Welkom bij Tasty Present

Betalen van jouw bestelling

Veilig online afrekenen via Mollie, nu zelfs met extra korting

Betaal eenvoudig en snel via de beveiligde betaalpagina aan het einde van je bestelling. Wil je als bedrijf op rekening betalen? Ook dat kan. De online betalingen worden afgehandeld door Mollie, een van origine Nederlandse internet-betaal-organisatie, al jaren één van de meest toonaangevende Payment Service Providers van Europa. Bestel en betaal volledig online, en verdien tot wel 6% extra kwantumkorting.

Onderstaand een aantal veelgestelde  vragen en de antwoorden over onze online betaalmogelijkheden. Wil je als bedrijf gebruik maken van kopen op rekening, dien dan een verzoek in middels ons CONTACTFORMULIER.

Onze online betaalmogelijkheden:

  • Ideal (meest gekozen)
  • Kaart; Visa, Master, Amex
  • PayPal
  • Op rekening voor bedrijven

FAQ: betalen

Heb je een account? Dan kan je inloggen om de status van de betaling te zien. Heb je de bestelling geplaatst zonder te registreren? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)46 475 76 74 of info@tastypresent.com. Wij brengen je graag op de hoogte.

Meestal kunnen we de adres- of factuurgegevens nog aanpassen, mits binnen twee uur gemeld. Stuur  jouw reactie naar order@tastypresent.com. We helpen je graag verder.

Voor Nederlandse, Belgische en Duitse bedrijven is het mogelijk om op rekening te kopen. Tasty Present zal jouw aanvraag "kopen op rekening" beoordelen. Dien je aanvraag "kopen op rekening" in via info@tastypresent.com of neem contact op met onze klantenservice +31 (0)46 475 76 74. Na goedkeuring kan je bij de betaalwijzen, naast MOLLIE, ook kiezen voor kopen op rekening. De factuur wordt dan achteraf via e-mail of post toegestuurd.

Ja, MOLLIE ondersteunt Verified by Visa en MasterCard SecureCode. Houd dan ook je pincode en/of telefoon bij de hand om je betaling via creditcard te kunnen completeren.

Is jouw betaling mislukt of heb je de online betaling geannuleerd? Je ontvangt via e-mail een bericht met instructies hoe je alsnog jouw bestelling kan betalen. Wil je de bestelling annuleren? Laat dit dan even weten aan onze klantenservice: order@tastypresent.com onder vermelding van het betreffende ordernummer.

Als je bestelt, dan ontvang je automatisch per e-mail een orderbevestiging, alsmede een factuur.

De CVC (Card Validation Code) is een nummer dat uniek verbonden is aan jouw creditcardnummer. Deze driecijferige code vind je op de achterkant van de creditcard. Op de handtekeningenstrook is het volledige kaartnummer leesbaar (of alleen de laatste vier cijfers), rechts hiervan zie je de driecijferige CVC staan. Als extra veiligheidscontrole bij internetbestellingen wordt deze code gevraagd.

Het KvK-nummer van Felicivin BV h.o.d.n.Tasty Present is 14044952. Ons btw-nummer is: NL800036608B01.

Online betalingen kunnen op diverse manieren plaatsvinden: Creditcard (VISA, American Express, Diners, Mastercard);iDEAL; Paypal; Bankoverschrijving. Betalen op rekening; alleen voor bedrijven die vooraf door Tasty Present zijn goedgekeurd voor deze betaalwijze. Informatie? Zie kopen op rekening-account.

De online betalingen worden afgehandeld door Mollie (NL), een van de meest toonaangevende Payment Service Providers van Europa.

Vragen?

Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook een e-mailbericht sturen of maak gebruik van ons contactformulier. Wil je een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van dit formulier.