GOEDE ZORG VERDIENT WAARDERING

GOEDE ZORG VERDIENT WAARDERING

Op 12 mei 2023, de verjaardag van de wereldberoemde Engelse verpleegster Florence Nightingale (geboren op 12 mei 1820 in Florence ), worden alle medewerkers in de zorgsector in het zonnetje gezet. Een belangrijke dag waarbij we onze zorgmedewerkers onze waardering kunnen overbrengen.

Waardering overbrengen, betekent respect, sympatie en erkenning overbrengen. Laten merken hoe belangrijk deze zorgmedewerkers zijn en hoeveel ze voor ons betekenen. Waardering uitspreken naar je medewerkers is goed voor je medewerkers en is goed voor je als organisatie. Organisaties die hier serieus werk van maken zorgen voor betrokkenheid en meer binding. Waardering zorgt ervoor dat mensen nog meer energie krijgen van de dingen waar ze mee bezig zijn. En in het geval van de zorg, is dat cruciaal voor ons allemaal!

 

ONS ASSORTIMENT

Ons assortiment bestaat uit een palet aan heerlijke chocoladegeschenken. Van bonbons en pralines, tot chocoladeteksten en chocolade wenskaarten. Nagenoeg al onze geschenken kunnen worden gepersonaliseerd. In de vorm van jouw logo op bijvoorbeeld een chocoladeblokje, een sleeve of banderol met jouw logo of een speciale boodschap. Alle geschenken kunnen op 1 adres worden afgeleverd, of op 1.000 individuele adressen. Voor ieder wat wils en alles is mogelijk!

 

**BEKIJK ONS ASSORTIMENT**

 

TIP: EEN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

Met Chocotelegram® kun je een eigen, persoonlijke boodschap overbrengen in de vorm van chocoladeblokjes. Elke karakter is melkchocolade en de spaties zijn witte chocolade. Aanvullend beschikken we over tal van blokjes met vrolijke symbolen. Afhankelijk van het aantal karakters dat nodig is, kun je de omvang kiezen. Chocotelegram® is verkrijgbaar in de volgende aantallen karakters: 7, 14, 21, 28, 30, 36, 48 en zelfs 60. Kijk op deze pagina voor een volledig overzicht. Enkele voorbeelden:

JIJ BENT GOUD WAARD (21 karakters incl. jouw logo en/of bijvoorbeeld een hartje);

BEDANKT VOOR DE GOEDE ZORGEN (30 karakters incl. jouw logo en/of bijvoorbeeld een hartje);

DANK UIT DE GROND VAN ONS HART (30 karakters of 36 incl. jouw logo en/of bijvoorbeeld hartjes);

VOOR JOU EEN KNUFFEL VOL MET LIEFDE (36 karakters incl. jouw logo of bijvoorbeeld een hartje);

WIJ ZIJN BLIJ MET EEN KANJER ZOALS JIJ (38 karakters of 40 incl. jouw logo of bijvoorbeeld een hartje);

Chocotelegram® wordt geleverd in een mooie luxe verpakking. Desgewenst kunnen we elk geschenk voorzien van een wenskaart met een persoonlijke boodschap vanuit de organisatie.

 

**MAAK ZELF EEN CHOCOTELEGRAM**

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Speciale wensen, speciale smaken, bezorging per adres of grote aantallen? Neem contact met ons op middels onderstaand formulier. Binnen enkele werkuren ontvang je een reactie.

COCOA HORIZONS

Alle onze producten worden gemaakt van 100% Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Heerlijke Belgische chocolade van de hoogst mogelijke kwaliteit. Cocoa Horizons is een impactgericht programma met de focus op het verhogen van de welvaart van cacaoboeren en hun gemeenschap.

Met elk Tasty Present chocoladegeschenk, breng je waardering over én steun je automatisch de cacaoboeren en hun gezinnen.

 

NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen, dan kun je ook bellen met +31 (0)46 475 81 07 of een e-mailbericht sturen aan sales@tastypresent.com. Wij zijn jou bijzonder graag van dienst!

Bas MachielseBram Knoups