Chocolade met eigen foto

Jouw eigen haarscherpe afbeeldingen van fotokwaliteit op chocolade. Iedere foto is mogelijk. Op chocoblokjes, pralines of op een chocolade-tablet. Al bestelbaar vanaf één stuk.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ChocoFoto 08 LogoBlokjes XL

Acht XL-formaat chocoladeblokken maken samen een vierkante afbeelding mogelijk. Uploaden je leukste foto vanuit je Instagram-account. Maak er je lekkerste herinnering van en verstuur. Dat kan naar één adres of 1000. Jouw ChocoFoto wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos!


Gewicht: 176g
Afmetingen (LxBxH): 208x122x22mm

Vanaf €12,51 excl. BTW

ChocoFoto 08 LogoPralines XL

Verrukkelijke hazelnoot bonbons, van werkelijk fenomenaal formaat. Samengelegd in een vierkant. Hier kan je één-op-één jouw favoriete foto op laten printen. De chocolade foto bestaat uit chocolade blokjes, gemaakt van een laagje witte en melkchocolade. De chocolade is gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé wordt met eetbare kleurstoffen jouw foto haarscherp op de chocolade geprint. Jouw ChocoFoto wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos en is per stuk te bestellen!


Gewicht: 176g
Afmetingen (LxBxH): 208x122x22mm

Vanaf €13,88 excl. BTW

ChocoFoto 12 LogoBlokjes XL

Een prachtig “foto-formaat” chocolade schilderijtje, samengesteld uit 12 grote chocolade blokken. Prachtige print op overheerlijke chocolade. De chocolade foto bestaat uit chocolade blokjes, gemaakt van een laagje witte en melkchocolade. De chocolade is gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé wordt met eetbare kleurstoffen jouw foto op de chocolade geprint. Jouw ChocoFoto wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos.


Gewicht: 264g
Afmetingen (LxBxH): 208x122x22mm

Vanaf €15,91 excl. BTW

ChocoFoto 12 LogoPralines XL

12 luxe, extra grote bonbons met hazelnoot-vulling, voorzien van jouw haarscherpe eigen opdruk. Een hoge kwaliteit opdruk in combinatie met een topkwaliteit bonbon. Jouw ChocoFoto wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos en is per stuk te bestellen!


Gewicht: 264g
Afmetingen (LxBxH): 208x122x22mm

Vanaf €18,26 excl. BTW

ChocoFoto 16 LogoBlokjes

Een foto op chocolade, vierkant, dus perfect geschikt voor een smakelijke weergave van jouw favoriete instagram foto. Of het nu gaat om een foto van je baas, een familiefoto, een teamfoto of een foto van het nét gekochte huis; wij kunnen iedere gewenste foto printen. En dat in topkwaliteit. De chocolade is gemaakt van duurzaam geproduceerde chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé wordt met eetbare kleurstoffen jouw foto op de chocolade geprint; een haarscherpe afbeelding. Jouw ChocoFoto wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos en is per stuk te bestellen!


Gewicht: 176g
Afmetingen (LxBxH): 208x122x22mm

Vanaf €13,01 excl. BTW

ChocoFoto 16 LogoPralines

Jouw favoriete Instagram-foto op verrukkelijke hazelnoot bonbons geprint. Zet jouw mooiste foto op overheerlijke pralines. Je ChocoFoto wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos en is per stulk te bestellen!


Gewicht: 176g
Afmetingen (LxBxH): 208x122x22mm

Vanaf €14,44 excl. BTW

ChocoFoto 24 LogoBlokjes

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Geef een waardevolle herinnering op chocolade! Een kado dat zeer zeker gewaardeerd wordt! Of het nou gaat om een foto van je collega, je baas, een familiefoto, een teamfoto of een foto van het gekochte huis; wij printen ze rechtstreeks op chocolade! De chocolade foto bestaat uit 24 chocoladeblokjes, gemaakt van een laagje witte en melkchocolade. De chocolade is gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé wordt met eetbare kleurstoffen jouw foto op de chocolade geprint. Jouw ChocoFoto wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos!


Gewicht: 264g
Afmetingen (LxBxH): 208x122x22mm

Vanaf €15,91 excl. BTW

ChocoFoto 24 LogoPralines

Een luxe geschenk om een collega, medewerker, vriend of geliefde mee te verrassen. Jouw foto geprint in topkwaliteit op maar liefst 24 overheerlijke bonbons met hazelnootpraliné vulling.  Jouw ChocoFoto wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos en is te bestellen vanaf 1 stuk!


Gewicht: 264g
Afmetingen (LxBxH): 208x122x22mm

Vanaf €18,26 excl. BTW

ChocoFoto 30 LogoBlokjes XL

Is dat een binnenkomer of niet. Een super- groot formaat foto op smakelijke chocoladeblokken. 30 stuks, dus genoeg voor de hele afdeling…….. De chocolade foto bestaat uit chocolade blokjes, gemaakt van een laagje witte en melkchocolade. De chocolade is gemaakt van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Door middel van een speciaal print procedé wordt met eetbare kleurstoffen jouw foto op de chocolade geprint. Jouw ChocoFoto wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos en is te bestellen vanaf 1 stuk!


Gewicht: 660g
Afmetingen (LxBxH): 345x155x22mm

Vanaf €34,07 excl. BTW

ChocoFoto 30 LogoPralines XL

Op zoek naar een blijvertje? Een boodschap die blijft “hangen”, ook na het nuttigen van de chocolade? De bonbons hebben een hoge kwaliteit vulling (hazelnootpraliné). Ze vormen samen één grote bedrukking. Als dát geen indruk maakt. Dankzij het grote formaat is het een prachtig deelbaar afdelingsgeschenk. Jouw ChocoFoto wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos en is per stuk te bestellen!


Gewicht: 660g
Afmetingen (LxBxH): 345x155x22mm

Vanaf €40,04 excl. BTW

ChocoFoto 60 LogoBlokjes

Deze XXL chocolade foto bestaat uit maar liefst 60 chocolade blokjes (5 rijen van 12 blokjes). De foto die op chocolade geprint wordt, dient de afmeting 14 x 33 cm te hebben. De ChocoFoto XXL wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos. De chocolade blokjes wegen per stuk ongeveer 10 gram en bestaan uit een laagje witte en een laagje melkchocolade. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Door middel van eetbare kleurstoffen wordt de door jou aangeleverde afbeelding geprint op chocolade! Een ware traktatie voor de ontvanger(s).


Gewicht: 660g
Afmetingen (LxBxH): 345x155x22mm

Vanaf €34,07 excl. BTW

ChocoFoto 60 LogoPralines

Echt goed voor de dag komen? We hebben groot, groter en grootst; dit is duidelijk de laatste. Maar liefst 60 chocoladeblokjes (melkchocolade met een dun laagje wit) vormen de basis van deze reuzengrote foto. Perfect als geschenk voor meerdere ontvangers; een eenvoudig "deelbaar" cadeau voor bijvoorbeeld een hele afdeling. Jouw ChocoFoto wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos en is per stuk te bestellen!


Gewicht: 660g
Afmetingen (LxBxH): 345x155x22mm

Vanaf €40,04 excl. BTW

Bestel online jouw chocolade met een eigen foto
Wij kunnen je chocolade met logo bedrukken, maar wil je zelfs je chocolade met foto bedrukken? Ook dat kan, wij printen je foto op chocolade, dat kan een grote tablet zijn, of een chocolade blokje; foto chocolade is er in velerlei vormen, tot bonbons met logo aan toe.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.