Chocotelegrammen om te geven op speciale momenten

Bekijk alle kado's

Sinterklaas

Kado's in categorie : 7

Bij Sinterklaas horen pepernoten en chocoladeletters. Maar waarom zou je slechts één grote chocoladeletter geven, wanneer je ook meerdere kleine chocoladeletters cadeau kan doen. Een Sinterklaas-Chocotelegram® bevat minimaal 7 chocoladeletters! Dat wordt een heerlijk avondje!

Bekijk alle kado's

Kerstmis

Kado's in categorie : 10

Ieder jaar start de zoektocht naar de ideale Kerstkaart; het juiste formaat, een mooi ontwerp en staat de juiste boodschap erop. Maar hoe valt jouw kaart nou het beste op? Met een chocolade Kerstkaart van Chocotelegram® lukt dit zeker! Jouw persoonlijke Kerstwens in chocolade.

Bekijk alle kado's

Nieuwjaar

Kado's in categorie : 2

Wijk eens af van de standaard momenten en stuur als verrassing eens een Nieuwjaarswens in chocolade. Met chocolade komen de beste wensen gegarandeerd over. Kies een van de tekstvoorstellen of maak je eigen telegram en vul deze aan met een chocolaatje met vuurwerk afbeelding. Een lekkere start van het nieuwe jaar!

Bekijk alle kado's

Dag van de Zorg / Verpleging (12 mei 2020)

Kado's in categorie : 12

Op 12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale, wordt de Dag van de Zorg gevierd. Op deze dag staan alle verpleegkundigen en verzorgenden extra in het zonnetje. Uit je waardering voor de zorg met een chocolade verrassing van Chocotelegram.nl 

Bekijk alle kado's

Dag van de Leraar (5 oktober 2020)

Kado's in categorie : 5

De Internationale Dag van de Leraar wordt jaarlijks gevierd op 5 oktober. Op deze dag wordt niet alleen stilgestaan bij dit mooie beroep, maar wordt ook de Leraar van het Jaar gekozen. Verras jouw leraar, je mede-leraren of je werknemers met een chocolade bedankje voor Dag van de Leraar.  

Bekijk alle kado's

Dag van de Mantelzorg (10 november 2020)

Kado's in categorie : 9

Mantelzorgers hebben een zware taak en verdienen het om eens in het zonnetje gezet te worden. De Dag van de Mantelzorg is een mooi moment om een blijk van waardering te geven. Chocotelegram® heeft veel chocolade geschenken om op originele wijze dankjewel te zeggen. 

Bekijk alle kado's

Dag van de Vrijwilliger (7 december 2020)

Kado's in categorie : 8

Vrijwilligers bedanken doe je natuurlijk niet alleen op de Dag van de Vrijwilliger, maar op deze speciale dag mag de vrijwilliger nog eens extra in het zonnetje gezet worden. Iemand bedanken voor de inzet doe je natuurlijk met een Chocotelegram® "Bedankt voor je inzet" of "Bedankt voor de hulp". 

Bekijk alle kado's

Pasen

Kado's in categorie : 6

Dit jaar geen chocolade Paaseitjes of een chocolade Paashaas, maar je eigen Paasgroet in chocolade! Ga voor een Chocotelegram® "Vrolijk Pasen" of "Fijne Paasdagen", mooi verpakt in een luxe geschenkdoos met Paasdesign. Je kan natuurlijk ook zelf je Paaswens in chocolade samenstellen.