Kerstchocolade per post!

Jouw chocoladegeschenken per post voor maar € 2,98 


Kerstvieringen, in welke fysieke vorm dan ook, zullen naar verwachting dit jaar niet kunnen plaatsvinden. In de regel was dit hét moment om medewerkers of collega’s een feestelijke verrassing te overhandigen. Voor 2020 wordt dan ook het per post thuisbezorgen van een Kerstgeschenk de norm. Dat hoeft voor jou als gever geen probleem te zijn, dat regelen wij graag voor je, al voor € 2,98 (excl.btw) per pakket. Dan versturen wij op de voordeligste wijze, brievenbusbezorging, al jouw chocoladegeschenken naar de ontvangers thuis. Bestellen = geregeld!  Bijna ons hele assortiment is geschikt om als individueel brievenbuspakket te versturen.  Het pakketje mag dan niet hoger zijn dan 3.2 cm.   Een op maat gemaakte brievenbusverpakking is voor bijna alle producten verkrijgbaar, deze kost € 1,50 (excl.btw) per stuk.

De adressen, of het er 50 of 10 000 zijn, laad je eenvoudig in ons Excel-adressensjabloon. Klik HIER om het sjabloon te downloaden, of wij sturen het je graag per mail toe. Daarna houden jouw werkzaamheden op. Het enige dat jij hoeft te doen, is de complimenten in ontvangst te nemen. 
 
Een kleine tip; wacht niet te lang. Liever drie dagen te vroeg geleverd, dan één dag te laat.  Iedereen moet zich erop voorbereiden dat bezorgdiensten overlopen, zeker rond de feestdagen.