Jubilea

Zet de jubilarissen in het zonnetje met een smakelijk fotogeschenk, of bestaat je organisatie X-jaar?  Laat dat weten met een op maat gemaakt chocoladegeschenk. Succes gegarandeerd. 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Gepersonaliseerde Sleeve QUATRO

Iedere gewenste combinatie van vier letters of cijfers van 80 gram verpakken wij in een op maat ontworpen sleeve. Dus niet alleen je naam in chocolade, maar ook de huls zó bedrukt, zoals jij het graag zou willen. Een gepersonaliseeerde sleeve kan al vanaf 250 stuks. Je kunt kiezen in melk, wit en/of puur. Of je als design kiest voor een gedicht, een afbeelding of alleen een aan je bedrijfskleuren aangepaste kleur; alles is mogelijk! Door het venster in het ontwerp blijven de chocoladeletters mooi zichtbaar. Wij sturen je graag de (stansmes-) tekening, zodat jij of jouw ontwerper hélemaal los kunnen gaan qua ontwerp.


Afmetingen (LxBxH): 510x155x22mm

Vanaf €0,25 excl. BTW

Geschenkenservice - jubilea
De opening van een nieuwe bedrijf, het voortzetten van een bestaande zaak, het ..-jarig bestaansfeest van een bedrijf óf een jubilaris op de zaak. Deze speciale momenten schreeuwen om extra aandacht. Dan hebben we het over echte aandacht, niet een één dag voor het gebeuren besteld cadeau, maar een met zorg samengesteld of speciaal voor die ene gelegenheid ontworpen geschenk. Laat jouw klanten weten dat je een bedrijfsjubileum van 25, 40 of zelfs 100 jaar te vieren hebt of dat jullie bedrijf een nieuw bedrijfspand opent. Stuur ze een smakelijke mailing, eetbaar, kwalitatief hoog en bijzonder lekker. Ze zullen die dag dan niet snel vergeten.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.