Geschenken voor het bruidspaar

Vind hier een origineel cadeau voor een bruiloft! 

Voor het bruidspaar

Je gaat naar een bruiloft en bent op zoek naar een leuk en persoonlijk cadeau voor het pasgetrouwde stel. Wat ga je dit net getrouwde koppel geven? Je wilt niet hetzelfde geven als alle andere gasten op de bruiloft. Tasty Present heeft een aantal unieke geschenken voor je op een rijtje gezet om cadeau te doen op een bruiloft.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor originele chocoladegeschenken. We zijn dé specialist in unieke chocoladegeschenken, ideaal als huwelijkscadeau.
Een perfect huwelijkscadeau in onze ogen is een foto van chocolade. Een persoonlijker cadeau van chocolade bestaat er niet. En het is een keer wat anders dan een foto in een fotolijstje. De chocoladefoto kan lekker helemaal opgegeten worden. Je kunt kiezen voor een grote chocoladeplak waar we de foto op drukken of voor kleine blokjes chocolade die samen de foto vormen. In beide gevallen is het melkchocolade met een laagje witte chocolade waar de foto op gedrukt wordt. Bekijk hieronder de mogelijkheden en laat een foto van het bruidspaar op chocola drukken!

Iets minder persoonlijk maar net zo lekker en origineel is een Chocotelegram. Dit is een tekst van chocoladeblokjes. Bepaal zelf de grootte van het chocoladetelegram, dus uit hoeveel blokjes chocola deze moet bestaan, en bepaal zelf de boodschap. Je ontwerpt zelf het Chocotelegram met ons speciale chocoladetoetsenbord. Dit toetsenbord bestaat uit letters, cijfers en tekens. De blokjes met letters of cijfers zijn van melkchocolade en alle spaties en ruimte om de tekst heen zijn witte chocoladeblokjes. Voor het gemak hebben wij al een aantal chocotelegrammen samengesteld voor je, hier hoef je zelf niets meer aan te doen.

Bekijk de verschillende chocotelegrammen hieronder!

Kom je er niet uit of heb je vragen? Bel ons of vraag een offerte aan! Binnen enkele (werk)uren ontvang je antwoord van ons. Wij bieden je graag een voorstel op maat om aan je wensen te voldoen. Bel ons op telefoonnummer: +31 46 475 76 74.
chocolade foto in geschenkdoos

ChocoFoto 24 LogoBlokjes

Prijs: 21.09 EUR
Productinformatie
Chocoladetelegram 28 wil je mijn getuige zijn

Chocotelegram 28 - Wil je mijn getuige zijn?

Prijs: 18.14 EUR
LEG IN WINKELWAGEN
chocotelegram 14 blokjes in geschenkdoos

Chocotelegram 14 Geschenkdoos

Prijs: 11.88 EUR
Maak je eigen tekst in chocolade
chocotelegram 30 blokjes in luxe geschenkdoos

Chocotelegram 30 Geschenkdoos

Prijs: 21.39 EUR
Maak je eigen tekst in chocolade

Chocotelegram 60 Geschenkdoos

Prijs: 31.99 EUR
Maak je eigen tekst in chocolade
chocotelegram 35 blokjes

Chocotelegram 35 Bewaarblik

Prijs: 31.56 EUR
Maak je eigen tekst in chocolade
Chocoimage in geschenkdoos

ChocoImage

Prijs: 21.09 EUR
Productinformatie