Lions 2022

Wij hebben jullie hulp nodig!
Op weg naar onze Europese doelen is iedere cent welkom en samen met onze sponsor Tasty Present hebben we een smakelijke actie bedacht. Want wie lust er nou geen lekkere chocoladeletter, misschien zelfs gepersonaliseerd? Een “Xmas & A Happy New Year” Chocotelegram® of gepersonaliseerde kerstboom? Hoe werkt het? Iedereen, dus zowel bedrijven als particulieren, kan via onze webshop deze geselecteerde artikelen bestellen.

Bedrijven kunnen zelfs, vanaf 10 stuks, de letter personaliseren met een eigen logo waarmee het een leuke attentie wordt voor medewerkers, klanten en/of relaties. Wil je een van deze producten versturen naar meerdere adressen, bijvoorbeeld jouw klanten of medewerkers? Ook dat kan! Zelfs met een wenskaart, voorzien van een persoonlijke tekst. BELANGRIJK: gebruik bij het afrekenen de kortingscode 'LIONS2022'.

UPLOADEN LOGO's: gelieve in het geval van chocoladeproducten met een logo of afbeelding het gewenste bestand in een voldoende hoge resolutie per mail te sturen aan order@tastypresent.com. Wij zullen dit verwerken en zorgen voor een (h)eerlijk gepersonaliseerd chocoladegeschenk.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op

ChocoKerstboom

Op zoek naar een chocoladegeschenk dat alle andere Kerstattenties overtreft? Verras dan collega's, medewerkers of relaties met een chocolade Kerstboom, voorzien van een eigen design. Voor deze Kerstboom maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Met deze Kerstboom geef je dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk Kerstkado. Dit cadeau is vanaf 10 stuks per design/foto te bestellen.


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x22mm

Vanaf €8,16 excl. BTW

Chocoladeletter S melk 200 gram

Deze heerlijke chocoladeletter is niet alleen lekker, maar ook duurzaam. Wij werken namelijk uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische topmerk Barry Callebaut. Deze letter S weegt 200 gram en is verpakt in een mooie rode vensterdoos. Je kunt deze chocoladeletter bestellen vanaf 1.


Chocoladeletter S in meer smaken


De chocoladeletter S is ook verkrijgbaar in 80 gram. Ook kunnen wij als specialist op het vlak van personaliseren, chocoladeletters leveren voorzien van een eigen print. Zie deze pagina voor chocoladeletters waar we bijvoorbeeld jouw logo op kunnen printen. Of op zoek naar een luxe chocoladeletter S in andere smaken?


Gewicht: 200g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €3,85 excl. BTW

Chocoladeletter S melk 80 gram

Deze heerlijke chocoladeletter is niet alleen lekker, maar ook duurzaam. Wij werken namelijk uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische topmerk Barry Callebaut. Deze letter S weegt 80 gram en is verpakt in een mooie rode vensterdoos. Je kunt deze chocoladeletter bestellen vanaf 1.


Chocoladeletter S in meer smaken


De chocoladeletter S is ook verkrijgbaar in 200 gram. Ook kunnen wij als specialist op het vlak van personaliseren, chocoladeletters leveren voorzien van een eigen print. Zie deze pagina voor chocoladeletters waar we bijvoorbeeld jouw logo op kunnen printen. Of op zoek naar een luxe chocoladeletter S in andere smaken?


Gewicht: 80g
Afmetingen (LxBxH): 155x125x20mm

Vanaf €2,25 excl. BTW

Chocotelegram 30 - Xmas & A Happy New Year

Stuur deze Kerst eens een Chocotelegram® in plaats van het gebruikelijke kaartje! Met 30 chocolade blokjes (3 rijen van 10) is de tekst 'Merry Xmas & a Happy New Year' gevormd. Het geheel wordt feestelijk verpakt in een mooie rode geschenkdoos.


Gewicht: 285g
Afmetingen (LxBxH): 290x96x23mm

Vanaf €16,15 excl. BTW

DecoLetter S melk 220 gram

Deze luxe chocoladeletter S is opgespoten met een heerlijke chocoladedecoratie en voorzien van een vrolijke sinterklaas afbeelding. Deze luxe chocoladeletter wordt verpakt in een fraaie vensterdoos. Een mooi chocoladecadeau om te geven, een heerlijk chocoladecadeau om te krijgen.


Gewicht: 220g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €4,54 excl. BTW

DecoLetter S melk 220 gram + logo

De letter S is opgespoten met chocolade decoraties, die het luxe karakter van het geschenk onderstrepen en wordt verpakt in een fraaie vensterdoos. De chocoladeletter S is opgelegd met jouw gepersonaliseerd logoschild.


Gewicht: 220g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €5,37 excl. BTW

LogoLetter S melk 200 gram

Een chocoladeletter verrassing met bedrijfslogo, de naam van de medewerker of zelfs allebei! De melkchocolade S letter weegt 200 gram en wordt voorzien van jouw persoonlijke marsepeinen schildje. Het marsepeinen schildje heeft een formaat van 7 x 2,5 cm.


Gewicht: 202g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €4,63 excl. BTW

Mailing adressen brievenbusbezorging NL

Bij Tasty Present kun je niet alleen terecht voor de allerlekkerste gepersonaliseerde geschenken, we kunnen ze ook individueel versturen naar bijvoorbeeld jouw klanten of medewerkers! Wil jij bonbons met het logo van jouw bedrijf, of een chocoladeletter met een logoschildje versturen naar al jouw klanten? Dat regelen wij!  Gebruik het sjabloon onderaan deze pagina, om jouw adressen in te voeren.

Let wel, deze dienst is bedoeld voor zendingen die door de brievenbus passen, zijnde doorgaans 1 product, zoals een chocoladeletter, chocotelegram e.d. De vermelde stuksprijs is inclusief verpakkingsdoos, handling en brievenbus verzendkosten.

€5,60 excl. BTW

Wenskaart 2-luik

Om je geschenk nog persoonlijker te maken en om voor extra aandacht bij de ontvanger te zorgen bieden we de mogelijkheid om deze te voorzien van een (full color) wenskaart voorzien van je eigen tekst. Voer onderstaand de tekst in en kies het gewenste aantal kaarten. Heb je één wenskaart nodig? Dan kun je deze in de winkelmand toevoegen. Dit product is uitsluitend bedoeld voor meer wenskaarten bij jouw order.


Om een geschenk wat door de brievenbus past, zoals één chocoladeletter, door ons naar meerdere adressen te laten sturen, dien je DIT ARTIKEL toe te voegen aan jouw order.
€1,95 excl. BTW