Geschenken voor Feest- en Themadagen

Originele attenties en geschenken voor o.a. Valentijnsdag, Sinterklaas, Kerstmis, Dag van de Leraar, etc. Voor ieder geefmoment heeft Tasty Present een smakelijk geschenk!
Bekijk alle kado's

Pasen

Kado's in categorie : 22

Chocolade paaseitjes, chocolade Paaskaart, Paaskado's met logo of Paaschocolaatjes. Bekijk ons assortiment Paasgeschenken en Paaspakketten en verras als bedrijf klanten, werknemers of collega's met een Paasattentie! Ook vrienden en familie zullen verrast zijn met een Paascadeau.

Bekijk alle kado's

Sinterklaas

Kado's in categorie : 14

Ons Sintassortiment bestaat uit Sinterklaasgeschenken voor iedere portemonnee; van kleine Sintattenties om op het bureau te leggen tot luxe Sinterklaascadeaus om te versturen. Laat je verrassen door ons complete overzicht van kado's om te geven voor Sinterklaas. Interesse? Vraag een offerte aan.

Bekijk alle kado's

Kerstmis

Kado's in categorie : 41

Adventskalenders, handgemaakte bedrukte pralines, Chocotelegrammen® of fraaie bedrukte chocolade Kerstbomen; bij Tasty Present vind je vast een zeker een passend geschenk voor de Feestdagen. 

Bekijk alle kado's

Nieuwjaar

Kado's in categorie : 7

Geen Kerstattentie gegeven of wil je gewoon opvallen met je eindejaarsgeschenken? Kies dan voor een Nieuwjaarswens via de post. Verstuur een Chocotelegram® met de tekst "Happy 2021" of verras met een mooie bedrukte chocolade wenskaart, helemaal bedrukt naar jouw eigen wensen. Een foto van het bedrijfsgebouw of je collega's. Een mooi begin van het nieuwe jaar!

Bekijk alle kado's

Dag van de Zorg / Verpleging (12 mei 2020)

Kado's in categorie : 21

12 Mei is de dag dat de Dag van de Zorg / Dag van de Verpleging gevierd wordt. Een mooie dag om je collega's, medewerkers of cliënten eens goed in het zonnetje te zetten met een origineel kado. 

Bekijk alle kado's

Dag van de Leidster (17 september 2020)

Kado's in categorie : 13

Bedank de leidster op een originele manier op Dag van de Leidster met bijvoorbeeld een Chocotelegram® 

Bekijk alle kado's

Dag v/d Apothekersassistent (22 september 2020)

Kado's in categorie : 16

Originele en smaakvolle geschenken om Dag van de Apothekersassistent te vieren. Te bestellen vanaf 1 stuk tot ....

Bekijk alle kado's

Dag van de vrijwilliger ( 7 december 2020)

Kado's in categorie : 15

Menig vereniging draait op vrijwilligers. Het is dus tijd om ook hen eens in het zonnetje te zetten. Bedank de vrijwilliger op gepaste wijze met een origineel bedankje voor Dag van de vrijwilliger.