Kado voor...

Smakelijke en originele geschenken van Tasty Present - Chocotelegram® voor o.a. verjaardag, Valentijn, geboorte, jubileum, Kerstmis. Voor iedere gelegenheid hebben wij een passend geschenk! 
Bekijk alle kado's

Bedankje

Kado's in categorie : 21

Soms ontstaat de behoefte om even iemand te bedanken. Je zoekt een kleinigheidje, een gebaar, een subtiele blijk van waardering... maar een kaartje dekt naar jouw mening net de lading niet. Dan is het misschien tijd voor een uniek bedankje van Tasty Present.

Bekijk alle kado's

Liefde

Kado's in categorie : 45

Uit je liefde met een van de romantische geschenken van Tasty Present, zoals bloemen, snoepblikken of chocolade. Nog persoonlijker maak je jouw geschenk, door een wenskaart met persoonlijke wenstekst bij te sluiten. Zeker weten dat jouw cadeau met liefde wordt ontvangen.

Bekijk alle kado's

Felicitatie

Kado's in categorie : 24

Breng je felicitatie over met een originele verrassing! Kies voor een chocolade felicitatie, een lekker flesje wijn of een flesje bubbels en vul je bestelling aan met een wenskaart met daarop jouw persoonlijke felicitatie. Succes gegarandeerd!

Bekijk alle kado's

Verjaardag

Kado's in categorie : 46

Van chocolade verjaardagswens tot een flesje champagne om een nieuw levensjaar te vieren. Bekijk nu ons brede assortiment verjaardagsgeschenken.

Bekijk alle kado's

Beterschap / Sterkte

Kado's in categorie : 26

Iemand sterkte wensen of een zieke in je omgeving en wil je laten weten dat je aan hem/haar denkt? De ontvanger zal zeker opfleuren met een opkikker uit het Tasty Present assortiment. Kies een fruitmand, mooie bloemen, (fruit)snoep of chocolade.

Bekijk alle kado's

Succes

Kado's in categorie : 10

Iemand succes wensen was nog nooit zo smakelijk. Stuur een chocolade succeswens of een snoepblik met succes-wikkel. Een smakelijke succeswens van Tasty Present is succes gegarandeerd!

Bekijk alle kado's

Geboorte

Kado's in categorie : 38

Kindje geboren? Verras vader, moeder en de baby met een mooi kraamcadeau. Stuur een geboorteknuffel van het merk Happy Horse, een chocolade verrassing, bloemen of zelf geboorte cupcakes! 

Bekijk alle kado's

Voor peter/meter

Kado's in categorie : 12

Wil je iemand vragen om peettante of peetoom te worden van je baby? En wil je dit op originele wijze doen? We hebben verschillende geschenken waarbij de vraag "Wil je mijn peter/ meter zijn?" in of op het product verwerkt is. Niemand die dan nee zal zeggen!

Bekijk alle kado's

Voor mama

Kado's in categorie : 31

Mama verrassen met een lief geschenk is nu wel heel makkelijk. Maak een keuze uit het brede assortiment en verstuur vandaag nog je verrassing naar je moeder. Sluit een wenskaartje met persoonlijke wenstekst om het cadeau helemaal af te maken. Je verrassing voor moeder wordt zeker gewaardeerd. 

Bekijk alle kado's

Voor papa

Kado's in categorie : 29

Verras je vader met een smakelijk en origineel geschenk voor papa. Je kunt kiezen voor o.a. een Chocotelegram®, een flesje wijn of chocolade gereedschap. Succes gegarandeerd!

Bekijk alle kado's

Huwelijk

Kado's in categorie : 32

Een huwelijk is een mooi moment voor het bruidspaar. Tasty Present heeft een breed assortiment huwelijksgeschenken om te geven aan het bruidspaar, maar heeft ook smakelijke en originele huwelijksbedankjes. 

Bekijk alle kado's

Jubileum

Kado's in categorie : 19

Vier een jubileum met een van onze originele en smakelijke geschenken. Iemand 5 jaar in dienst? Verras hem/haar met een Chocotelegram® "Hoera 5 jaar in dienst" of een lekker flesje wijn met persoonlijke wenstekst. Bekijk het assortiment jubileumgeschenken en laat je overtuigen. 

Bekijk alle kado's

Nieuwe baan

Kado's in categorie : 14

Afscheid nemen op de oude werkplek en een nieuwe start op de nieuwe werkplek. Verras je (ex-)collega met een zoete verrassing of een flesje bubbels. 

Bekijk alle kado's

Nieuwe woning

Kado's in categorie : 20

Samenwonen? Verhuizen? Een huis gekocht? Vier het met een smakelijk en origineel geschenk van Tasty Present! Kies voor een Chocotelegram® of een fles champagne en laat de verrassing op het oude óf nieuwe adres leveren. 

Bekijk alle kado's

Diploma / Examens

Kado's in categorie : 29

Zwemdiploma, rijbewijs of examens behaald? Feliciteer de geslaagde op een originele manier. Gezakt? Steek dan de gezakte een hart onder de riem met een smakelijke verrassing. Ook voor een succeswens voor een examen kun je binnen ons assortiment een gepast geschenk vinden.

Bekijk alle kado's

Einde schooljaar

Kado's in categorie : 6

Geef de meester en/of juf aan het einde van het schooljaar een chocolade bedankje in de vorm van een Chocotelegram® of een snoepblik met bedankt-wikkel. Onze originele bedankjes zullen zeker in de smaak vallen bij de ontvanger!

Bekijk alle kado's

Sorry

Kado's in categorie : 9

Iets goed te maken? Zeg dan sorry met een origineel Chocotelegram®, een snoepblik met sorry-wikkel of toch met een boeketje bloemen. Zeker weten dat je excuses aanvaard worden. 

Bekijk alle kado's

Valentijnsdag

Kado's in categorie : 41

Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een assortiment originele liefdescadeaus samengesteld. Of je Valentijn nou gek is op chocolade, drop of andere snoepjes, bij ons vind je het perfecte Valentijnscadeau!

Bekijk alle kado's

Moederdag

Kado's in categorie : 34

Originele geschenken voor Moederdag om via de post te versturen of om zelf te overhandigen. Maak direct een keuze uit ons brede assortiment en verras mama met een Moederdagkado dat zeker in de smaak zal vallen. 

Bekijk alle kado's

Vaderdag

Kado's in categorie : 33

Ook vaders vinden chocolade lekker om te krijgen voor Vaderdag. Kies voor een stoer chocolade kado, zoals bijvoorbeeld chocolade gereedschap of een Chocotelegram®. 

Bekijk alle kado's

Pasen

Kado's in categorie : 52

Chocolade paaseitjes, chocolade Paaskaart, Paaskado's met logo of Paaschocolaatjes. Bekijk ons assortiment Paasgeschenken en Paaspakketten en verras als bedrijf klanten, werknemers of collega's met een Paasattentie! Ook vrienden en familie zullen verrast zijn met een Paaskado.

Bekijk alle kado's

Sinterklaas

Kado's in categorie : 47

Ons Sintassortiment bestaat uit Sinterklaasgeschenken voor iedere portemonnee; van kleine Sintattenties om op het bureau te leggen tot luxe Sintkado's om te versturen. Laat je verrassen door ons complete overzicht van kado's om te geven voor Sinterklaas. Interesse? Vraag een offerte aan.

Bekijk alle kado's

Kerstmis

Kado's in categorie : 59

Mooie wijnen, adventskalenders, handgemaakte bonbons, Chocotelegrammen® of fraaie champagnepakketten; bij Tasty Present vind je vast een zeker een passend geschenk voor de Feestdagen.

Bekijk alle kado's

Nieuwjaar

Kado's in categorie : 16

Geen Kerstattentie gegeven of wil je gewoon opvallen met je eindejaarsgeschenken? Kies dan voor een Nieuwjaarswens via de post. Verstuur een Chocotelegram® met de tekst "Happy 2017" of verras met oliebollen. Een mooi begin van het nieuwe jaar!

Bekijk alle kado's

Dag van de Doktersassistent (1-3-2018)

Kado's in categorie : 13

Bedankjes voor dag van de Doktersassistent die zeker in de smaak zullen vallen, vind je bij Tasty Present.

Bekijk alle kado's

Secretaressedag (19-4-2018)

Kado's in categorie : 21

Verras je secretaresse op Secretaressedag met een mooi bedankje. Zet haar in het zonnetje met een bosje bloemen, overheerlijke bonbons of een Chocotelegram®. 

Bekijk alle kado's

Dag van de Zorg / Verpleging (12-5-2018)

Kado's in categorie : 17

12 Mei is de dag dat Dag van de Zorg / Dag van de Verpleging gevierd wordt. Een mooie dag om je collega's, medewerkers of clienten eens goed in het zonnetje te zetten met een origineel kado. 

Bekijk alle kado's

Dag van de Leidster (20-9-2018)

Kado's in categorie : 12

Bedank de leidster op een originele manier op Dag van de Leidster met bijvoorbeeld een Chocotelegram® of een dropblik "Bedankt". 

Bekijk alle kado's

Dag v/d Apothekersassistent (27-9-2018)

Kado's in categorie : 13

Originele en smaakvolle geschenken om Dag van de Apothekersassistent te vieren. Te bestellen vanaf 1 stuk tot ....

Bekijk alle kado's

Dag van de Leraar (5-10-2018)

Kado's in categorie : 13

Geef op de Dag van de Leraar een blijk van waardering in de vorm van een kleine (of grote) attentie. Zeker weten dat dit gewaardeerd wordt!

Bekijk alle kado's

Dag van de Mantelzorg (10-11-2018)

Kado's in categorie : 14

Ook de mantelzorgers mogen een bedankt worden voor de inzet. Verras hem/haar op Dag van de Mantelzorg met een origineel bedankje!

Bekijk alle kado's

Dag van de vrijwilliger (7-12-2017)

Kado's in categorie : 12

Menig vereniging draait op vrijwilligers. Het is dus tijd om ook hen eens in het zonnetje te zetten. Bedank de vrijwilliger op gepaste wijze met een origineel bedankje voor Dag van de vrijwilliger.