Seizoen

Kerst, Sinterklaas, Pasen, begin van de vakantie. Ieder speciaal moment vraag om een speciaal (gemaakt) geschenk. Liefst hélemaal op het moment afgestemd. Inspiratienodig? Kijk snel naar legio voorbeelden.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Choco Xmas Tree DecoBrown

Op zoek naar een chocolade geschenk dat alle andere attenties overtreft? Kies dan deze prachtig gedecoreerde kerstboom in melkchocolade. Bruine, groene en gouden decoratie “ballen” geven een luxe uitstraling. Voor de chocolade kerstboom maken wij uitsluitend gebruik van chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. De kerstboom is handmade waardoor de uiteindelijke samenstelling (iets) kan afwijken. De topping kan er anders uitzien dan op de foto, maar de smaak blijft hetzelfde.
Vanaf €7,09 excl. BTW

ChocoGiftbox 12 Kerst + logo

Maar liefst 12 overheerlijke chocolaatjes verpakt in een mooie luxe vensterdoos. Een originele verrassing voor collega’s, medewerkers of relaties. De chocolaatjes bestaan uit een laagje melk- en witte chocolade en zijn gemaakt van overheerlijke Belgische chocolade.


Gewicht: 132g
Afmetingen (LxBxH): 200x120x15mm

Vanaf €7,26 excl. BTW

ChocoGiftbox 12 Sinterklaas + logo

Maar liefst 12 overheerlijke chocolaatjes verpakt in een mooie luxe vensterdoos. Een originele verrassing voor collega’s, medewerkers of relaties. De chocolaatjes bestaan uit een laagje melk- en witte chocolade en zijn gemaakt van overheerlijke duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons Belgische chocolade.


Gewicht: 132g
Afmetingen (LxBxH): 200x120x15mm

Vanaf €7,26 excl. BTW

ChocoGiftBox 16 Paaschocolaatjes, min 10 stuks

Vanaf €10,65 excl. BTW

ChocoGiftbox 18 Kerst + logo

Maar liefst 18 overheerlijke chocolaatjes verpakt in een mooie luxe vensterdoos. Een originele verrassing voor collega’s, medewerkers of relaties. De chocolaatjes bestaan uit een laagje melk- en witte chocolade en zijn gemaakt van overheerlijke Belgische chocolade.


Gewicht: 198g
Afmetingen (LxBxH): 200x120x15mm

Vanaf €9,83 excl. BTW

ChocoGiftbox 18 Sinterklaas + logo

Maar liefst 18 overheerlijke chocolaatjes verpakt in een mooie luxe vensterdoos. Een originele verrassing voor collega’s, medewerkers of relaties. De chocolaatjes bestaan uit een laagje melk- en witte chocolade en zijn gemaakt van overheerlijke duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons Belgische chocolade.


Gewicht: 198g
Afmetingen (LxBxH): 200x120x15mm

Vanaf €9,83 excl. BTW

ChocoGiftBox 9 Paaschocolaatjes, min 10 stuks

Een smaakvolle Paasattentie om zelf te overhandigen of als kleinigheid op het bureau te leggen. Vanaf 10 stuk is de ChocoGeschenkBox Pasen 9 met paaschocolaatjes te bestellen. De rode geschenkdoos bestaat uit 9 bedrukte chocolaatjes met Paasafbeelding. De chocolaatjes bestaan uit een laagje melk- en witte chocolade en zijn gemaakt van overheerlijke Belgische chocolade. Liever je eigen bedrijfslogo op de chocolaatjes? Bekijk hier het assortiment geschenkdoosjes met logochocolade. Méérprijs per Logoblokje bedraagt € 0,52.


Gewicht: 99g
Afmetingen (LxBxH): 140x140x15mm

Vanaf €5,54 excl. BTW

ChocoKerstboom rood - EIGEN DESIGN

Op zoek naar een chocoladegeschenk dat alle andere Kerstattenties overtreft? Verras dan collega's, medewerkers of relaties met een chocolade Kerstboom, voorzien van een eigen design. Voor deze Kerstboom maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Met deze Kerstboom geef je dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk Kerstkado. Dit cadeau is vanaf 10 stuks per design/foto te bestellen.


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x22mm

Vanaf €7,34 excl. BTW

ChocoKuiken rood - EIGEN DESIGN

Op zoek naar een chocolade geschenk dat alle andere Paasattenties overtreft? Verras dan collega's, medewerkers of relaties met een chocolade kuiken, voorzien van jouw eigen design. Voor het chocolade kuiken maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Met dit kuiken geef je dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk Paaskado. Het chocolade kuiken wordt verpakt in een rode vensterdoos, waarbij jouw foto/afbeelding direct zichtbaar is voor de ontvangen. Dit kado is vanaf 10 stuks per design/foto te bestellen.


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €7,34 excl. BTW

ChocoMiter rood - EIGEN DESIGN

Vind jij een chocoladeletter nét te gewoontjes? Dan hebben we nu het Sinterklaascadeau bij uitstek. Een vensterdoos wordt voorzien van een melkchocolade mijter (175 gram). Door middel van een speciaal printprocedé is het mogelijk om iedere gewenste foto/afbeelding met eetbare kleurstoffen te printen op de top-laag van marsepein.  Minimale afname: 10 stuks


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €7,34 excl. BTW

Chocotelegram 14 - Merry X-mas

Wens iemand een "Merry Xmas" met deze chocolade Kerstkaart. De 14 Kerstchocolaatjes worden feestelijk verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Je persoonlijke Kerswens kun je bijsluiten d.m.v. een wenskaart.


Gewicht: 133g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €9,81 excl. BTW

Chocotelegram 14 - Van de Sint

Een chocolade kado van de Sint! De chocolade tekst in dit Chocotelegram® is "Van de Sint". De letters zijn gemaakt van Belgische melkchocolade en de spaties van Belgische witte chocolade. De Chocotelegramchocolaatjes zijn duurzaam geproduceerd en worden verpakt in een rode geschenkdoos.


Gewicht: 133g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €9,81 excl. BTW

De lekkerste geschenken op het juiste moment
Kerst, Sinterklaas en Pasen, dat zijn wel de meest feestelijke momenten in het jaar. Dé momenten bij uitstek, dat men traditiegetrouw relatiegeschenken verstuurt naar medewerkers, collega’s en klanten.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.