Chocolade bedrukken

Maak van gewone chocolade Jóuw chocolade. Wat een cadeau; haarscherpe foto’s op duurzame, overheerlijke chocolade. Van een blokje tot een praline, van een groot hart tot een kerstboom van chocolade. Allemaal te bedrukken met jouw foto, afbeelding, logo of tekst.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ChoCard Business ChocoBlokje

Ben je op zoek naar een smakelijke herinnering aan je ontmoeting? Of zoek je een speciaal visitekaartje om uit te delen op een beurs of evenement? Met de ChoCard Business is het mogelijk om een geheel eigen visitekaartje op te maken, In het midden bevestigen wij een melkchocolade blokje. Je kan kiezen uit onze standaard Chocotelegram®-karakters. Zo hebben we naast het alfabet (A t/m Z), ook alle nummers van 0 t/m 9 of verschillende leestekens zoals ! , @ &. Ook beschikken we over symbolen zoals een smiley face, hartje en een Kerstboom. De minimale afname voor de ChoCard Business is 250 stuks. In verband met transportbeschadigingen worden de chocolade en de kaartjes los geleverd. Je dient zelf de chocolade in de kaartjes te bevestigen.


Gewicht: 2375g
Afmetingen (LxBxH): 221x435x72mm

Vanaf €2,08 excl. BTW

ChoCard Business LogoBlokje

Een (visite)kaartje geheel opgemaakt naar jouw wens! Niet alleen het ontwerp van het kaartje wordt door jou bepaald, maar ook de bedrukking van het chocolaatje is door jou te bepalen. Wij bedrukken de chocolaatjes met eetbare kleurstoffen. Geef ons jouw bedrijfslogo of iedere andere gewenste afbeelding en wij zorgen dat deze op de chocolaatjes worden geprint. De minimale afname bedraagt 250 stuks. In verband met transportbeschadigingen worden de chocolaatjes en de kaartjes los geleverd. Je dient voor het uitdelen dus nog zelf de chocolaatjes in de kaartjes te bevestigen.


Gewicht: 2750g
Afmetingen (LxBxH): 221x435x72mm

Vanaf €2,21 excl. BTW

ChoCard Business LogoPraline

Een overheerlijke bonbon in een hoogwaardige uitmonstering. Het (visite)kaartje kan geheel  naar jouw wens opgemaakt worden.  Niet alleen het kaartje kan full-colour bedrukt worden, maar ook de bonbon is te voorzien van ieder gewenst logo, afbeelding of foto. De witte chocolade bonbon heeft een hazelnoot-praliné vulling. De bedrukking wordt geprint met eetbare kleurstoffen. De minimale afname bedraagt 250 stuks. In verband met transportbeschadigingen worden de chocolade en de kaartjes los geleverd. Je dient zelf de chocolaatjes in de kaartjes te bevestigen.


Gewicht: 2750g
Afmetingen (LxBxH): 221x435x72mm

Vanaf €2,37 excl. BTW

ChoCard Gift ChocoBlokje 1

Maak je eigen wenskaart, uitnodiging of smakelijk bedankje. De toepassingen zijn eindeloos. In het midden van de wenskaart zit een uitsparing, waar een chocolade blokje geplaatst kan worden. Kies voor een chocolaatje met een letter (A-Z), cijfer (0-9), leesteken (bijv. ! ? & @) of een symbool zoals een smiley face, hartje, rendier of Kerstboom. De keuze is geheel aan jou! Minimale afname: 240. In verband met transportbeschadigingen worden de chocolaatjes en de kaarten los geleverd. Je dient zelf de chocolaatjes in de kaarten te bevestigen.


Gewicht: 2280g
Afmetingen (LxBxH): 331x242x80mm

Vanaf €2,64 excl. BTW

ChoCard Gift ChocoBlokje 2

Maak je eigen wenskaart, uitnodiging of smakelijk bedankje. De toepassingen zijn eindeloos. In het midden van de wenskaart zitten twee uitsparingen, waar chocolade blokjes geplaatst kunnen worden. Kies voor chocolaatjes met een letter (A-Z), cijfer (0-9), leesteken (bijv. ! ? & @) of een symbool zoals een smiley face, hartje, rendier of Kerstboom. De keuze is geheel aan jou! Minimale afname: 240 stuks. In verband met transportbeschadigingen worden de chocolade en de kaartjes los geleverd. Je dient zelf de chocolaatjes in de kaartjes te bevestigen.


Gewicht: 4560g
Afmetingen (LxBxH): 662x242x80mm

Vanaf €3,36 excl. BTW

ChoCard Gift ChocoBlokje 3

Maak je eigen wenskaart, uitnodiging of smakelijk bedankje. De toepassingen zijn eindeloos. In het midden van de wenskaart zitten drie uitsparingen, waar chocolade blokjes geplaatst kunnen worden. Kies voor chocolaatjes met een letter (A-Z), cijfer (0-9), leesteken (bijv. ! ? & @) of een symbool zoals een smiley face, hartje, rendier of Kerstboom. De keuze is geheel aan jou! Minimale afname: 240 stuks. In verband met transportbeschadigingen worden de chocolaatjes en de kaarten los aangeleverd. Je dient zelf de chocolaatjes in de kaarten te bevestigen.


Gewicht: 6840g
Afmetingen (LxBxH): 993x242x80mm

Vanaf €3,87 excl. BTW

ChoCard Gift ChocoBlokje 4

Maak je eigen wenskaart, uitnodiging of smakelijk bedankje. De toepassingen zijn eindeloos. In het midden van de wenskaart zitten vier uitsparingen, waar chocolade blokjes geplaatst kunnen worden. Kies voor chocolaatjes met een letter (A-Z), cijfer (0-9), leesteken (bijv. ! ? & @) of een symbool zoals een smiley face, hartje, rendier of Kerstboom. De keuze is geheel aan jou! Minimale afname: 240 stuks. In verband met transportbeschadigingen worden de chocolaatjes los en de kaartjes los aangeleverd. Je dient voor het uitdelen dus nog zelf de chocolaatjes in de kaartjes te bevestigen.


Gewicht: 9120g
Afmetingen (LxBxH): 1324x242x80mm

Vanaf €4,21 excl. BTW

ChoCard Gift LogoBlokje 1

De ChoCard Gift Logochocolaatje is "chococommunicatie" in optima forma! Zowel de wenskaart als de chocolade zijn geheel naar wens vorm te geven. Of u nu iemand wilt uitnodigen voor een open dag, een feest of een eigen Kerstkaart wilt versturen, de ChoCard Gift is uitermate geschikt om de boodschap smakelijk over te brengen. Door middel van eetbare kleurstoffen printen we jouw logo, foto of afbeelding direct op het chocolaatje. De chocolade die wij gebruiken is duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade en is van het Belgische merk Barry Callebaut. Minimale afname: 240 stuks. In verband met transportbeschadigingen worden de chocolaatjes en de kaarten los aangeleverd. Je dient zelf de chocolaatjes in de kaartjes te bevestigen.


Gewicht: 2640g
Afmetingen (LxBxH): 331x242x80mm

Vanaf €2,76 excl. BTW

ChoCard Gift Logoblokje 2

De ChoCard Gift Logochocolaatje is chococommunicatie in optima forma! Zowel de wenskaart als het chocolaatje in het midden zijn geheel naar wens vorm te geven. Of u nu iemand wilt uitnodigen voor een open dag, een feest of een eigen Kerstkaart wilt versturen. De ChoCard Gift is uitermate geschikt om de boodschap smakelijk over te brengen. De chocolade in het midden kan bedrukt worden met ieder gewenst design. Door middel van eetbare kleurstoffen printen we jouw logo, foto of afbeelding direct op het chocolaatje. De chocolade die wij gebruiken is duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade en is van het Belgische merk Barry Callebaut. Minimale afname: 240 stuks. In verband met transportbeschadigingen worden de chocolade en de kaarten los geleverd. Je dient zelf de chocolaatjes in de kaartjes te bevestigen.


Gewicht: 5280g
Afmetingen (LxBxH): 662x242x80mm

Vanaf €3,61 excl. BTW

ChoCard Gift Logoblokje 3

De ChoCard Gift Logochocolaatje is chococommunicatie in optima forma! Zowel de wenskaart als het chocolaatje in het midden zijn geheel naar wens vorm te geven. Of u nu iemand wilt uitnodigen voor een open dag, een feest of een eigen Kerstkaart wilt versturen, de ChoCard Gift is uitermate geschikt om de boodschap smakelijk over te brengen. De chocolaatjes in het midden kan bedrukt worden met ieder gewenst design. Door middel van eetbare kleurstoffen printen we jouw logo, foto of afbeelding direct op het chocolaatje. De chocolade die wij gebruiken is duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade en is van het Belgische merk Barry Callebaut. Minimale afname: 240 stuks. In verband met transportbeschadigingen worden de chocolade en de kaarten los geleverd. Je dient zelf de chocolaatjes in de kaart te bevestigen.


Gewicht: 7920g
Afmetingen (LxBxH): 993x242x80mm

Vanaf €4,25 excl. BTW

ChoCard Gift Logoblokje 4

Maak je eigen wenskaart, uitnodiging of smakelijk bedankje. De toepassingen zijn eindeloos. In het midden van de wenskaart zitten vier uitsparingen, waar chocolade blokjes geplaatst kunnen worden. Kies voor chocolaatjes met een letter (A-Z), cijfer (0-9), leesteken (bijv. ! ? & @) of een symbool zoals een smiley face, hartje, rendier of Kerstboom. De keuze is geheel aan jou! Minimale afname: 240 stuks. In verband met transportbeschadigingen worden de chocolaatjes en de kaarten los aangeleverd. Je dient zelf de chocolaatjes in de kaartjes te bevestigen.


Gewicht: 10560g
Afmetingen (LxBxH): 1324x242x80mm

Vanaf €4,68 excl. BTW

ChoCard Gift LogoPraline 1

Chococommunicatie voor fijnproevers! Het hart van de volledig zelf te ontwerpen wenskaart bestaat uit een individueel verpakte overheerlijke bonbon. Deze is niet alleen te voorzien van een eigen logo-opdruk; nee, zelfs een foto behoort tot de mogelijkheden. De bonbon heeft een hazelnoot-praliné vulling. Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. De minimale afname bedraagt 240 stuks. In verband met transportbeschadigingen worden de chocolade en de kaarten los aangeleverd. Je dient zelf de chocolade in de kaarten te bevestigen.


Gewicht: 2640g
Afmetingen (LxBxH): 331x242x80mm

Vanaf €2,93 excl. BTW

Bestel online chocolade met jouw eigen foto of logo
Op zoek naar gepersonaliseerde chocolade? Dan ben je bij Tasty Present aan het juiste adres. Wil je chocolade laten bedrukken, dan kan je kiezen uit jouw afbeelding, logo of foto chocoladeblokjes, pralines (bonbons), chocoladetabletten of speciale chocoladevormen, zoals een hart, een Kerstboom, een medaille of een sleutel.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.