Mailings

Fysieke mailings zijn weer helemaal hot. Zéker als het een mailing met impact betreft; de bekende bobbel in de envelop. Denk eens aan de ChoCard, het Chocotelegram of bedrukte chocolade per Post… effect gegarandeerd.

Actiematig - mailing
In deze digitale tijd is een papieren mailing, om aandacht op jouw product of service te vestigen, weer helemaal terug van weggeweest. Alleen als jouw actie mailing er tussenuit steekt (letterlijk), val je op en krijgt jouw boodschap een boost aan extra aandacht. Een chocolade wenskaart, die voorzien wordt van één of meer luxe logo pralines, is niet alleen een communicatiedrager bij uitstek, ook een echte aandachttrekker. Of wat dacht je van een gepersonaliseerde chocolade sleutel voor een makelaarskantoor, een medaille om te laten weten dat jouw product als beste getest is. Zo zijn er nog legio chocolade producten voor een succesvolle mailing op te sommen.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.