Pasen

Pasen moet gevierd worden. Heerlijke voorjaarsgeschenken voor medewerkers, collega's of klanten. Van één tot …duizend. Op de zaak geleverd of per adres. Kies maar. 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ChocoGiftBox 16 Paaschocolaatjes,min 10 stuks

Een smaakvolle Paasattentie om zelf te overhandigen of als kleinigheid op het bureau te leggen. Vanaf 10 stuks is de ChocoGiftBox Pasen 16 met paaschocolaatjes te bestellen. De rode geschenkdoos bestaat uit 16 bedrukte chocolaatjes met Paasafbeelding. De chocolaatjes bestaan uit een laagje melk- en witte chocolade en zijn gemaakt van overheerlijke Belgische chocolade. Liever je eigen bedrijfslogo op de chocolaatjes? Dat kan! Méérprijs per Logoblokje bedraagt € 0,5


Gewicht: 176g
Afmetingen (LxBxH): 140x140x15mm

Vanaf €9,00 excl. BTW

ChocoGiftBox 9 Paaschocolaatjes, min 10 stuks

Een smaakvolle Paasattentie om zelf te overhandigen of als kleinigheid op het bureau te leggen. Vanaf 10 stuk is de ChocoGeschenkBox Pasen 9 met paaschocolaatjes te bestellen. De rode geschenkdoos bestaat uit 9 bedrukte chocolaatjes met Paasafbeelding. De chocolaatjes bestaan uit een laagje melk- en witte chocolade en zijn gemaakt van overheerlijke Belgische chocolade. Liever je eigen bedrijfslogo op de chocolaatjes? Bekijk hier het assortiment geschenkdoosjes met logochocolade. Méérprijs per Logoblokje bedraagt € 0,52.


Gewicht: 99g
Afmetingen (LxBxH): 140x140x15mm

Vanaf €5,54 excl. BTW

ChocoKuiken rood - EIGEN DESIGN

Op zoek naar een chocolade geschenk dat alle andere Paasattenties overtreft? Verras dan collega's, medewerkers of relaties met een chocolade kuiken, voorzien van jouw eigen design. Voor het chocolade kuiken maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Met dit kuiken geef je dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk Paaskado. Het chocolade kuiken wordt verpakt in een rode vensterdoos, waarbij jouw foto/afbeelding direct zichtbaar is voor de ontvangen. Dit kado is vanaf 10 stuks per design/foto te bestellen.


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €7,34 excl. BTW

Chocotelegram 14 - Vrolijk Pasen

Een smakelijke wens in chocolade! Nu alles langzaam weer opengaat, keren steeds meer mensen terug naar kantoor. Heet je collega’s of medewerkers op een originele manier welkom! De chocolade blokjes vormen de tekst Welkom terug! Het geheel wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos.

Een smakelijke wens in chocolade! Nu alles langzaam weer opengaat, keren steeds meer mensen terug naar kantoor. Heet je collega’s of medewerkers op een originele manier welkom! De chocolade blokjes vormen de tekst Welkom terug! Het geheel wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos.

Gewicht: 133g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €8,16 excl. BTW

Chocotelegram 21 - Fijne Paasdagen

Een chocolade bedankje om de inzet te waarderen! Een rode geschenkdoos voorzien van de chocolade tekst "Bedankt voor je inzet!". Een origineel cadeau voor onder andere Secretaressedag, Dag van de Leraar, etc.


Gewicht: 199,5g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €10,34 excl. BTW

Chocotelegram 24 - Hele Fijne Paasdagen

Hoe leuk is het om een geheel eigen tekst in chocolade te maken? Met het Chocotelegram® is dit mogelijk. Met chocolade letters, cijfers, leestekens en symbolen (melkchocolade) en spaties (wit of puur) kan iedere gewenste tekst worden samengesteld. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en je wordt automatisch doorgestuurd naar onze speciale editor. Typ de gewenste tekst, vul aan met melk- of pure chocolade symbolen of gekleurde afbeeldingen. Wij versturen jouw chocolade tekst op de gewenste verzenddatum. Het Chocotelegram(r) wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Het Chocotelegram® is een prachtig kado om te geven én te krijgen.

Vanaf €12,90 excl. BTW

Chocotelegram 7 - Pasen


Gewicht: 66,5g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €5,31 excl. BTW

Koker 420 gr massieve paaseitjes

Vanaf €6,52 excl. BTW

Mailing adressen brievenbusbezorging NL

Bij Tasty Present kun je niet alleen terecht voor de allerlekkerste gepersonaliseerde geschenken, we kunnen ze ook individueel versturen naar bijvoorbeeld jouw klanten of medewerkers! Wil jij bonbons met het logo van jouw bedrijf, of een chocoladeletter met een logoschildje versturen naar al jouw klanten? Dat regelen wij!  Gebruik het sjabloon onderaan deze pagina, om jouw adressen in te voeren.

Let wel, deze dienst is bedoeld voor zendingen die door de brievenbus passen, zijnde doorgaans 1 product, zoals een chocoladeletter, chocotelegram e.d. De vermelde stuksprijs is inclusief verpakkingsdoos, handling en brievenbus verzendkosten.

€5,60 excl. BTW

Vensterdoos 14 gevulde paaseitjes + Logopraline

Vanaf €12,12 excl. BTW

Vensterdoos 14 halve paaseitjes + Logopraline

Vanaf €12,12 excl. BTW

Vensterdoos 15 gevulde paaseitjes (185 gram)


Gewicht: 185g

Vanaf €11,28 excl. BTW

Seizoen - pasen
Een paaskuiken, gevulde paaseitjes, massieve paaseitjes of een paaschocotelegram. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het bestellen en per adres (bij één adres of bij 10 000 adressen) laten bezorgen. Wij jij de paasattentie of paasattentie liever op kantoor bezorgd krijgen, zodat je deze zelf kunt overhandigen, dat kan ook. Mooie geschenkverpakkingen, gepersonaliseerde verpakkingen mogelijk. Wij kunnen niet alleen de chocolade bedrukken met een mooi paas design, ook de geschenkdozen bedrukken wij graag met jouw met tekst, foto of afbeelding.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.