Welkom bij Tasty Present

Welkom bij Tasty Present

 

De specialist in gepersonaliseerde chocoladegeschenken

Welkom bij Tasty Present. De lekkerste chocoladegeschenken, ambachtelijk geproduceerd in Limburg (Sittard). Het is onze ambitie om door middel van chocolade jouw persoonlijke wens en jouw waardering bij de ontvanger over te brengen: 'We appreciate YOU!'.

Daarnaast staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel. Alle onze producten worden gemaakt van 100% duurzame Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Naast kwaliteit bieden wij ook een grote mate van flexibiliteit. Zo leveren wij een breed palet aan personaliseerbare geschenken, vanaf 1 tot honderden en zelfs vele duizenden. Gezien we zelf produceren kunnen we doorgaans ook bijzonder snel leveren. Onderstaand een greep uit de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

 

Chocolade bedrukken

Wat vind je van een chocoladeletter met jouw logo, een chocoladecijfer met jouw naam of een bonbon met jouw eigen logo? Of een chocolade wenskaart in de vorm van een hart, medaille of sleutel. Wij hebben jarenlang ervaring met een eigen ontwikkeld procedé, waarmee we elk beeld haarscherp kunnen afdrukken op chocolade. In één kleur, of zelfs full color. Of het nu gaat om een luxe chocoladeletter met jouw logo, luxe chocoladeletters met een boodschap, mini chocoladeletters met een logo, bonbons met een logo of bonbons met een foto. Wij maken het! Hoge kwaliteit fair trade chocolade, uit Limburg, maar dan met jouw eigen stempel. Zie deze pagina voor meer informatie over het bedrukken van chocolade.

 

Chocolade telegram

Hoe leuk zou het zijn om een eigen tekst in chocolade te versturen? Dat kan! Met onze eigen Chocotelegram®. Het Chocotelegram® is een unieke wijze om een eigen boodschap over te brengen aan de ontvanger, in chocoladeblokjes. Je kunt een eigen chocolade telegram samenstellen, bestaande uit letters, cijfers, diverse symbolen en zelfs gekleurde iconen, zo ook met jouw eigen logo. De letters, cijfers en symbolen zijn gemaakt van melkchocolade en de spaties zijn gemaakt van witte of pure chocoladeblokjes. Je kunt hierbij kiezen uit een Chocotelegram® met verschillende aantallen blokjes.

 

Het Chocotelegram® kun je voorzien van een eigen inlegger met bijvoorbeeld een logo, of zelfs met een eigen deksel met print. De ultieme persoonlijke waardering. Zie deze pagina voor meer informatie over de Chocotelegram®.

 

Sinterklaas chocolade & kerst chocolade bestellen

Gezien wij zelf onze eigen mallen gebruiken om de beste chocolade te maken, kunnen wij als één van de weinige snel leveren en in de meeste gevallen, in onbeperkte hoeveelheden. Chocoladeletters of -cijfers met of zonder logo, Sinterklaas chocolaatjes, kerst chocolaatjes, bonbons met jouw eigen foto? Wij maken het! Ook met Sinterklaas en ook met Kerst.  Of het nu gaat om ‘standaard’ letters of gepersonaliseerde chocolade, wij leveren doorgaans binnen enkele dagen. En hebben we het niet op voorraad? Dan maken we het speciaal voor jou!

Zie deze pagina voor leuke suggesties voor Sinterklaas.
Zie deze pagina voor leuke suggesties voor Kerst.

Wij maken het niet alleen voor jou, gepersonaliseerd of niet, we kunnen het ook verpakken en versturen naar zoveel adressen als jij wil. Leuke kaart erbij met een eigen boodschap? Geen probleem.

 

Offerte of nog vragen?

Interesse in een heerlijk geschenk voor bijvoorbeeld jouw medewerkers, klanten en/of relaties? Vul ons offerteformulier in, gegarandeerd ontvang je binnen enkele (werk) uren jouw offerte in je inbox. Heb je nog een vraag? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel +31464758107.