Gepersonaliseerde verpakking

Chocoladeletters zeggen zoveel méér in een gepersonaliseerde verpakking. Eén sinterklaasletter in een gepersonaliseerde doos, of jouw bedrijfsnaam in grote chocoladeletters? Dat kan tot vier letters of cijfers naast elkaar. Moet het wat minder zijn, plak er een sticker op met jouw bedrijfslogo, voeg een banderol toe of een luxe wenskaart. 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Gepersonaliseerde Banderol

Verfraai je chocoladegeschenk met een super mooie banderol. Wat het design betreft kun je wat ons betreft hélemaal los gaan;  een simpele tekst of zelfs een gedicht, een foto of alleen een logo. De breedte van de banderol is 7 cm.

Vanaf €0,35 excl. BTW

Gepersonaliseerde Sleeve DUO

Iedere gewenste combinatie van twee grote letters of cijfers verpakken wij in een op maat ontworpen sleeve. Dus niet alleen je bedrijfsnaam in chocolade, maar ook de huls zó bedrukt, zoals jij het graag zou willen. Een gepersonaliseeerde sleeve kan al vanaf 250 stuks. Of je als design kiest voor een gedicht, een afbeelding of alleen een aan je bedrijfskleuren aangepaste kleur; alles is mogelijk! Door het venster in het ontwerp blijven de chocoladeletters mooi zichtbaar. Wij sturen je graag de (stansmes-) tekening, zodat jij of jouw ontwerper hélemaal los kunnen gaan qua ontwerp.


Afmetingen (LxBxH): 303x208x22mm

Vanaf €0,25 excl. BTW

Gepersonaliseerde Sleeve MONO

Verfraai je Sintletter met op volledig op maat ontworpen huls die over de standaard vensterdoos wordt geschoven. Een gedicht, een afbeelding of alleen een aan je bedrijfskleuren aangepast design; alles is mogelijk! Door het venster blijft de chocoladeletter mooi zichtbaar. Jouw eigen Mono-sleeve kan al op maat gemaakt worden vanaf 250 stuks. Vraag hiervoor een offerte aan.


Afmetingen (LxBxH): 153x208x22mm

Vanaf €0,25 excl. BTW

Gepersonaliseerde Sleeve QUATRO

Iedere gewenste combinatie van vier letters of cijfers van 80 gram verpakken wij in een op maat ontworpen sleeve. Dus niet alleen je naam in chocolade, maar ook de huls zó bedrukt, zoals jij het graag zou willen. Een gepersonaliseeerde sleeve kan al vanaf 250 stuks. Je kunt kiezen in melk, wit en/of puur. Of je als design kiest voor een gedicht, een afbeelding of alleen een aan je bedrijfskleuren aangepaste kleur; alles is mogelijk! Door het venster in het ontwerp blijven de chocoladeletters mooi zichtbaar. Wij sturen je graag de (stansmes-) tekening, zodat jij of jouw ontwerper hélemaal los kunnen gaan qua ontwerp.


Afmetingen (LxBxH): 510x155x22mm

Vanaf €0,25 excl. BTW

Gepersonaliseerde Sleeve TRIO

Iedere gewenste combinatie van drie grote letters of cijfers verpakken wij in een op maat ontworpen sleeve. Dus niet alleen je bedrijfsnaam in chocolade, maar ook de huls zó bedrukt, zoals jij het graag zou willen. Een gepersonaliseeerde sleeve kan al vanaf 250 stuks. Of je als design kiest voor een gedicht, een afbeelding of alleen een aan je bedrijfskleuren aangepaste kleur; alles is mogelijk! Door het venster in het ontwerp blijven de chocoladeletters mooi zichtbaar. Wij sturen je graag de (stansmes-) tekening, zodat jij of jouw ontwerper hélemaal los kunnen gaan qua ontwerp.


Afmetingen (LxBxH): 455x208x22mm

Vanaf €0,25 excl. BTW

Logosticker

Wil jij jouw letters een persoonlijk tintje geven? Vanaf 120 stuks is het mogelijk een hoogwaardige folie-sticker te maken, die volledig aan jouw wensen aangepast kan worden. Geef de gewenste vorm door, jouw persoonlijke wenstekst of bedrijfslogo en wij voorzien jouw chocoladeletters van de sticker.

Vanaf €0,45 excl. BTW

Sleeve DUO 200 gram

Iedere gewenste combinatie van twee letters of cijfers van 175 of 200 gram, verpakken wij in een rode geschenksleeve


Afmetingen (LxBxH): 303x208x22mm

€1,95 excl. BTW

Sleeve DUO 80 gram

Iedere gewenste combinatie van twee 80-grams letters of cijfers verpakken wij in een mooie sleeve.


Afmetingen (LxBxH): 255x155x22mm

€1,95 excl. BTW

Sleeve QUATRO 80 gram

Iedere gewenste combinatie van vier 80-grams letters of cijfers verpakken wij in een mooie sleeve.


Afmetingen (LxBxH): 510x155x22mm

€1,95 excl. BTW

Sleeve TRIO 200 gram

Iedere gewenste combinatie van drie letters of cijfers van 200 gram, verpakken wij in een rode geschenksleeve


Afmetingen (LxBxH): 455x208x22mm

€1,95 excl. BTW

Sleeve TRIO 80 gram

Iedere gewenste combinatie van drie 80-grams letters of cijfers verpakken wij in een mooie sleeve.


Afmetingen (LxBxH): 383x155x22mm

€1,95 excl. BTW

Een gepersonaliseerde verpakking voor jouw chocoladeletter
Een chocolade verpakking heeft pas echt een meerwaarde, als je er een verpakking op maat van maakt. Niet alleen de verpakking bedrukken is een vorm van personalisatie, ook een banderol, een wenskaart of een sticker is mogelijk. Gepersonaliseerde doosjes benadrukken nog eens extra de kwaliteit van ons uitgebreide assortiment chocoladeletters. Voorzie jouw chocoladeletter doos van jouw eigen bedrijfslogo. Wij maken met liefde van de standaard chocolade doosjes een eigen verpakking doos.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.