Levering van duizenden letters nog uit VOORRAAD; bestel nú!

Aanvullende informatie of een offerte ontvangen? Bel Bas Machielse of Lindsay van der Weerden: +31 (0)46 4758107 of mail bas@tastypresent.eu of lindsay@tastypresent.eu en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.

Bekijk alle kado's

80 gram

Kado's in categorie : 78

Een mooie luxe rode vensterdoos voorzien van een 80-grams chocoladeletter. Wij hebben alle letters van het alfabet in de smaken melk, wit en puur. Bij afname van 12 stuks of meer ontvang je mooie kortingen.
Prijs p.st. vanaf € 2,15.

Bekijk alle kado's

175 gram

Kado's in categorie : 78

Heb je meer dan 10 dezelfde chocoladeletters nodig? Dan krijg van ons scherpe prijzen! Wij hebben het hele alfabet, in de smaken melk, wit en puur. De letter wordt mooi verpakt in een rode vensterdoos. Kies jouw letter en smaak en wij zorgen voor de rest. Prijs p.st. vanaf € 3,12.

Bekijk alle kado's

200 gram

Kado's in categorie : 78

Chocoladeletters 200 gram online bestellen. De letters worden mooi verpakt in een rode vensterdoos. Alle letters van het alfabet zijn verkrijgbaar in melkchocolade, witte chocolade en pure chocolade. Allemaal verkrijgbaar vanaf 1 stuk!
Prijs p.st. vanaf € 3,61.

Bekijk alle kado's

Logoletters

Kado's in categorie : 79

Wil jij je chocoladeletter een geheel eigen uitstraling geven? Geef dan een chocoladeletter voorzien van jouw bedrijfslogo op een marsepeinen schildje. Een prachtig kado om relaties, medewerkers of collega's te geven.
Prijs p.st. vanaf € 4,17.

Bekijk alle kado's

Print chocoladeletter S

Kado's in categorie : 2

Op zoek naar een originele chocoladeletter? Design jouw eigen chocoladeletter! D.m.v. een speciaal printproces kunnen wij jouw eigen design chocoladeletter maken. Weet je niet wat je op de letter wilt plaatsen? Kies dan een standaard ontwerp.
Prijs p.st. vanaf € 6,67.

Bekijk alle kado's

Luxe letters

Kado's in categorie : 10

Luxe chocoladeletters voorzien van overheerlijke vullingen of inclusions. Of je nou kiest voor een chocoladeletter met hazelnoot-praliné vulling of een letter voorzien van een mix aan noten, de luxe letters van ChocoABC vallen zeker in de smaak bij de ontvanger(s).
Prijs p.st. vanaf € 4,21.

Bekijk alle kado's

Specialty chocoladeletter S

Kado's in categorie : 3

Voor de twijfelaar hebben we een letter S gemaakt van melk-, wit en pure chocolade. Maar ook luxe letters gedecoreerd met opgespoten chocolade en een chocolade Sint zullen in de smaak vallen. Verkrijgbaar in 2 gewichten: 220 of maar liefst 450 gram! Prijs p.st. vanaf € 4,21.

Bekijk alle kado's

Suikervrije of Vegan/Lactosevrije Sintletters

Kado's in categorie : 5

Ben je op zoek naar een Sintletter voor iemand die geen suiker mag of zoek je een lactosevrije/vegan letter S om kado te geven? Dan vind je bij ons de juiste letter! Kies een vegan/lactosevrije Sintletter of een suikervrije melkchocoladeletter S. Vanaf 1 stuk! Prijs p.st. vanaf € 4,21.

Bekijk alle kado's

Chocolade Cijfers

Kado's in categorie : 10

Bevat jouw bedrijfsnaam een cijfer? Target behaald? Of wil je een leeftijd in chocolade vormen? De chocolade cijfers 0 t/m 9 zijn gemaakt van melkchocolade en zijn verkrijgbaar in maar liefst 2 gewichten: 80 gram en 175 gram.
Prijs p.st. vanaf € 2,28.

Bekijk alle kado's

Chocolade symbolen 80 gram

Kado's in categorie : 2

Ben je op zoek naar speciale chocolade symbolen om bijvoorbeeld je bedrijfsnaam in chocoladeletters te vormen? Of wil je gewoon je liefde uiten in chocolade? ChocoABC heeft in 80 gram verschillende melkchocolade symbolen!
Prijs p.st. vanaf € 2,28.

Bekijk alle kado's

Gepersonaliseerde chocoladeletter

Kado's in categorie : 4

Wil jij jouw chocoladeletters een extra persoonlijk tintje geven? Kies voor een marsepeinen schildje met logo, een banderol, een sticker of bijvoorbeeld een geheel eigen doos! Bekijk snel de mogelijkheden en vraag een offerte aan.
Prijs p.st. vanaf € 0,45.

Zakelijk chocoladeletters bestellen? Bij grote afnames is het mogelijk om:

Bel Bas Machielse of Lindsay van der Weerden: +31 (0)46 47558107 of mail bas@tastypresent.eu of lindsay@tastypresent.eu en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.