Algemene voorwaarden

Op al onze transacties zijn van toepassing de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden zoals gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank te Maastricht; op verzoek is hiervan een kopie bij Tasty Present/ Felicivin BV verkrijgbaar.

Alle in deze website genoemde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW, doch exclusief verzendkosten naar het door jou opgegeven adres. Na volledige invulling van het bezorgadres en bezorgland berekent het systeem automatisch de bezorgkosten. Bij grotere aantallen berekent het systeem automatisch de hierop van toepassing zijnde kwantumkorting. Tasty Present is als Nederlands bedrijf verplicht Nederlandse BTW aan haar klanten door te berekenen. De uiteindelijke factuurprijs is dan ook inclusief de geldende BTW.

Betalen

Online betalingen kunnen op diverse manieren plaatsvinden; creditcard (VISA, Amex, Diners, Eurocard), iDEAL en Paypal. De online betalingen worden afgehandeld door Ingenico BV te Hoofddorp (NL), een van de meest toonaangevende Payment Service Providers van Europa.

Voor Nederlandse bedrijven is het mogelijk om een factuur te ontvangen tot een maximaal orderbedrag van € 250. Na het aanmaken van een account kan je een aanvraag voor “kopen op rekening” indienen. Na goedkeuring door Tasty Present® ontvang je dan een factuur voor de door jou geplaatste bestellingen. Facturen dienen binnen 14 dagen na ontvangst voldaan te worden. Bij niet tijdig betalen, mag Tasty Present® zonder overleg de “kopen op rekening” optie blokkeren. Er kan dan alleen nog gebruik worden gemaakt van de andere aangeboden online betaalmethoden.

Bezorgen: Nederland

DHL Brievenbusbezorging (1 product per adres < 1 kg)
De bezorgkosten per adres binnen Nederland bedragen € 3,75 excl. BTW. Bezorgkosten België bedragen € 5,95. Leveringen geschieden van dinsdag t/m zaterdag. Al onze zendingen worden bezorgd door DHL Brievenbusbezorging. Dit houdt in dat 90% van de pakketten de volgende dag geleverd zal worden (levering geschiedt doorgaans binnen 1-2 werkdagen). Het kado zal als een busstuk aangeboden worden en is beperkt traceerbaar. Het verzenden gaat dan ook geheel op eigen risico. Niet aangekomen of te laat geleverde pakketten zijn geen reden tot creditering.

DHL Pakketbezorging (meerdere stuks per adres <10kg)
De bezorgkosten per adres binnen Nederland bedragen € 5,75 excl. BTW. Bezorgkosten België bedragen € 6,95. Levering geschiedt van dinsdag t/m zaterdag. Al onze zendingen worden bezorgd door DHL Pakketservice. Dit houdt in dat 98% van de pakketten de volgende dag geleverd zal worden. Dit kan tussen 09.00 en 21.30 uur (zakelijke wijken tot 17.00 uur). Wij kunnen helaas geen specifiek tijdstip van levering aangeven. 

DHL Express levering (meerdere stuks per adres < 30kg)
De bezorgkosten per adres binnen Nederland en België bedragen € 19,50 excl. BTW. Levering geschiedt gegarandeerd de volgende werkdag vóór 11.00 uur. Al onze Express-zendingen worden bezorgd door DHL Express.

Houd rekening met:

  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet tijdig of niet intern doorsturen van pakketten binnen bijvoorbeeld grote internationale concerns, bungalowparken, ziekenhuizen, recepties, bedrijven en voor onderlinge afspraken tussen bezorgdienst en de ontvanger!
  • Indien de ontvanger het pakket weigert, om welke reden dan ook, wordt het pakket retour gestuurd. Let op dat bij grote concerns, etc. het concern de ontvanger is en niet de contactpersoon.
  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor foutief opgegeven adressen. Wanneer je een foutief adres hebt opgegeven kan het pakket retour gestuurd worden of het pakket wordt op het opgegeven adres geleverd (naam ontvanger en adres hoeven niet overeen te komen, opgegeven adres is leading!). Er vindt geen creditering van het geschenk plaats.
  • Heb je een absolute ‘deadline’ voor de levering (denk aan een verjaardag, jubileum etc), neem dan geen risico, verstuur jouw kado dan minimaal één dag eerder.

Bezorgen: Buitenland

Internationale bezorgkosten en overkomstduur verschillen per land. Verder dien je bij verzending rekening te houden met de lokale wetgeving en voor chocolade producten de temperatuur ter plaatse! Het kado wordt altijd in jouw opdracht en voor jouw risico verzonden. Tasty Present-Chocotelegram® kan niet garanderen, wanneer, hoe en in welke staat het cadeau wordt afgeleverd. Helaas is het niet mogelijk voor internationale zendingen de exacte afleverdag te bepalen. De aangegeven overkomstduur is indicatief!
OPGELET: het is niet mogelijk internationale zendingen te versturen naar een postbusadres.

Levering Duitsland

De bezorgkosten per adres binnen Duitsland bedragen € 4,75 excl. BTW. Verzending geschiedt van maandag t/m vrijdag. Al onze Duitse zendingen worden bezorgd door DHL Deutschland. Dit houdt in dat 80% van de pakketten de volgende dag geleverd zal worden (doorgaans vindt levering binnen 1-2 werkdagen plaats). Wij kunnen helaas geen specifiek tijdstip van levering aangeven. Is de ontvanger niet aanwezig, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Is er dan weer niemand aanwezig op het leveringsadres, dan wordt het pakket naar het postkantoor gebracht en wordt een briefje achtergelaten in de brievenbus van de ontvanger, dat de zending binnen 15 dagen afgehaald dient te worden.
OPGELET: het is niet mogelijk internationale zendingen te versturen naar een postbusadres.

Retourzendingen

Zodra een pakket bij ons retour komt (om welke reden dan ook), ontvang je hierover bericht (internationale retourzendingen kunnen enkele weken duren!). Je kan dan kiezen: óf je het pakket nogmaals wil laten leveren, óf je het pakket zelf wil ontvangen óf dat het pakket eventueel vernietigd mag worden. Bij nieuwe verzending naar welk adres dan ook, geldt dat de bezorgkosten nogmaals in rekening worden gebracht.

Houd rekening met:

  • Wanneer je ervoor kiest om het kado te laten vernietigen, worden het kado en de bezorgkosten NIET gecrediteerd.
  • Indien een pakket retour komt met als reden geweigerd, kun je kiezen of je het pakket nogmaals wil versturen naar de ontvanger, je het pakket zelf wenst te ontvangen of dat het pakket vernietigd mag worden. Bij nieuwe verzending naar welk adres dan ook, geldt dat de bezorgkosten nogmaals in rekening worden gebracht. Er vindt GEEN creditering plaats van kado en/of bezorgkosten.

Herroepingsrecht
Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid om zonder opgave van redenen de aankoop te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst door of namens de besteller. Tijdens deze termijn dient het ontvangen product in originele staat en verpakking geretourneerd te worden aan Tasty Present. Voordat je het kado retourneert, dien je eerst contact met ons op te nemen voor instructies. Dit kan telefonisch 046-475 76 74 of via e-mail info@tastypresent.com 

Let op: Bijna alle producten van Tasty Present worden op maat (per stuk) gemaakt. Hierdoor is het niet mogelijk om uw bestelling te retourneren. Daarnaast is het vanwege HACCP-redenen ook niet mogelijk etenswaren retour te nemen. Is jouw bestelling niet goed uitgevoerd of voldoet de kwaliteit niet aan jouw verwachtingen, dan horen wij dit graag.

Privacy
Tasty Present respecteert jouw privacy. Je kunt geheel vrijblijvend, zonder dat je persoonlijke gegevens hoeft in te voeren, over de website surfen. Wij vragen pas jouw persoonlijke gegevens in te voeren als je ook daadwerkelijk gaat bestellen. Alle door jou voor leveringen beschikbaar gestelde gegevens worden uitermate zorgvuldig behandeld en beveiligd opgeslagen. Dit geldt zowel voor jouw eigen gegevens als de (adres)gegevens van de ontvanger van het kado! Wij zullen persoonsgegevens, zoals naam, adres en woonplaats alleen aan geautoriseerde partners distribueren en niet aan ongeautoriseerde derden verhuren of verkopen. Alleen op eigen verzoek word je opgenomen in onze e-mailing, die je op gezette tijden op de hoogte brengt van nieuwtjes, aparte producten of aanbiedingen. Indien je geen gebruik maakt van onze e-mailservice, zullen wij alleen jouw gegevens (e-mail en telefoonnummer) gebruiken om met jou in contact te treden met betrekking tot vragen over leveringen. Kijk voor meer details bij Tasty Present - privacy statement.

Privacy en internet
Bij elk bezoek aan onze website wordt jouw ip-adres en, indien mogelijk, de domeinnaam automatisch door onze server herkend. Tasty Present® bewaart en gebruikt deze gegevens niet als individuele persoonsgegevens, maar uitsluitend om de navigatie, bezochte pagina's en bestelde artikelen te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van de website te kunnen verbeteren.

Procedure onvolledig ingevulde bestelformulieren
Als een bestelformulier niet volledig is ingevuld, denk aan naam of telefoonnummer, zullen wij telefonisch contact opnemen. Indien je telefonisch niet bereikbaar bent, zullen wij jou via de mail op de hoogte brengen van het probleem. Krijgen wij echter geen reactie vóór het tijdstip dat in de e-mail vermeld staat, zijn wij helaas genoodzaakt om uw bestelling op te schorten en pas tot verzending over te gaan na ontvangst van uw (aanvullende) instructies.

Procedure uitverkochte artikelen
Wanneer je een artikel hebt besteld dat onverhoopt uitverkocht is, zullen wij contact met jou opnemen om een alternatief kado te bespreken. Indien wij er niet in slagen om je te contacteren, zullen wij afhankelijk van uw kadokeuze een beslissing te nemen om het pakket wel of niet te verzenden.

Procedure warm weer
Bij te hoge buitentemperaturen konden wij in verleden geen Chocotelegram® verzenden. Maar, inmiddels hebben wij speciale koelverpakkingen ontworpen, waardoor het mogelijk is om chocolade te versturen bij hoge buitentemperaturen. Tijdens het bestelproces kan je ervoor kiezen om jouw Chocotelegram® voor een kleine meerprijs in een koelverpakking te versturen. Wij garanderen dat het Chocotelegram® in goede staat geleverd zal worden, mits de uitlevering binnen 24 uur na verzending is. Zorg er wel voor dat er de gehele dag iemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen! Wanneer het Chocotelegram® binnen 24 uur geleverd is in een koelverpakking en bij ontvangst blijkt dat het geschenk gesmolten is, kan je contact opnemen met ons via info@tastypresent.com of +31- (0)46 - 475 76 74. Wij zullen dan zo snel mogelijk in overleg met jou naar een oplossing zoeken. Indien je tijdens het bestelproces ervoor hebt gekozen om het Chocotelegram® zonder koelverpakking te versturen, gaat dit geheel op eigen risico. Wanneer het geschenk in dit geval gesmolten bij de ontvanger aankomt, kunnen wij niet tot vergoeding van kado-, en verzendkosten overgaan.

Garantie/klachten
Tasty Present garandeert de kwaliteit van alle door haar aangeboden producten. Mocht je klachten hebben over de geleverde kwaliteit, dan zullen wij per omgaande het geleverde kado vervangen of het betreffende factuurbedrag crediteren c.q. het reeds online betaalde bedrag terugstorten.

LET OP: te late leveringen kunnen nooit een reden voor creditering van het factuurbedrag zijn!
Aan ons doorgegeven vragen, klachten etc. worden van maandag tot en met vrijdag gegarandeerd binnen enkele uren beantwoord. Mail naar info@tastypresent.com

Disclaimer
Bij het samenstellen van deze website hebben wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd. Voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die afkomstig is van deze website, sluiten wij iedere aansprakelijkheid uit, ontstaan door onjuistheden, onvolledigheden of onduidelijkheden. Alle genoemde prijzen zijn geheel vrijblijvend, incl. BTW, exclusief bezorgkosten.

www.tastypresent.nl
Tasty Present® by Felicivin,
Oslostraat 60, 6135 LM Sittard, Postbus 5330 - 6130 PH Sittard (The Netherlands)
Telefoon: +31 (0) 46- 475 76 74, fax: +31 (0)46- 475 81 07, e-mail: info@tastypresent.com
K.v.K. Zuid-Limburg 140.44952 BTWnr NL8000.36.608.B.01