Werken bij Tasty Present - Chocotelegram®

Werken bij Tasty Present - Chocotelegram®

Tasty Present is gespecialiseerd in het bedenken, produceren en vermarkten van verrassende chocolade concepten. Het Chocotelegram®, ChocoABC® en ChocoImage® worden niet alleen in Nederland op de markt gebracht, maar worden wereldwijd onder licentie aangeboden. Het Chocotelegram®-concept wordt momenteel aangeboden in 10 landen.

In Nederland zijn we actief op de BtC-, BtB- en resellermarkt. De consumentenmarkt wordt bewerkt via diverse eigen internetsites, de bedrijven markt middels mailings, beurzen, internet en telemarketing. Maar met name de contacten met onze resellers zijn structureel en strategisch van aard. Hieronder vallen tientallen websites die onze producten in drop-shipment aanbieden. Deze groep relaties voert meestal jarenlang onze productrange, waarbij niet alleen een persoonlijke begeleiding, maar ook permanente product- en assortimentsinnovatie van groot belang zijn voor de continuïteit van de samenwerking.

Vanaf 1 januari 2013 hebben wij onze directe verkoopactiviteiten uitgebreid naar de Belgische- en Duitse markt. Beide markten worden vanuit Nederland (Sittard) bewerkt en beleverd.


Op dit moment zijn wij op zoek naar:


Oproepkracht Logistiek/productiemedewerker M/V
Voor het verpakken van o.a. Chocotelegrammen zoeken wij iemand die ons in de drukke eindejaarsmaanden kan uithelpen (half okt, nov en dec). Wij zijn op zoek naar iemand die:
- geen 9-5 mentaliteit heeft, en evt wil overwerken ...
- in bezit is van rijbewijs
- van aanpakken weet
- ongeveer 20-30 jaar oud is
- en de Nederlandse taal beheerst (in woord en geschrift)
Ben jij deze persoon? Stuur dan je cv MET foto naar: Tasty Present, Postbus 5330, 6130 PH Sittard of naar Viviane@tastypresent.nl


Student(en) gezocht
Studenten gevraagd om dagelijks van 14.30 uur tot 17.30 uur inpakwerkzaamheden te verrichten.

  • Ben je tussen de 16 en 19 jaar oud?
  • Ben je minimaal 2 dagen per week (maandag t/m vrijdag) beschikbaar?
  • Woon je in de buurt van Limbricht?
  • Weet je van aanpakken?
  • Combineren bovengenoemde tijden met je nieuwe lesrooster?

Bel dan 046- 475 76 74 of mail je gegevens naar info@tastypresent.nl

Stagiair(e)
Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires voor de afdelingen Verkoop, Marketing en Internet. Ben jij een MBO, HBO of WO student en ben je op zoek naar een uitdagende, leerzame en vooral leuke stage?
Interesse? Stuur dan je CV naar bas@tastypresent.nl