Handgemaakte bonbons, luxe verpakt

Genieten met een zachte "G"; pralines van Geruba Chocolade

Handgemaakte bonbons

Wil jij je jouw collega’s verassen, je medewerkers bedanken of ga je binnenkort naar de beurs en wil jouw potentiële klanten een presentje geven? Dan kan het vinden van het juiste presentje nog best een klus zijn. Bij Tasty Present ben je aan het juiste adres. Wij hebben verschillende cadeaus die leuk zijn om te geven en te krijgen. Zo zijn de handgemaakte bonbons van Tasty Present een ideaal presentje.
 
De luxe handgemaakte bonbons van Tasty Present
We hebben een ruim assortiment van handgemaakte culinaire pareltjes uit het Limburgse heuvelland. De bonbons zijn door echte vakmensen met passie gemaakt. In ons assortiment hebben we diverse vullingen die omringt zijn met prachtige "origen" chocolades van de Belgische chocoladefabriek Barry Callebaut.  Origens zijn zeldzaam, maar zeer gewild en worden gemaakt van cacao die afkomstig is van één locatie of land. De herkomst kan onder andere zijn van Sao Tomé, Madagaskar, Indonesië en Ghana. De pralines zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Van 4 pralines tot prachtige bewaarblikken met 35 top-pralines. Welke je geeft hangt natuurlijk af van de gelegenheid. Naast de verschillende vullingen en formaten hebben we ook verschillende smaken. De smaken die wij aanbieden zijn: hazelnut milk, tiramisu milk, ginger dark, caramel-seasalt dark, almond white en pistachio white. Smullen maar!
 
Andere cadeaus van Tasty Present
Naast de overheerlijke handgemaakte bonbons hebben we ook andere presentjes. Denk bijvoorbeeld aan een bosje bloemen, een snoepblik of een lekker flesje wijn. Wil je liever een cadeautje geven van chocolade? Ook dat is mogelijk. Geef bijvoorbeeld een foto op chocolade, ga voor een Chocotelegram® of geef een Chococard. Laat daar het logo van het bedrijf opzetten en je hebt een leuk presentje voor tijdens een beurs.

Ben je helemaal enthousiast en wil je mensen gaan verassen of bedanken met handgemaakte bonbons? Bestel je cadeaus direct in onze webshop of vraag een offerte aan. Bel Bas Machielse: +31(0)46 4757674 of stuur een mail naar bas@tastypresent.euJe ontvangt dan geheel vrijblijvend een passende offerte. Deze heb je gegarandeerd binnen enkele werkuren binnen.

6 Pralines Origin Selection luxe geschenkdoos

Prijs: 7.66 EUR
Productinformatie

12 Pralines Origin Selection luxe geschenkdoos

Prijs: 13.00 EUR
Productinformatie

18 Pralines Origin Selection luxe geschenkdoos

Prijs: 16.30 EUR
Productinformatie

35 Pralines Origin Selection luxe geschenkblik

Prijs: 38.00 EUR
Productinformatie

ChocoGiftBox 4 Pralines Melk Origin Selection

Prijs: 4.31 EUR
Productinformatie

ChocoGiftBox 4 Pralines Wit Origin Selection

Prijs: 4.31 EUR
Productinformatie

ChocoGiftbox 4 Pralines Puur Origin Selection

Prijs: 4.31 EUR
Productinformatie

ChocoGiftbox 9 Pralines Origin Selection

Prijs: 7.39 EUR
Productinformatie

ChocoGiftbox 16 Pralines Origin Selection

Prijs: 12.48 EUR
Productinformatie

Chocotelegram Kerst & Pralines Origin TIN

Prijs: 33.68 EUR
Productinformatie

Chocotelegram Hoera & Pralines Origin TIN

Prijs: 33.68 EUR
Productinformatie

Chocotelegram I Love You & Pralines Origin TIN

Prijs: 33.68 EUR
Productinformatie