Chocolaatjes of pralines met je bedrijfslogo, foto of gewenste tekst

Jouw logo op chocolaatjes

Een persoonlijk relatiegeschenk sturen naar al je klanten als bedankje? Stuur jouw logo op chocolade. Op deze manier vergeten ze nooit meer dat ze zaken met je hebben gedaan. Die smakelijke chocolaatjes met jouw bedrijfslogo erop zullen ze niet zo makkelijk vergeten. En dat is het belangrijkste. Je wil dat klanten je onthouden en hoe kan dat nou beter dan met lekkere chocolade.

Je hebt verschillende mogelijkheden voor een logochocolaatje. Bijvoorbeeld de keuze of het helemaal van chocolade moet zijn of een lekkere praline. We kunnen op beiden een logo drukken. De chocolaatjes bestaan uit melkchocolade en een laagje witte chocolade waar je logo op gedrukt is. De pralines bestaan uit hazelnoot praline met een laagje witte chocolade waar het logo op gedrukt wordt.

Het zijn vierkante blokjes dus zorg wel voor een vierkant logobestand, zodat ze er helemaal perfect uit komen te zien. Naast deze vierkante blokjes zijn kun je ook een logoblok van chocolade of praline bestellen. Dit is een groot blok, één geheel in plaats van kleine blokjes chocolade.

​Kies ervoor om de logochocolaatjes los te bestellen of in een verpakking. Je hebt de keuze uit logochocolaatjes in een gouden monotray, logochocolaatjes in een ChocoGiftbox of logochocolaatjes in een luxe geschenkverpakking

Wij zijn gespecialiseerd in grote, zakelijke orders. Voor al je klantrelaties logochocolaatjes bestellen is dus geen probleem! Direct online te bestellen en dan leveren wij ze af op het gewenste adres. Liever levering op meerdere adressen? Neem contact met ons op! Wij rekenen hier wel een meerprijs voor. Wij bespreken graag specifieke wensen wat betreft de logochocolade.

Aanvullende informatie of een offerte ontvangen? Bel Bas Machielse: +31 (0)46 4757674 of mail bas@tastypresent.eu en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.
 

pakket met 48 logochocolaatjes

Pakket a 48 Logochocolaatjes

Prijs: 31.39 EUR
Productinformatie
pakket met 96 logochocolaatjes

Pakket a 96 Logochocolaatjes

Prijs: 62.78 EUR
Productinformatie
pakket met 240 logochocolaatjes

Pakket a 240 Logochocolaatjes

Prijs: 146.50 EUR
Productinformatie

LogoBlokje XL

Prijs: 1.20 EUR
Productinformatie
logobonbons

LogoPralines

Prijs: 0.90 EUR
Productinformatie
pakket 48 logopralines

Pakket a 48 Logopralines

Prijs: 43.43 EUR
Productinformatie
pakket met 96 logopralines

Pakket a 96 Logopralines

Prijs: 86.85 EUR
Productinformatie
pakket met 240 logopralines

Pakket a 240 Logopralines

Prijs: 204.05 EUR
Productinformatie

LogoPraline XL

Prijs: 1.72 EUR
Productinformatie
chocolaatjes met logo

Logochocolaatjes

Prijs: 0.65 EUR
Productinformatie

Jouw logo op chocolade

Prijs: 0.63 EUR
Productinformatie

Jouw logo op XL chocolade

Prijs: 1.20 EUR
Productinformatie