Chocolade per post!

Jouw chocoladegeschenken per post voor maar € 2,98 


Voor 2021 wordt het per post thuisbezorgen van Sinterklaasletters of Kerstgeschenken de norm. Dat hoeft voor jou als gever geen probleem te zijn, dat regelen wij graag voor je, al voor € 2,98 (excl. btw) per pakket. 
Dan versturen wij op de voordeligste wijze, via brievenbusbezorging, al jouw letters of geschenken naar de ontvangers thuis. Bestellen = geregeld! Bijna al onze gepersonaliseerde chocoladegeschenken zijn geschikt om als individueel brievenbuspakket te versturen. Het pakketje mag dan niet hoger zijn dan 3.2 cm. Een op maat gemaakte brievenbusverpakking is voor alle producten verkrijgbaar, deze kost € 1,50 (excl. btw) per stuk. 
 
De adressen, of het er 50 of 10 000 zijn, laad je eenvoudig in ons Excel-adressensjabloon. Klik HIER om het sjabloon te downloaden, of op verzoek sturen wij je het sjabloon graag toe. Daarna houden jouw werkzaamheden op.  Het enige dat jij hoeft te doen, is de complimenten in ontvangst te nemen. Wil je er een brief, gedicht of wenskaart bij. Ook dat is mogelijk. 
 
Een kleine tip; wacht niet te lang. Liever drie dagen te vroeg geleverd, dan één dag te laat. Iedereen moet zich erop voorbereiden dat bezorgdiensten overlopen, zeker rond de feestdagen. 

Terug naar de homepage