Sinterklaas

Wie Sinterklaas zegt, zegt chocoladeletters. Maar er kan méér, veel méér. Wat dacht je van een Chocotelegram(r) (ChocoSintGram) of een bedrukte Sinterklaasmijter? 50, 200 of 5000 per adres geleverd? Alles kan.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ChocoGiftbox 12 Sinterklaas Seasonal

Niet wéér een chocoladeletter geven? Kies dan voor een geschenkdoos met 12 chocolaatjes voorzien van een viertal verschillende sinterklaasdecoraties. Heerlijk om te geven, lekker om te krijgen.


Gewicht: 132g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €6,06 excl. BTW

ChocoGiftbox 12 Sinterklaas + logo

Maar liefst 12 overheerlijke chocolaatjes verpakt in een mooie luxe vensterdoos. Een originele verrassing voor collega’s, medewerkers of relaties. De chocolaatjes bestaan uit een laagje melk- en witte chocolade en zijn gemaakt van overheerlijke duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons Belgische chocolade.


Gewicht: 132g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €7,26 excl. BTW

ChocoGiftbox 18 Sinterklaas + logo

Maar liefst 18 overheerlijke chocolaatjes verpakt in een mooie luxe vensterdoos. Een originele verrassing voor collega’s, medewerkers of relaties. De chocolaatjes bestaan uit een laagje melk- en witte chocolade en zijn gemaakt van overheerlijke duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons Belgische chocolade.


Gewicht: 198g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €9,83 excl. BTW

ChocoGiftbox 18 Sinterklaas Seasonal

Niet wéér een chocoladeletter geven? Kies dan voor een geschenkdoos met 18 chocolaatjes voorzien van een viertal verschillende Sinterklaas-decoraties. Heerlijk om te geven, lekker om te krijgen.


Gewicht: 198g
Afmetingen (LxBxH): 200x115x15mm

Vanaf €8,68 excl. BTW

ChocoGiftbox 9 Sinterklaas Seasonal

Niet wéér een chocoladeletter geven? Kies dan voor een geschenkdoos met 9 chocolaatjes voorzien van een viertal verschillende sinterklaasdecoraties. Heerlijk om te geven, lekker om te krijgen.


Gewicht: 99g
Afmetingen (LxBxH): 140x140x15mm

Vanaf €4,84 excl. BTW

ChocoMiter rood - EIGEN DESIGN

Vind jij een chocoladeletter nét te gewoontjes? Dan hebben we nu het Sinterklaascadeau bij uitstek. Een vensterdoos wordt voorzien van een melkchocolade mijter (175 gram). Door middel van een speciaal printprocedé is het mogelijk om iedere gewenste foto/afbeelding met eetbare kleurstoffen te printen op de top-laag van marsepein.  Minimale afname: 10 stuks


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €7,34 excl. BTW

Chocotelegram 21 - Groeten uit Spanje

Het lekkerste telegram voor (van) Sinterklaas! Met 21 chocolade blokjes (3 rijen van 7) is de tekst 'Groeten uit Spanje' gevormd. Het Chocotelegram® is verpakt in een rode geschenkverpakking en een neutrale (verzend)omdoos.


Gewicht: 199,5g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €11,99 excl. BTW

MellowImage Sinterklaas

Een sinterklaasgeschenk van groot formaat. Op een smaakvolle wijze bedrukt met een fraaie sinterklaasafbeelding in full color. De spekplaat is verpakt in een mooie folieverpakking en afgewerkt met een sfeervolle kopkaart. Wil je deze kopkaart voorzien van jouw eigen bedrijfslogo of sinterklaaswens? Dat kan, zelfs al vanaf 50 stuks (à € 1,00 per stuk). Vanaf 250 stuks is het personaliseren van de kopkaart zelfs geheel gratis.


Gewicht: 176g
Afmetingen (LxBxH): 170x240x11mm

Vanaf €8,16 excl. BTW

Seizoen - Sinterklaas
Hét chocolademoment in het jaar. Sinterklaasletters groot of klein, luxe letters, printletters, gevulde letters, noem maar op. Maar, naast al deze verrukkelijke letters, beschikken wij over talloze luxe chocolade verrassingen, al dan niet in een gepersonaliseerde verpakking. Als je je Sinterklaas cadeaus in bedrukte dozen verpakt, door jezelf ontworpen, krijgen jouw Sinterklaas relatiegeschenken nóg meer aandacht. Wat dacht je van bijvoorbeeld bedrukte chocoladegeschenken of een wenskaart in de vorm van een chocolade Sinterklaasmijter, die volledig naar wens bedrukt kan worden?

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.