Welkom bij Tasty Present

Welkom bij Tasty Present

 

De specialist in gepersonaliseerde chocoladegeschenken

Welkom bij Tasty Present. Wij leveren heerlijke chocolade paasgeschenken waarmee wij onze klanten, zoals jij, in staat stellen om producten te leveren die daadwerkelijk waardering overbrengen. Heerlijk, duurzaam, verrassend en desgewenst gepersonaliseerd! De lekkerste chocoladegeschenken, ambachtelijk geproduceerd in Limburg (Sittard).

Wat wij jou bieden:

  1. Aantrekkelijke kortingen bij grotere aantallen;
  2. Offerte binnen enkele werkuren;
  3. Personalisatie al vanaf kleine aantallen;
  4. Verstuurd naar 1 of 1.000 adressen. Alles is bespreekbaar!

Alle onze producten worden gemaakt van 100% duurzame Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Met elk Tasty Present chocoladegeschenk, breng je waardering over én steun je automatisch de cacaoboeren en hun gezinnen. Onderstaand een greep uit de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

 

Chocolade bedrukken

Wij hebben jarenlang ervaring met een eigen ontwikkeld procedé, waarmee we elk beeld haarscherp kunnen afdrukken op chocolade. In één kleur, of zelfs full color. Of het nu gaat om een luxe bonbons en/of pralines met jouw logo of een foto, of een chocolade wenskaart in de vorm van een hart, medaille of sleutel. Wij maken het! Hoge kwaliteit fair trade chocolade, uit Limburg, maar dan met jouw eigen stempel. Zie deze pagina voor meer informatie over het bedrukken van chocolade.

 

Chocolade telegram

Het Chocotelegram® is een unieke wijze om een eigen boodschap over te brengen in chocoladeblokjes. Je kunt een eigen tekst samenstellen, bestaande uit letters, cijfers, diverse symbolen en zelfs gekleurde iconen, zo ook met jouw eigen logo. Je kunt hierbij kiezen uit een Chocotelegram® met verschillende aantallen blokjes. Het Chocotelegram® kun je voorzien van een eigen inlegger met bijvoorbeeld een logo, of zelfs met een eigen deksel met print. De ultieme persoonlijke waardering. Zie deze pagina voor meer informatie over de Chocotelegram®.

 

ONS PAASASSORTIMENT

Ons paasassortiment bestaat uit een palet aan heerlijke geschenken. Een chocoladereep in paasverpakking, chocoladeblokjes met vrolijke paasafbeeldingen, diverse chocotelegram paas-teksten en natuurlijk heerlijke paaseitjes in diverse vormen en maten. Diverse producten zijn te personaliseren met bijvoorbeeld jouw logo of een eigen boodschap. Voor ieder wat wils!

 

**BEKIJK ONS PAASASSORTIMENT**

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Snel, sneller, snelst. Speciale wensen, speciale smaken, bezorging per adres of grote aantallen? Neem contact met ons op middels onderstaand formulier. Binnen enkele werkuren ontvang je een reactie.

NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen, dan kun je ook bellen met +31 (0)46 475 81 07 of een e-mailbericht sturen aan sales@tastypresent.com. Wij zijn jou bijzonder graag van dienst!

Bas MachielseBram Knoups