Nieuwjaarsborrel

Is het niet leuk om bij de nieuwjaarsborrel lekkere chocolade uit te delen met jouw bedrijfslogo, helder in kleur geprint? Of verwen jouw medewerkers, klanten of belangrijke partners met een (h)eerlijk chocoladegeschenk, zoals een sleeve met 2023 in chocoladecijfers. Of een Chocoladetelegram met een eigen persoonlijke tekst. De mogelijkheden zijn eindeloos! Interesse in grotere aantallen? Vraag dan een offerte aan. Deze heb je binnen enkele werkuren in jouw inbox.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Chocotelegram 21 Geschenkdoos

Hoe leuk is het om een geheel eigen tekst in chocolade te maken? Een chocolade boodschap? Met het Chocotelegram is dit mogelijk.

Met chocolade letters, cijfers, leestekens en symbolen (melkchocolade) en spaties (wit of puur) kan iedere gewenste tekst worden samengesteld. Klik op de knop "personaliseer je chocolade". Typ de gewenste tekst, vul aan met melk- of pure chocolade symbolen en met leuke gekleurde afbeeldingen. Wij versturen jouw chocolade tekst op de gewenste verzenddatum. Jouw chocolade telegram wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Het Chocotelegram® is een prachtig cadeau om te geven én te krijgen.


Gewicht: 200g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €10,75 excl. BTW

Chocotelegram 36 Geschenkdoos

Een zeer luxe geschenkdoos voorzien van jouw persoonlijke tekst in chocolade. De geschenkdoos wordt voorzien van maar liefst 36 chocolaatjes die de door jou samengestelde tekst vormen. De melkchocolade blokjes bevatten een letter, leesteken, cijfer of symbool. Als spatie kan gekozen worden uit witte of pure chocolade. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en je wordt automatisch doorgestuurd naar onze speciale editor. Typ de gewenste tekst, vul aan met melk- of pure chocolade symbolen of gekleurde afbeeldingen. Voor bijna iedere gelegenheid hebben we wel een geschikte afbeelding. Zo hebben we trouwringen voor een huwelijk, fruit voor beterschap of gewoon een fleurig design voor wanneer je zomaar iemand wenst te verrassen met een Chocotelegram®. Onze chocolade geschenken worden altijd gemaakt van Belgische duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade. Het Chocotelegram® is dus niet alleen een origineel cadeau, maar ook nog eens een verantwoord chocolade cadeau.


Gewicht: 342g
Afmetingen (LxBxH): 347x152x23mm

Vanaf €19,57 excl. BTW

Chocotelegram 48 Geschenkdoos

Breng jouw felicitatie, bedankje of iedere andere gewenste boodschap over op een smakelijke en originele manier. Met het Chocotelegram® 48 is het mogelijk een geheel eigen wens samen te stellen in chocolade blokjes. De chocolade blokjes bevatten een letter, cijfer of leesteken en zijn gemaakt van melkchocolade. Spaties zijn gemaakt van witte of pure chocolade. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en je wordt automatisch doorgestuurd naar onze speciale editor. Typ de gewenste tekst, vul aan met melk- of pure chocolade symbolen of gekleurde afbeeldingen. Jouw Chocotelegram® wordt verpakt in een zeer luxe rode geschenkdoos. Onze chocolade is duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische topmerk Barry Callebaut.


Gewicht: 456g
Afmetingen (LxBxH): 347x152x23mm

Vanaf €22,16 excl. BTW

Chocotelegram 60 Geschenkdoos

Veel te vertellen? Dan is de grootste versie van het Chocotelegram® het perfecte cadeau! De luxe rode geschenkdoos bevat maar liefst 60 chocolade blokjes, die verdeeld zijn over 5 rijen van 12 blokjes. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en je wordt automatisch doorgestuurd naar onze speciale editor. Typ de gewenste tekst, vul aan met melk- of pure chocolade symbolen of gekleurde afbeeldingen. Alle letters, cijfers en leestekens zijn gemaakt van melkchocolade. Zo ook verschillende symbolen zoals een hartje, smiley face, klavertje en seizoensblokjes. Als spatie kan gekozen worden uit witte of pure chocolade. Voeg voor een kleine meerprijs ook nog gekleurde afbeeldingen toe, zoals bijvoorbeeld een cadeaudoos, champagnefles of bloem. Het geheel wordt als kado verpakt in een zeer luxe geschenkdoos.


Gewicht: 570g
Afmetingen (LxBxH): 347x152x23mm

Vanaf €24,81 excl. BTW

Pakket a 96 LogoBlokjes

Een pakket bestaande uit 96 logochocolaatjes. De chocolaatjes worden voorzien van de door jouw geuploade afbeelding of bedrijfslogo. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. De chocolaatjes worden per 48 verpakt in een gouden tray en zijn NIET individueel verpakt. Deze logochocolaatjes zijn dus ideaal om te presenteren op een schaaltje of om bij de koffie te serveren. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 1056g
Afmetingen (LxBxH): 331x242x80mm

€62,40 excl. BTW

Pakket a 96 Logopralines

Een pakket bestaande uit 96 logobonbons. De witte chocolade bonbons, gevuld met hazelnoot-praliné, worden voorzien van de door jouw ge-uploade afbeelding of bedrijfslogo. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen. De bonbons worden per 48 verpakt in een gouden tray en zijn NIET individueel verpakt. Deze logobonbons zijn dus ideaal om te presenteren op een schaaltje of om bij de koffie te serveren. Let op, de blokjes waar uw afbeelding op geprint gaat worden is 25 x 25 mm.


Gewicht: 1056g
Afmetingen (LxBxH): 331x242x80mm

€80,64 excl. BTW