Geschenken voor Feest- en Themadagen

Originele attenties en geschenken voor o.a. Valentijnsdag, Sinterklaas, Kerstmis, Dag van de Leraar, etc. Voor ieder geefmoment heeft Tasty Present - Chocotelegram® een smakelijk geschenk!
Bekijk alle kado's

Valentijnsdag

Kado's in categorie : 40

Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een assortiment originele liefdescadeaus samengesteld. Of je Valentijn nou gek is op chocolade, drop of andere snoepjes, bij ons vind je het perfecte Valentijnscadeau!

Bekijk alle kado's

Moederdag

Kado's in categorie : 37

Originele geschenken voor Moederdag om via de post te versturen of om zelf te overhandigen. Maak direct een keuze uit ons brede assortiment en verras mama met een Moederdagcadeau dat zeker in de smaak zal vallen. 

Bekijk alle kado's

Vaderdag

Kado's in categorie : 51

Ook vaders vinden chocolade lekker om te krijgen voor Vaderdag. Kies voor een stoer chocolade kado, zoals bijvoorbeeld chocolade gereedschap of een Chocotelegram®. 

Bekijk alle kado's

Pasen

Kado's in categorie : 27

Chocolade paaseitjes, chocolade Paaskaart, Paaskado's met logo of Paaschocolaatjes. Bekijk ons assortiment Paasgeschenken en Paaspakketten en verras als bedrijf klanten, werknemers of collega's met een Paasattentie! Ook vrienden en familie zullen verrast zijn met een Paascadeau.

Bekijk alle kado's

Sinterklaas

Kado's in categorie : 39

Ons Sintassortiment bestaat uit Sinterklaasgeschenken voor iedere portemonnee; van kleine Sintattenties om op het bureau te leggen tot luxe Sinterklaascadeaus om te versturen. Laat je verrassen door ons complete overzicht van kado's om te geven voor Sinterklaas. Interesse? Vraag een offerte aan.

Bekijk alle kado's

Kerstmis

Kado's in categorie : 111

Mooie wijnen, adventskalenders, handgemaakte bonbons, Chocotelegrammen® of fraaie champagnepakketten; bij Tasty Present vind je vast een zeker een passend geschenk voor de Feestdagen. 

Bekijk alle kado's

Nieuwjaar

Kado's in categorie : 24

Geen Kerstattentie gegeven of wil je gewoon opvallen met je eindejaarsgeschenken? Kies dan voor een Nieuwjaarswens via de post. Verstuur een Chocotelegram® met de tekst "Happy 2019" of verras met oliebollen. Een mooi begin van het nieuwe jaar!

Bekijk alle kado's

Secretaressedag (18-4-2019)

Kado's in categorie : 26

Verras je secretaresse op Secretaressedag met een mooi bedankje. Zet haar in het zonnetje met een bosje bloemen, overheerlijke bonbons of een Chocotelegram®. 

Bekijk alle kado's

Dag van de Doktersassistent (7-3-2019)

Kado's in categorie : 16

Bedankjes voor dag van de Doktersassistent die zeker in de smaak zullen vallen, vind je bij Tasty Present.

Bekijk alle kado's

Dag van de Zorg / Verpleging (12-5-2019)

Kado's in categorie : 24

12 Mei is de dag dat de Dag van de Zorg / Dag van de Verpleging gevierd wordt. Een mooie dag om je collega's, medewerkers of cliënten eens goed in het zonnetje te zetten met een origineel kado. 

Bekijk alle kado's

Dag van de Leidster (21-9-2019)

Kado's in categorie : 16

Bedank de leidster op een originele manier op Dag van de Leidster met bijvoorbeeld een Chocotelegram® of een dropblik "Bedankt". 

Bekijk alle kado's

Dag v/d Apothekersassistent (24-9-2019)

Kado's in categorie : 17

Originele en smaakvolle geschenken om Dag van de Apothekersassistent te vieren. Te bestellen vanaf 1 stuk tot ....

Bekijk alle kado's

Dag van de Leraar (5-10-2019)

Kado's in categorie : 24

Geef op de Dag van de Leraar een blijk van waardering in de vorm van een kleine (of grote) attentie. Zeker weten dat dit gewaardeerd wordt!

Bekijk alle kado's

Dag van de Mantelzorg (10-11-2019)

Kado's in categorie : 17

Ook de mantelzorgers mogen bedankt worden voor de inzet. Verras hem/haar op Dag van de Mantelzorg met een origineel bedankje!

Bekijk alle kado's

Dag van de vrijwilliger (7-12-2019)

Kado's in categorie : 19

Menig vereniging draait op vrijwilligers. Het is dus tijd om ook hen eens in het zonnetje te zetten. Bedank de vrijwilliger op gepaste wijze met een origineel bedankje voor Dag van de vrijwilliger.