Chocolade teksten

Jouw persoonlijke boodschap in chocolade; van 3 blokjes tot wel 60….Let chocolate do the talking.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Chocotelegram 10 Geschenkdoos

Wil je een kort én krachtige boodschap overbrengen in chocolade? Met 10 chocolade blokjes is het mogelijk de ontvanger te feliciteren, bedanken of beterschap te wensen. Maar ook voor andere gelegenheden is het Chocotelegram® 10 goed inzetbaar. De tekst in chocolade wordt helemaal door jou bepaald! De chocolade tekst is samen te stellen uit melkchocolade blokjes, voorzien van een letter, leesteken, cijfer of symbool, witte chocolade spaties en pure chocolade spaties en symbolen. Natuurlijk kan de chocolade tekst ook nog versterkt worden door het toevoegen van een chocolaatje met een gekleurde afbeelding. Zo kan de chocolade tekst "WELL DONE" extra impact krijgen door achter deze tekst een gekleurd duimpje te plaatsen. Zeker weten dat deze boodschap goed ontvangen wordt bij de ontvanger. Jouw chocolade telegram wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Het Chocotelegram is vanaf 1 stuk te bestellen.


Gewicht: 95g
Afmetingen (LxBxH): 290x96x23mm

Vanaf €10,50 excl. BTW

Chocotelegram 14 - Welkom terug!

Een smakelijke wens in chocolade! Nu alles langzaam weer opengaat, keren steeds meer mensen terug naar kantoor. Heet je collega’s of medewerkers op een originele manier welkom! De chocolade blokjes vormen de tekst Welkom terug! Het geheel wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos.


Gewicht: 133g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €9,81 excl. BTW

Chocotelegram 14 Geschenkdoos

Breng je persoonlijke wens over in chocolade! Met 14 chocolade blokjes is het mogelijk een geheel eigen tekst in chocolade samen te stellen, typ eenvoudig jouw tekst door middel van het chocoladetoetsenbord. Klik hiervoor op de knop "personaliseer je chocolade". Voeg emoticons of andere afbeeldingen toe. Duidelijker kan jouw tekst niet worden voor de ontvanger. Voor bijna iedere gelegenheid zijn er afbeeldingen beschikbaar. Iets te vieren? Kies dan voor een taart, ballonnen of een champagnefles. Maar ook om bijvoorbeeld iemand een pluim te geven hebben we chocolaatjes, zoals een gekleurd 'goed gedaan' -duimpje. Het Chocotelegram® wordt gemaakt van (h)eerlijke duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons Belgische chocolade.


Gewicht: 133g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €8,16 excl. BTW

Chocotelegram 20 Geschenkdoos

Een boodschap met echte impact; een Chocotelegram(r). Twee rijen van 10 blokjes zijn beschikbaar voor jouw smakelijke tekst. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en typ jouw eigen tekst. Bij deze versie kunnen langere woorden op één rij worden afgebeeld, dit komt de leesbaarheid van je chocolade wens alleen maar ten goede. Speel met de verschillende formaten Chocotelegram® en kies jouw perfecte indeling voor jouw chocolade tekst. De chocolade van het Chocotelegram® is duurzaam geproduceerd en is gemaakt van Belgische chocolade van het topmerk Barry Callebaut. Het geheel wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Het Chocotelegram is vanaf 1 stuk te bestellen.


Gewicht: 190g
Afmetingen (LxBxH): 290x96x23mm

Vanaf €13,01 excl. BTW

Chocotelegram 21 Geschenkdoos

Hoe leuk is het om een geheel eigen tekst in chocolade te maken? Met het Chocotelegram® is dit mogelijk. Met chocolade letters, cijfers, leestekens en symbolen (melkchocolade) en spaties (wit of puur) kan iedere gewenste tekst worden samengesteld. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en je wordt automatisch doorgestuurd naar onze speciale editor. Typ de gewenste tekst, vul aan met melk- of pure chocolade symbolen of gekleurde afbeeldingen. Wij versturen jouw chocolade tekst op de gewenste verzenddatum. Het Chocotelegram(r) wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Het Chocotelegram® is een prachtig kado om te geven én te krijgen.


Gewicht: 200g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €10,34 excl. BTW

Chocotelegram 28 Geschenkdoos

Met 4 rijen van 7 chocolade blokjes maak jij je eigen chocolade tekst. De melkchocolade blokjes zijn voorzien van een letter, leesteken, cijfer of symbool. Als spatie kan gekozen worden uit een witte-of pure chocolade. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en typ jouw tekst in chocolade. Hier kun je ook kiezen uit tientallen gekleurde afbeelding van bijvoorbeeld een cadeaudoos, trouwringen, hartje of een speels design in verschillende kleuren. Onze chocolade wordt gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Jouw chocolade wens wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos.


Gewicht: 266g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €12,97 excl. BTW

Chocotelegram 30 Geschenkdoos

Wil je een persoonlijke felicitatie, dankbetuiging of bijvoorbeeld een beterschapswens sturen? Chocolize jouw wens met het Chocotelegram®! Met 30 chocolade blokjes (3 rijen van 10 blokjes) kan iedere gewenste tekst in chocolade worden samengesteld, eventueel aangevuld met emoticons of andere kleurrijke afbeeldingen. De tekst in chocolade mag je helemaal zelf bepalen. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en typ in dit chocolade- toetsenbord je eigen tekst. De door jou samengestelde chocolade tekst wordt verpakt in een mooie luxe rode geschenkdoos.


Gewicht: 285g
Afmetingen (LxBxH): 290x96x23mm

Vanaf €15,53 excl. BTW

Chocotelegram 35 Bewaarblik

Jouw chocolade boodschap, bestaat uit 35 chocolade blokjes en wordt verpakt in een zeer luxe geschenkblik. De 35 chocolaatjes (5 rijen van 7 blokjes) zijn voorzien van een letter, cijfer, leesteken of symbool. Alle letters van het alfabet, de cijfers, verschillende leestekens en symbolen zijn gemaakt van Belgische melkchocolade. Spaties zijn gemaakt van witte of pure chocolade. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en je wordt automatisch doorgestuurd naar onze speciale editor. Typ de gewenste tekst, vul aan met melk- of pure chocolade symbolen of gekleurde afbeeldingen. Voor bijna iedere gelegenheid hebben we een passend design. Zo kun je kiezen uit tientallen afbeeldingen; verjaardagstaart, bloemen, champagne, trouwringen......


Gewicht: 332,5g
Afmetingen (LxBxH): 250x185x30mm

Vanaf €25,18 excl. BTW

Chocotelegram 36 Geschenkdoos

Een zeer luxe geschenkdoos voorzien van jouw persoonlijke tekst in chocolade. De geschenkdoos wordt voorzien van maar liefst 36 chocolaatjes die de door jou samengestelde tekst vormen. De melkchocolade blokjes bevatten een letter, leesteken, cijfer of symbool. Als spatie kan gekozen worden uit witte of pure chocolade. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en je wordt automatisch doorgestuurd naar onze speciale editor. Typ de gewenste tekst, vul aan met melk- of pure chocolade symbolen of gekleurde afbeeldingen. Voor bijna iedere gelegenheid hebben we wel een geschikte afbeelding. Zo hebben we trouwringen voor een huwelijk, fruit voor beterschap of gewoon een fleurig design voor wanneer je zomaar iemand wenst te verrassen met een Chocotelegram®. Onze chocolade geschenken worden altijd gemaakt van Belgische duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade. Het Chocotelegram® is dus niet alleen een origineel cadeau, maar ook nog eens een verantwoord chocolade cadeau.


Gewicht: 342g
Afmetingen (LxBxH): 347x152x23mm

Vanaf €18,81 excl. BTW

Chocotelegram 48 Geschenkdoos

Breng jouw felicitatie, bedankje of iedere andere gewenste boodschap over op een smakelijke en originele manier. Met het Chocotelegram® 48 is het mogelijk een geheel eigen wens samen te stellen in chocolade blokjes. De chocolade blokjes bevatten een letter, cijfer of leesteken en zijn gemaakt van melkchocolade. Spaties zijn gemaakt van witte of pure chocolade. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en je wordt automatisch doorgestuurd naar onze speciale editor. Typ de gewenste tekst, vul aan met melk- of pure chocolade symbolen of gekleurde afbeeldingen. Jouw Chocotelegram® wordt verpakt in een zeer luxe rode geschenkdoos. Onze chocolade is duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische topmerk Barry Callebaut.


Gewicht: 456g
Afmetingen (LxBxH): 347x152x23mm

Vanaf €21,31 excl. BTW

Chocotelegram 60 Geschenkdoos

Veel te vertellen? Dan is de grootste versie van het Chocotelegram® het perfecte cadeau! De luxe rode geschenkdoos bevat maar liefst 60 chocolade blokjes, die verdeeld zijn over 5 rijen van 12 blokjes. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en je wordt automatisch doorgestuurd naar onze speciale editor. Typ de gewenste tekst, vul aan met melk- of pure chocolade symbolen of gekleurde afbeeldingen. Alle letters, cijfers en leestekens zijn gemaakt van melkchocolade. Zo ook verschillende symbolen zoals een hartje, smiley face, klavertje en seizoensblokjes. Als spatie kan gekozen worden uit witte of pure chocolade. Voeg voor een kleine meerprijs ook nog gekleurde afbeeldingen toe, zoals bijvoorbeeld een cadeaudoos, champagnefles of bloem. Het geheel wordt als kado verpakt in een zeer luxe geschenkdoos.


Gewicht: 570g
Afmetingen (LxBxH): 347x152x23mm

Vanaf €23,86 excl. BTW

Chocotelegram 7 Geschenkdoos

Stuur een kort en krachtig bericht in 7 chocolade blokjes. Jouw Chocotelegram wordt verpakt in een luxe geschenkdoos. Je hebt 7 chocolade-karakters naar keuze. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en stel met het toetsenbord jouw eigen tekst samen. De tekst bestaat uit melkchocolade blokjes, de spaties zijn gemaakt van witte chocolade of pure chocolade. Voeg eventueel bedrukte blokjes toe. Met deze blokjes komt je chocolade wens gegarandeerd duidelijk over bij de ontvanger. Onze chocolade is duurzaam geproduceerd en wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige chocolade van het Belgische topmerk Barry Callebaut.


Gewicht: 66,5g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €5,31 excl. BTW

Op zoek naar een origineel chocolade geschenk?

Zeg het met chocolade. Stel jouw eigen chocolade telegram samen. Chocolade met tekst, eventueel aangevuld met chocolade met logo. Een Chocotelegram is een chocolade tekst waarbij je de tekst helemaal zelf kunt samenstellen. Deze chocoladereep met tekst is een uniek cadeau om uit te delen aan je personeel, aan je collega’s of aan je klantrelaties. Een mogelijkheid om niet alleen chocolade met naam samen te stellen, maar aan te vullen met jouw chocolade logo, waarbij je zelfs de verpakking bedrukken kunt. Verstuur met een paar simpele muisklikken chocolade bedankjes met tekst, aangevuld met logo chocolade en kan je ook de verpakking doos personaliseren. Transformeer de standaard chocolade doosjes tot verpakkingen op maat. Zo worden chocolade verpakkingen al snel gepersonaliseerde doosjes die precies jouw boodschap communiceren. Of dit een Kerstwens moet zijn, de opening van een nieuw pand of je wilt hiermee een behaalde verkoop-target vieren.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.