakt voor de prijs niet uit). Verras jouw klanten met een paasgeschenk van chocolade. Een perfecte mailing die wij graag voor je versturen naar 1 of 10000 adressen.


Gewicht: 198g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €10,19 excl. BTW

ChocoGiftbox 18 Logochocolaatjes vanaf 10 stuks

Maar liefst 18 chocolaatjes, gemaakt van een laagje melk- en witte chocolade, worden bedrukt met jouw bedrijfslogo, foto of afbeelding. Een mooi en persoonlijke geschenk om te geven aan meerdere personen. De chocolaatjes worden verpakt in een mooie rode vensterdoos, waardoor jouw persoonlijke chocolaatjes direct zichtbaar zijn voor de ontvanger. Minimale afname: 10 doosjes. Bestellen kan makkelijk en snel online. Upload jouw gewenste afbeelding en wij zorgen dat jouw persoonlijke chocolaatjes meteen gemaakt worden! Wil je de chocolaatjes laten bedrukken met méér dan 1 afbeelding per geschenkdoos? Vanaf 100 doosjes is dat geen enkel probleem! Neem even contact op met onze afdeling verkoop; sales@tastypresent.com. Binnen enkele werkuren ontvang je een op maat gemaakt voorstel. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 198g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €10,23 excl. BTW

ChocoGiftbox 18 LogoPralines vanaf 10 stuks

Maar liefst 18 bonbons, gemaakt van witte chocolade en hazelnoot-praliné vulling, worden bedrukt met jouw bedrijfslogo, foto of afbeelding. Een mooi en persoonlijke geschenk om te geven aan meerdere personen. De logobonbons worden verpakt in een mooie rode vensterdoos, waardoor jouw logo/afbeelding direct zichtbaar is voor de ontvanger. Minimale afname: 10 doosjes. Bestellen kan makkelijk en snel online. Upload jouw gewenste afbeelding en wij zorgen dat jouw logobonbons direct gemaakt worden! Wil je de logobonbons laten bedrukken met méér dan 1 afbeelding per geschenkdoos? Vanaf 100 doosjes is dat geen enkel probleem! Neem even contact op met onze afdeling verkoop; sales@tastypresent.com. Binnen enkele werkuren ontvang je een op maat gemaakt voorstel. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 198g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €11,93 excl. BTW

ChocoGiftbox 4 Logochocolaatjes vanaf 10 stuks

Een rood geschenkdoosje voorzien van 4 logochocolaatjes. De chocolaatjes zijn gemaakt van een laagje melk- en witte chocolade en worden bedrukt met jouw afbeelding/bedrijfslogo. Een perfect kleinigheidje om te overhandigen. Minimale afname: 10 doosjes. Bestellen kan makkelijk en snel online. Upload jouw gewenste afbeelding en wij zorgen dat jouw persoonlijke chocolaatjes razendsnel gemaakt worden! Wil je de chocolaatjes laten bedrukken met méér dan 1 afbeelding per geschenkdoos? Vanaf 100 doosjes is dat geen enkel probleem! Neem even contact op met onze afdeling verkoop; sales@tastypresent.com. Binnen enkele werkuren ontvang je een op maat gemaakt voorstel. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 44g
Afmetingen (LxBxH): 105x105x15mm

Vanaf €3,40 excl. BTW

ChocoGiftbox 4 LogoPralines vanaf 10 stuks

Vier overheerlijke bonbons voorzien van jouw afbeelding of bedrijfslogo. De logobonbon is gemaakt van witte chocolade en heeft een hazelnoot-praliné vulling. De vier bonbons worden verpakt in een rood geschenkdoosje. Een perfecte attentie om te overhandigen of om op het bureau te leggen. Minimale afname: 10 doosjes. Bestellen kan makkelijk en snel online. Upload jouw gewenste afbeelding en wij zorgen dat jouw logobonbons meteen gemaakt worden! Wil je de logobonbons laten bedrukken met méér dan 1 afbeelding per geschenkdoos? Vanaf 100 doosjes is dat geen enkel probleem! Neem even contact op met onze afdeling verkoop; sales@tastypresent.com. Binnen enkele werkuren ontvang je een op maat gemaakt voorstel. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 44g
Afmetingen (LxBxH): 105x105x15mm

Vanaf €3,88 excl. BTW

Ben je op zoek naar chocolade cadeaus die indruk maken op de ontvanger?
Wij maken originele chocolade geschenken, waarbij logochocolade en logopralines worden verpakt in luxe geschenkdoosjes. Vier foto chocolaatjes in een doosje, of liever 18? Je hoeft maar te kiezen uit ons totale chocolade pakket. Chocolade geschenken die uitermate geschikt zijn als relatiegeschenk chocolade.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.