Kies jouw gewenst formaat en verpakking Chocotelegram®. Razendsnelle info of offerte? Maak gebruik van de chat-functie onder aan de pagina; direct antwoord op je vragen.

Aanvullende informatie of een offerte ontvangen? Bel Bas Machielse of Lindsay van der Weerden: +31 (0)46 4758107 of mail bas@tastypresent.eu of lindsay@tastypresent.eu en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.

Bekijk alle kado's

Chocotelegram

Kado's in categorie : 11

Een persoonlijke chocolade tekst bestaande uit minimaal 7 tot maar liefst 60 chocolade blokjes. De chocolade wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Jouw eigen Chocotelegram® maken? Kies je favoriete formaat en vul jouw kadodoos met iedere gewenste chocolade tekst. 

Bekijk alle kado's

Merry Xmas

Kado's in categorie : 0

Bekijk alle kado's

Love

Kado's in categorie : 0

Zet je liefdesverklaring extra kracht bij door deze te verpakken in een van onze Chocotelegram® verpakkingen met liefdes design. De liefdes geschenkdoos is alleen beschikbaar voor een Chocotelegram® bestaande uit 7, 14, 21 of 28 chocolade blokjes. Love is in the air!

Bekijk alle kado's

Happy B-day

Kado's in categorie : 3

Maak jouw eigen verjaardagswens met 7, 14 of 21 chocolade blokjes en laat deze verpakken in een sfeervolle Happy B-day geschenkverpakking. Een mooi en persoonlijk kado voor de jarige! 

Bekijk alle kado's

Congratulations

Kado's in categorie : 3

Iets te vieren? Maak dan het kado compleet door niet alleen zelf een chocolade felicitatie samen te stellen, maar deze ook nog eens te verpakken in een echte Congratulations geschenkverpakking. Kies voor 7, 14 of 21 blokjes en start direct met het samenstellen van jouw chocolade kado!

Bekijk alle kado's

Happy Easter

Kado's in categorie : 0

Op zoek naast een leuk en origineel Paasgeschenk? Geef een Paastelegram met jouw eigen samengestelde Paasgroet. Met 7, 14 of 21 chocolade blokjes kan iedere gewenste tekst samengesteld worden. Maak snel een keuze en start met het samenstellen van jouw Paasgeschenk!

Bekijk alle kado's

Luxe Geschenkblik

Kado's in categorie : 0

Naast de geschenkdoos kan jouw Chocotelegram® ook verpakt worden in een luxe geschenkblik. Het blik bevat maar liefst 35 chocolade blokjes waarmee jij jouw eigen tekst kan samenstellen. Een luxe manier om jouw boodschap over te brengen.