SNELLE LEVERING

VANDAAG VOOR 16:00 UUR BESTELD, VANDAAG NOG VERZONDEN! KIES VOOR GEMAK EN VOOR ZEKERHEID.

We hebben nog héél veel heerlijke chocolade geschenken, maar niet meer alles is voorradig en snel leverbaar. Onderstaande producten zijn in ieder geval voorradig en kunnen bliksemsnel worden geleverd. Alle producten van Tasty Present worden gemaakt van 100% Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen.

KLIK HIER VOOR OFFERTE-AANVRAGEN > UITSLUITEND MEER DAN 500 STUKS!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Chocoladeletter S melk 200 gram

Deze heerlijke chocoladeletter is niet alleen lekker, maar ook duurzaam. Wij werken namelijk uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische topmerk Barry Callebaut. Deze letter S weegt 200 gram en is verpakt in een mooie rode vensterdoos. Je kunt deze chocoladeletter bestellen vanaf 1.


Chocoladeletter S in meer smaken


De chocoladeletter S is ook verkrijgbaar in 80 gram. Ook kunnen wij als specialist op het vlak van personaliseren, chocoladeletters leveren voorzien van een eigen print. Zie deze pagina voor chocoladeletters waar we bijvoorbeeld jouw logo op kunnen printen. Of op zoek naar een luxe chocoladeletter S in andere smaken?


Gewicht: 200g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €3,85 excl. BTW

Chocoladeletter S melk 80 gram

Deze heerlijke chocoladeletter is niet alleen lekker, maar ook duurzaam. Wij werken namelijk uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische topmerk Barry Callebaut. Deze letter S weegt 80 gram en is verpakt in een mooie rode vensterdoos. Je kunt deze chocoladeletter bestellen vanaf 1.


Chocoladeletter S in meer smaken


De chocoladeletter S is ook verkrijgbaar in 200 gram. Ook kunnen wij als specialist op het vlak van personaliseren, chocoladeletters leveren voorzien van een eigen print. Zie deze pagina voor chocoladeletters waar we bijvoorbeeld jouw logo op kunnen printen. Of op zoek naar een luxe chocoladeletter S in andere smaken?


Gewicht: 80g
Afmetingen (LxBxH): 155x125x20mm

Vanaf €2,25 excl. BTW

Gemaksdoos chocoladeletters (10x 200 gram)

Wil jij jouw smakelijke Sinterklaasletters voor op kantoor zéér snel geleverd hebben? Vandaag besteld (vóór 16.00 uur), vandaag verzonden! Kies dan voor variatie én bestelgemak; onze GEMAKSDOOS 200 gram. Een assortiment grote, 200 gram zware, Sinterklaasletters. Een assortiment van verschillende letters, van A tot en met Z, in melk, wit én puur. Elke letter is verpakt in een fraaie vensterdoos. Je kunt ze per doos van 10 stuks bestellen, ook nog eens met interessante staffelkortingen. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen.

Kies voor gemak en zekerheid.
Vandaag voor 16:00 uur besteld, vandaag nog verzonden (weekend uitgesloten)!


Gewicht: 2000g
Afmetingen (LxBxH): 500x500x500mm

Vanaf €39,90 excl. BTW

Gemaksdoos chocoladeletters (12x 80 gram)

Koop nú snel en makkelijk jouw chocoladeletters. Voorkom teleurstellingen en kies voor onze GEMAKSDOOS. Je ontvangt dan per doos van 12 stuks een mix van letters. Van A tot en met Z, in melk, wit én puur. Elke letter is verpakt in een fraaie vensterdoos. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen.

Kies voor gemak en zekerheid.
Vandaag voor 16:00 uur besteld, vandaag nog verzonden (weekend uitgesloten)!


Gewicht: 960g
Afmetingen (LxBxH): 500x500x500mm

Vanaf €27,96 excl. BTW

Gemaksdoos LUXE chocoladeletters (10x 200 gram)

De lekkerste luxe letters die je maar kunt bedenken, samen verpakt in een doos van 10 stuks. Voor elk wat wils… Koop nú snel en makkelijk jouw luxe chocoladeletters. Voorkom teleurstellingen en kies voor onze GEMAKSDOOS. Je ontvangt dan per doos van 10 stuks een mix van verschillende speciale letters. Elke letter is verpakt in een fraaie vensterdoos. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen.

Kies voor gemak en zekerheid.
Vandaag voor 16:00 uur besteld, vandaag nog verzonden (weekend uitgesloten)!


Gewicht: 2000g
Afmetingen (LxBxH): 500x500x500mm

Vanaf €48,00 excl. BTW