Verjaardagsmanagement

Je medewerkers en klanten zijn je belangrijkste assets. Die moet je  pamperen. Lever ons een lijst met verjaardagen aan, wij versturen op het juiste moment het juiste geschenk. Toename van goodwill gegarandeerd!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ChocoGiftBox 12 Happy Birthday

Verjaardagschocolaatjes voor de jarige! Een rode geschenkdoos voorzien van 12 feestelijk bedrukte chocolaatjes. De chocolaatjes zijn gemaakt van Belgische melk- en witte chocolade. De opdrukken zijn van ballonnen en de tekst "Happy Birthday". Een lekker chocolade presentje om te geven met een verjaardag.


Gewicht: 132g
Afmetingen (LxBxH): 200x120x15mm

Vanaf €7,88 excl. BTW

ChocoGiftBox 16 Happy Birthday Pralines

16 Verjaardagsbonbons samen verpakt in een rode geschenkdoos. De bonbons hebben een hazelnoot-praliné vulling en zijn overtrokken met een laagje Belgische witte chocolade.


Gewicht: 176g
Afmetingen (LxBxH): 140x140x15mm

Vanaf €11,45 excl. BTW

Chocotelegram 30 - Proficiat met je verjaardag

De lekkerste chocolade verjaardagspost! Met maar liefst 30 chocolaatjes, voorzien van een letter, hebben we de chocolade boodschap "Proficiat met je verjaardag" gemaakt. Het geheel wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos en neutrale verzendomdoos. Dit chocolade geschenk is geschikt om te versturen met brievenbuspost.


Gewicht: 285g
Afmetingen (LxBxH): 290x96x23mm

Vanaf €17,18 excl. BTW

All year round - verjaardagmanagement
Personeelbeheer, HR management, medewerkers pamperen, moeilijk mensen te vinden, laat niemand meer gaan; allemaal kreten die thuishoren op het bordje van het management of directie. Salaris alleen is niet zaligmakend en is dan ook niet de primaire reden waarom men ergens werkt. Veel belangrijker zijn nog werkplezier, waardering en aandacht. De laatste twee, daar kunnen wij voor zorgen. Maak gebruik van onze verjaardagservice. Hiervoor hoef je maar één keer per maand of per jaar een lijst aan te leveren met (van iedereen die jarig is in die betreffende maand) de geboortedag, het huisadres en een persoonlijke verjaardag wens. Wij zorgen voor de rest. De dag vóór hun verjaardag versturen wij een door jou uitgekozen geschenk. Op hun verjaardag ontvangen ze dan niet alleen een cadeau, nee, de belangrijkste meerwaarde is aandacht en waardering.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.