Welkom bij Tasty Present

Kerstmis Chocotelegram® versturen

Home » Geefmomenten » Kerstmis Chocotelegram® versturen

Kerstmis, de beste tijd om een “sweet message”te versturen

Rond Kerstmis wil iedereen graag aan zijn relaties, familie, collega’s, vrienden of bekenden de beste wensen overbrengen. Het liefst met een tekst die beklijft. Een boodschap die de ontvanger zich zeker zal herinneren, lang nadat de feestmaand december achter de rug is. Dan moet je tegenwoordig al van goeden huizen komen. Om op te vallen kan je bij het selecteren van een papieren wenskaart kiezen uit de meest fantastische ontwerpen en formaten. Van klein (normaal formaat) naar groot of zelfs extra groot. Kaarten van dubbel A4 formaat zijn geen uitzondering. Daarmee maak je indruk, dat zeker, maar het is en blijft maar papier.

Opvallen, dat wil je graag

Als je echt indruk wilt maken, dan moet je je buiten de gebaande paden begeven. Dat kan bij Tasty Present of bij één van haar vele wederverkopers.  Partijen als Hallmark, Greetz, YourSurprise, Gefelicitaart of Topgeschenken hebben allemaal een bijzondere kerstwens in hun assortiment; het Chocotelegram®. Een chocolade kerstwens in verschillende formaten. Wil je een kleine wens of een grote wens in chocolade overbrengen, dan is het Chocotelegram® een perfecte manier.

Een perfect relatiegeschenk voor Kerstmis

Een super creatieve en verrukkelijke kerstboodschap in chocolade is natuurlijk ook een prachtig relatiegeschenk voor Kerstmis. Voor jouw klanten, jouw collega’s of leveranciers. Breng de meest sfeervolle kerstboodschap over in chocolade, en de lekkerste kerstwens die een mens zich wensen kan. Maak indruk, maar nog belangrijker; stuur de ontvanger waardering door aandacht.

Chocotelegram® bestellen

Als je bestelt in de webshop van Tasty Present kom je vanzelf in de tekst-editor. Dit is min of meer een chocolade toetsenbord. Alles wat jij typt, wordt in chocolade op het scherm weergegeven. Je kunt kiezen uit het hele alfabet, alle cijfers, symbolen en speciale lettertekens die gebruikt worden in een tiental verschillende talen. Voor een Duitse tekst van een Ä tot een ß, voor Frankrijk van een É tot een Ô. Maar ook de Poolse letterteken, Scandinavische, Spaanse en Portugese. Je kunt jouw familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties over de hele wereld in hun eigen taal de beste kerstwensen overbrengen in chocolade. Wil je de tekst nog meer een Kerstmis uiting meegeven,? Decoreer jouw tekst dan met standaard verkrijgbare bedrukte chocolaatjes. Wat dacht je van een Santa, een kerstboom, kerstballen of een sneeuwpop in kleur op chocolade blokjes gedrukt.

Van klein

Zelfs met maar enkele letters kan je al een sfeervolle kerstwens in chocolade samenstellen. Soms zit in de beperking de kracht van de boodschap. Binnen het assortiment standaard kerstboodschappen in chocolade,  op onze webshop, hebben we een aantal suggesties voor je opgesomd.  Maar je kunt ook zelf een tekst in chocolade samenstellen. Wat dacht je van MERRY XMAS , SUPER FIJNE KERSTDAGEN of HO HO HO met een afbeelding van Santa?  Je kiest zelf het formaat. Bij de korte teksten kun je kiezen uit één rij van zeven chocolade blokjes tot vier rijen van zeven chocoladeblokjes. Ieder Chocotelegram® wordt verpakt in een luxe rode geschenkverpakking. Het uitpakken is op zich al een feestje.

Tot groot

Heb je een langere kerstboodschap? Kies dan voor de grotere uitvoering van rijen met tien chocoladeblokjes. Hiermee  heb je de mogelijkheid om chocolade kerstwensen te bedenken die bestaan uit één rij van tien chocoladeblokjes, tot drie rijen van tien chocolade karakters. Ook hier heb je daarnaast nog de mogelijkheid om jouw tekst te verfraaien met chocolade kerstboompjes, kerststerren of andere gekleurde bedrukte chocolaatjes. Een kerstboom opdruk, een kerstman, een sneeuwman of een andere kleurrijke kerstdecoratie. Hoe vind je de tekst HELE FIJNE KERSTDAGEN (MET JOUW NAAM). Deze tekst kun je zomaar kwijt in drie rijen van tien letterchocolaatjes. Wij garanderen succes! Ook hier is de enige beperking jouw eigen fantasie.

Tot supergroot

Als je een groter budget hebt, óf je hebt gewoon meer te vertellen, dan kun je zelfs kiezen uit kerstboodschappen zo groot,  zoals je ze ook op een kerstkaart zou schrijven. Het grootste Chocotelegram® bestaat namelijk uit 60 chocolade karakters; letters, cijfers, symbolen en kerstdecoraties. Kies maar.  Ook hier stel je zelf je tekst samen in de teksteditor, deze opent vanzelf als je een Chocotelegram® in de webshop bestelt. Kies voor een Chocotelegram® met een “eigen tekst”.  En ga helemaal los. Bij een 60-er heb je maar liefst vijf rijen van twaalf chocolade letters, chocolade cijfers of chocolade decoraties ter beschikking. Een chocolade boodschap die bijna zo groot is als een krantenartikel.  FIJNE KERSTDAGEN EN EEN VOORSPOEDIG NIEUWJAAR. Bij zo’n tekst heb je nog de mogelijkheid de spaties, die gemaakt worden van witte chocolade, te vervangen door bedrukte chocolaatjes. Kies dan uit kerstafbeeldingen of nieuwjaarsdecoraties.

Een chocolade boodschap in een prachtig bewaarblik

Spring eens uit de band. Wij hebben voor jouw klanten of medewerkers ook een prachtig chocolade telegram in een metalen blik. Een blijvertje, want meestal wordt een cadeauverpakking van metaal (blik) hergebruikt. De ontvanger heeft altijd wel een toepassing voor een leeg blik: krantenknipsels, pennen, kleine frutseltjes of voetbalplaatjes.  De kans is groot dat over een aantal jaren jouw geschenkverpakking nog in gebruik is bij de ontvanger van jouw kerstboodschap van dit jaar. Een Chocotelegram® in blik bestaat uit 35 karakters. Vijf rijen van zeven chocoblokjes heb je tot je beschikking. Vul deze met een chocolade tekst, chocolade cijfers of een sfeervolle kerst bedrukking op chocolade.

Jouw kerstgeschenk personaliseren

Je wilt jouw Kerstmis relatiegeschenk personaliseren? Dat kan. Je kunt kiezen voor jouw eigen bedrijfslogo op één of meer chocolaatjes, als onderdeel van jouw Chocotelegram®.  Dat is qua personalisatie maar één van de vele mogelijkheden.  Je voegt net zo eenvoudig een sticker toe aan de verpakking. Of wat te denken van een banderol (sleeve) om jouw luxe geschenkdoos of blik? Deze luxe uitgevoerde sleeve kan je helemaal naar wenst ontwerpen. Kan je dat niet zelf, of heb je door drukte geen designer ter beschikking, dan helpen wij je graag. Geef de richting aan van het ontwerp, onze studio maakt hier dan een mooi en aansprekend design van. Wij drukken de sleeves vanaf 250 stuks en zorgen ervoor dat jouw kerstgeschenk (uiteraard figuurlijk) er gelikt uitziet!

Van A tot en met Z voor je geregeld

Niemand zit verlegen om werk, iedereen heeft het druk. Maar een kerstgeschenk (relatiegeschenk) vergt toch enige aandacht. Al blijft het in het geval van een Chocotelegram® beperkt tot het bedenken van de meest pakkende kerstboodschap.  Maar om eerlijk te zijn, daar krijg je ook wat voor terug; aandacht voor jouw boodschap van de ontvanger.  Wij bezorgen graag jouw chocolade kerstwensen bij de ontvanger(s).  Bedenk de tekst in chocolade, ook daar helpen we je uiteraard graag bij, en lever ons de adressen aan. Wij zorgen er dan voor dat jouw chocolade kerstboodschap op het door jou bepaalde moment bij de ontvangers wordt bezorgd. Het enige dat jij hoeft te doen is de complimenten in ontvangst te nemen. Wij versturen jouw kerstboodschap per post of DHL (beide per brievenbuspost), dus op de meest voordelige verzendwijze. Of het er nu één is of tienduizend.

Offerte of nog vragen?

Vul ons OFFERTEFORMULIER in, gegarandeerd ontvang je binnen enkele (werk) uren jouw offerte in je mailbus. Wij reageren razendsnel. Heb je nog een vraag? Maak dan gebruik van ons CONTACTFORMULIER.

Heerlijke kerstgeschenken

Bestel razendsnel jouw chocoladegeschenken. Verstuur vandaag nog jouw eigen tekst ín chocolade, een foto óp chocolade of een prachtige kerstboom. Per stuk of in grote aantallen. Doorgaans vandaag besteld, vandaag verzonden.

Chocolade Kerstboom Christmas Joy (175 gram)Tasty Present Chocolade Algemeen 01

Een wel heel sfeervolle Kerstbedrukking. Wat is er mooier dan jouw relaties, familie of vrienden te verrassen met deze chocolade kerstboom 'Christmas Joy'. De ontvanger zal er samen met naasten,  liefst bij de open haard,  lekker van genieten.  Gemaakt van chocolade van topkwaliteit. Niet alleen heerlijk, ook eerlijk. 100% duurzaam geproduceerde chocolade met Cocoa Horizons certificaat. Per stuk te bestellen, en op de meest voordelige wijze, postbezorging via brievenbus, te versturen, dat kan naar één of duizend verschillende adressen.

8,75
Op vooraad!
Chocotelegram 14 Merry XmasChocotelegram 04

Wens iemand een "Merry Xmas" met deze chocolade Kerstkaart. De 14 Kerstchocolaatjes worden feestelijk verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Je persoonlijke Kerswens kun je bijsluiten d.m.v. een wenskaart.

10,35
Op vooraad!
ChocoShape Kerstboom melk 175 gramTasty Present Chocolade Algemeen 01

Op zoek naar een chocoladegeschenk dat alle andere Kerstattenties overtreft? Verras dan collega's, medewerkers of relaties met een chocolade Kerstboom, voorzien van een eigen design. Voor deze Kerstboom maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Met deze Kerstboom geef je dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk Kerstkado. Dit cadeau is vanaf 10 stuks per design/foto te bestellen.

9,95
Op vooraad!
ChocoGiftbox 9 Kerst SeizoenChocoGiftBox 01

9 Chocolaatjes met kerstdesign, een verrukkelijk geschenk om uit te delen. Hiermee schenk je het echte kerstgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van vier sfeervolle kerstdecoraties.

5,77
Op vooraad!
Tasty Present Chocolade Algemeen 02

Kleurig en fleurig, een Kerstdesign bij uitstek; Pine Tree. Je kunt deze per stuk bestellen, mooi verpakt in een luxe venster-geschenkverpakking. Leuk om deze chocolade kerstboom naar al jouw collega’s, klanten of medewerkers te versturen.  Of je er nu één bestelt, of duizend. Wij kunnen ze op één adres afleveren, of per adres. Eventueel nog voorzien van jouw eigen wenskaart.

8,75
Op vooraad!
ChocoGiftbox 12 Kerst Seizoen 132 gramChocoGiftBox 01

Maar liefst 12 Chocolaatjes met kerstdesign, een verrukkelijk geschenk om uit te delen. Hiermee schenk je het echte kerstgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van vier sfeervolle kerstdecoraties.

7,23
Op vooraad!
Chocolade Kerstboom Red Velvet (175 gram)Tasty Present Chocolade Algemeen 02

De Kerstkleur bij uitstek; warm-fluweelrood, oftewel Red Velvet. De meest sfeervolle kerstbedrukking op een chocolade kerstboom, maarliefst 175 gram. Heerlijk om alleen of met meerdere mensen van te genieten. Kerstchocolade in een wel heel bijzondere vorm. Dit kerstgeschenk is bij uitstek geschikt om per brievenbuspost te versturen. Bestel de chocolade kerstboom per stuk, of in grote hoeveelheden. Wij kunnen ze tot op de deurmat bij de ontvanger(s) afleveren.

8,75
Op vooraad!
ChocoGiftbox 18 Kerst Seizoen 198 gramChocoGiftBox 01

Maar liefst 18 Chocolaatjes met kerstdesign, een verrukkelijk geschenk om uit te delen. Hiermee schenk je het echte kerstgevoel, de chocolaatjes zijn voorzien van vier sfeervolle kerstdecoraties.

10,85
Op vooraad!
Luxe Kerstbonbons 180 gramTasty Present Chocolade Algemeen 02

Sfeervolle geschenkdoos met heerlijke handgemaakte bonbons en aangevuld met 4 pralines met kerstmotief. Jouw eigen bedrijfslogo op de vier hoeken? Dat kan. Informeer naar de mogelijkheden. Onze chocolade is duurzaam geproduceerd, onder Cocoa Horizons certificering. 

12,75
Op vooraad!

Vragen?

Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook een e-mailbericht sturen of maak gebruik van ons contactformulier. Wil je een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van dit formulier.

This site is registered on wpml.org as a development site.