Razendsnelle info of offerte? Maak gebruik van onze chat; direct antwoord op al jouw vragen.

Aanvullende informatie of een offerte ontvangen? Bel Bas Machielse of Lindsay van der Weerden: +31 (0)46 4758107 of mail bas@tastypresent.eu of lindsay@tastypresent.eu en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.

Bekijk alle kado's

ChocoFoto

Kado's in categorie : 5

Een foto zegt meer dan 1000 woorden... Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een chocolade foto van een dierbaar moment?!? We kunnen jouw foto printen op 24 losse chocolade blokjes, 35 blokjes of op een tablet chocolade van maar liefst 260 gram.

Vanaf 1 stuk.

Bekijk alle kado's

Chocolade wenskaarten

Kado's in categorie : 35

Ben je op zoek naar een mooi en persoonlijk kado om te geven aan relaties, medewerkers of collega's? Dan is de chocolade wenskaart ofwel de ChocoFrame met geheel eigen bedrukking het kado voor jou! 150 Gram melkchocolade met een bedrukte marsepeinen toplaag.

Vanaf 1 stuk.

Bekijk alle kado's

Logochocolade LOS

Kado's in categorie : 10

Chocolaatjes of pralines bedrukken met je bedrijfslogo in kleur. Maar ook een foto of een tekst is mogelijk! Door een speciaal printprocedé is het mogelijk snel (binnen 24 uur), in full colour en in kleine oplage logochocolade te leveren.

Vanaf 48 stuks.

Bekijk alle kado's

Logochocolade VERPAKT

Kado's in categorie : 8

Logochocolaatjes en Logopralines die individueel verpakt worden. Lekker hygiënisch en ideaal om bv. op een beurs uit te delen. Ieder gewenst logo is op de chocolade te drukken.

Vanaf 50 stuks.

Bekijk alle kado's

Logochocolade in ChocoGiftBox

Kado's in categorie : 20

Ben je op zoek naar een mooi uitdeelkado met jouw eigen logo/afbeelding op het product? De ChocoGiftBoxen zijn voorzien van 3, 4, 6, 9, 12, 16 of 18 logochocolaatjes of logobonbons.

Vanaf 10 stuks.

Bekijk alle kado's

Logochocolade in luxe geschenkdoos

Kado's in categorie : 6

Luxe rode geschenkdozen voorzien van 6, 12 of 18 logochocolaatjes of logobonbons. Wacht niet langer en verras relaties, collega's of medewerkers met een echt "bedrijfs"presentje.

Vanaf 1 stuk.

Bekijk alle kado's

ChoCard met (logo)chocolade

Kado's in categorie : 15

Een gepersonaliseerd kaartje met in het midden een (logo)chocolaatje of bonbon, is wel een hele smakelijke manier om te verrassen. Een leuk alternatief voor de standaard wenskaart.

Vanaf 150 stuks

Bekijk alle kado's

ChocoBar

Kado's in categorie : 3

Geef eens chocoladerepen met een geheel eigen uitstraling. Het wikkel wordt voorzien van jouw eigen ontwerp. Kies voor een neutraal wikkel met alleen je bedrijfslogo of voor een voldruk met bijvoorbeeld een teamfoto. De keuze is aan jou!

Vanaf 50 stuks.

Zakelijk logochocolade bestellen? Bij grote afnames is het mogelijk om:

  • De chocolaatjes of pralines te voorzien van een of meerdere full-color opdrukken;
  • Het design van het marsepeinen schildje zeer gedetailleerd te bedrukken; 
  • De vensterdoos of luxe geschenkdoos geheel te personaliseren;
  • De geschenkdoos te voorzien van een banderol of sticker.

Bel Bas Machielse of Lindsay van der Weerden: +31 (0)46 47558107 of mail bas@tastypresent.eu of lindsay@tastypresent.eu en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.