Over Tasty Present

 
alt_image alt_image

Al meer dan 25 jaar ervaring

Vanaf onze oprichting in 1991 staat onze liefde voor eten en drinken centraal en proberen we dit over te brengen in originele en smaakvolle geschenken. Begonnen als wijnhandel en uitgegroeid tot specialist op het gebied van chocolade geschenken.

 

alt_image alt_image

All Year Round

All year round richten wij ons vooral op 'geefmomenten'; speciale momenten in een jaar waarop consumenten of bedrijven een kado willen geven aan bijvoorbeeld collega's, relaties, vrienden of familie. Denk aan bijzondere gebeurtenissen zoals een verjaardag, bedankje, opening van een nieuwe winkel, productintroductie of als eindejaarsgeschenk. Wij hebben voor iedere gelegenheid een smakelijk eet- of drinkbaar kado!

alt_image alt_image

Vanaf 1 stuk...

Kado's versturen via de website kan al vanaf één stuk, uiteraard tot vele duizenden! Ook kunnen de kado's worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de zender en ontvanger. Dit gecombineerd met een razendsnelle bezorging en de hoge kwaliteit van de producten, vormen de sterke punten van Tasty Present. Inmiddels zijn we actief met websites in Nederland, Duitsland, België en Engeland en bezorgen we bij zowel bedrijven als particulieren.
 

alt_image alt_image


The Original


Sinds 1997 heeft Tasty Present verschillende merken in de markt gebracht, zoals het Chocotelegram®, ChocoABC, ChocoImage en ChoCard. Deze geregistreerde producten zijn alleen via Tasty Present of een van haar partners te verkrijgen.​


 

alt_image alt_image

Cocoa Horizons Cacao Horizons

Alle Original producten van Tasty Present worden gemaakt van 100% Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut.

Lees meer

alt_image alt_image


Let Chocolate do the talking!


Het is onze ambitie om door middel van chocolade jouw persoonlijke wens over te brengen. Daarnaast staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel! Wij horen graag of wij hierin geslaagd zijn!

Lees meer