Chocotelegrammen om te geven op speciale momenten

Bekijk alle kado's

Valentijnsdag

Kado's in categorie : 16

Wat zijn de ingrediënten voor een mooie Valentijnsdag? Chocolade? Een mooie, romantische tekst? Een cadeau? Wij combineren al die aspecten in één originele verrassing!

Bekijk alle kado's

Moederdag

Kado's in categorie : 19

Mooie chocolade geschenken om mama mee te verrassen op Moederdag. Met een Moederdag Chocotelegram® sla je 2 vliegen in één klap: een lekkere chocolade kado én ook nog eens je liefste Moederdagwens verwerkt in chocolade. Een heerlijk kado om te geven met Moederdag. 

Bekijk alle kado's

Vaderdag

Kado's in categorie : 18

Je vader verrassen op een originele manier doe je natuurlijk met een Chocotelegram®. Speciaal voor papa hebben wij enkele chocolade teksten gemaakt. Kies een van deze of vul de gekozen tekst aan met chocolaatjes met gekleurde afbeelding of andere symbolen. Een Vaderdagkado dat gewaardeerd wordt!

Bekijk alle kado's

Pasen

Kado's in categorie : 9

Dit jaar geen chocolade Paaseitjes of een chocolade Paashaas, maar je eigen Paasgroet in chocolade! Ga voor een Chocotelegram® "Vrolijk Pasen" of "Fijne Paasdagen", mooi verpakt in een luxe geschenkdoos met Paasdesign. Je kan natuurlijk ook zelf je Paaswens in chocolade samenstellen. 

Bekijk alle kado's

Sinterklaas

Kado's in categorie : 9

Bij Sinterklaas horen pepernoten en chocoladeletters. Maar waarom zou je slechts één grote chocoladeletter geven, wanneer je ook meerdere kleine chocoladeletters cadeau kan doen. Een Sinterklaas-Chocotelegram® bevat minimaal 7 chocoladeletters! Dat wordt een heerlijk avondje!

Bekijk alle kado's

Kerstmis

Kado's in categorie : 12

Ieder jaar start de zoektocht naar de ideale Kerstkaart; het juiste formaat, een mooi ontwerp en staat de juiste boodschap erop. Maar hoe valt jouw kaart nou het beste op? Met een chocolade Kerstkaart van Chocotelegram® lukt dit zeker! Jouw persoonlijke Kerstwens in chocolade.

Bekijk alle kado's

Nieuwjaar

Kado's in categorie : 6

Wijk eens af van de standaard momenten en stuur als verrassing eens een Nieuwjaarswens in chocolade. Met chocolade komen de beste wensen gegarandeerd over. Kies een van de tekstvoorstellen of maak je eigen telegram en vul deze aan met een chocolaatje met vuurwerk afbeelding. Een lekkere start van het nieuwe jaar!

Bekijk alle kado's

Secretaressedag (18-4-2019)

Kado's in categorie : 7

Een Chocotelegram® geven is de ideale manier om je secretaresse en eventueel de andere dames op kantoor in het zonnetje te zetten. Een chocolade blijk van waardering zal zeker in de smaak vallen. Verras haar met een telegram "Bedankt voor alles" of maak je eigen chocolade bedankje!

Bekijk alle kado's

Dag van de Doktersassistent (7-3-2019)

Kado's in categorie : 6

Op deze dag wordt extra aandacht gegeven aan de doktersassistenten. Geef in plaats van een mooi boeket bloemen eens iets lekkers om op de afdeling samen van te snoepen. Met een Chocotelegram® kan je één, maar ook meerdere personen tegelijk bedanken.

Bekijk alle kado's

Dag van de Zorg / Verpleging (12-5-2019)

Kado's in categorie : 8

Op 12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale, wordt de Dag van de Zorg gevierd. Op deze dag staan alle verpleegkundigen en verzorgenden extra in het zonnetje. Uit je waardering voor de zorg met een chocolade verrassing van Chocotelegram.nl 

Bekijk alle kado's

Dag van de Leidster (21-9-2019)

Kado's in categorie : 6

Leiders en leidster zorgen met liefde voor de allerkleinsten. Om een blijk van waardering te uiten is de Dag van de Leidster in het leven geroepen. Een soort van Vader- en Moederdag voor deze "surrogaat"-ouders. Chocolade waarmee jij je eigen bedankje kan samenstellen is dan ook het ultieme kado!

Bekijk alle kado's

Dag v/d Apothekersassistent (24-9-2019)

Kado's in categorie : 6

Op originele wijze de apothekersassistent bedanken voor zijn/haar inzet kan op een smakelijke manier met een Chocotelegram®. Ga voor een van onze tekstvoorstellen zoals "Bedankt voor je inzet" of maak je eigen chocolade bedankje.

Bekijk alle kado's

Dag van de Leraar (5-10-2019)

Kado's in categorie : 6

De Internationale Dag van de Leraar wordt jaarlijks gevierd op 5 oktober. Op deze dag wordt niet alleen stilgestaan bij dit mooie beroep, maar wordt ook de Leraar van het Jaar gekozen. Verras jouw leraar, je mede-leraren of je werknemers met een chocolade bedankje voor Dag van de Leraar.  

Bekijk alle kado's

Dag van de Mantelzorg (10-11-2019)

Kado's in categorie : 7

Mantelzorgers hebben een zware taak en verdienen het om eens in het zonnetje gezet te worden. De Dag van de Mantelzorg is een mooi moment om een blijk van waardering te geven. Chocotelegram® heeft veel chocolade geschenken om op originele wijze dankjewel te zeggen. 

Bekijk alle kado's

Dag van de Vrijwilliger (7-12-2019)

Kado's in categorie : 7

Vrijwilligers bedanken doe je natuurlijk niet alleen op de Dag van de Vrijwilliger, maar op deze speciale dag mag de vrijwilliger nog eens extra in het zonnetje gezet worden. Iemand bedanken voor de inzet doe je natuurlijk met een Chocotelegram® "Bedankt voor je inzet" of "Bedankt voor de hulp".