Chocolade bedankjes voor de juf en meester

Komt het einde van het schooljaar in zicht? Dan ben je ten eerste blij dat je bijna vakantie hebt. Daarnaast is het leuk om je leraren en/of klasgenoten te bedanken voor het leuke schooljaar. Het vinden van een leuk presentje kan dan nog best lastig zijn. Bij Tasty Present hebben we verschillende cadeaus waarvan we zeker weten dat ze in de smaak vallen.
 
Zeg dankjewel aan het einde van het schooljaar met Tasty Present
Hoe leuk is het om jouw leraren en klasgenoten te bedanken voor het leuke schooljaar. Bij Tasty Present hebben we verschillende cadeaus die leuk zijn om te geven. Denk bijvoorbeeld aan een snoepblik met ‘Bedankt’ erop, een ChocoGiftBox van allemaal blokjes chocolade met een leuke opdruk of een ChocoFoto met een foto van de klas erop. Een ander persoonlijk en smakelijk presentje is een Chocotelegram®. Dit is een telegram van chocolade waar jij jouw persoonlijke boodschap op kunt schrijven. Stel hier je eigen chocolade telegram samen. Kies de grootte van het telegram, schrijf je tekst in het telegram en kies daarbij meteen de chocoladesoort die je wilt gebruiken. Voeg een leuke afbeelding toe en kies de verpakking. Om het telegram helemaal af te maken is het leuk om het logo van de school toe te voegen. Deze wordt op één van de losse chocoladeblokjes toegevoegd.
 
Meerdere cadeaus bestellen aan het einde van het schooljaar
Wil meerdere mensen tegelijkertijd bedanken voor het leuke schooljaar? Bij Tasty Present bestel je heel gemakkelijk meerdere presentjes tegelijkertijd. Bestel voor 16.00 uur de cadeautjes en ze worden dezelfde dag nog verzonden. Mogen ze allemaal naar hetzelfde adres verzonden worden of wil je de ontvangers verrassen door het naar hen toe te sturen? Beide opties zijn mogelijk. Naast kleine orders zijn wij namelijk gespecialiseerd in het verzenden van grote bestellingen.
 
Laat het schooljaar niet zomaar voorbijgaan en bedank je leraren en klasgenoten. Bestel je cadeaus direct in onze webshop of vraag een offerte aan. Bel Bas Machielse: +31(0)46 4757674 of stuur een mail naar bas@tastypresent.eu. Je ontvangt dan geheel vrijblijvend een passende offerte. Deze heb je gegarandeerd binnen enkele werkuren binnen.
chocotelegram 14 blokjes in geschenkdoos

Chocotelegram 14 Geschenkdoos

Prijs: 11.88 EUR
Maak Chocotelegram®