Chocotelegram

Een chocolade telegram! Maak jouw eigen tekst in heerlijke chocoladeblokjes. Kies uit een persoonlijke tekst in 7 blokjes, 14, 21, 28, 30 of zelfs 60.  Ieder karakter (letter, cijfer of symbool) is gemaakt van melkchocolade, de spaties van witte chocolade. Wil je jouw tekst extra krachtig maken? Voeg dan gekleurde afbeeldingen toe. Met Chocotelegram maak jij jouw persoonlijke chocolade telegram.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Chocotelegram 07 - Succes

Een smakelijke succeswens in chocolade! De chocolade blokjes vormen de tekst Succes en wordt aangevuld met een melkchocolade klavertje. Het geheel wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos.


Gewicht: 66,5g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €5,53 excl. BTW

Chocotelegram 07 - Thanks

Met 7 chocolade blokjes (1 rij van 7) is de tekst 'Thanks' gevormd. De letters en leesteken zijn gemaakt van Belgische melkchocolade. Het Chocotelegram® wordt verpakt in een luxe, rode geschenkverpakking en witte (verzend)omdoos.


Gewicht: 66,5g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €5,53 excl. BTW

Chocotelegram 07 - Topper

Zegt toch genoeg, niet? Met 7 chocolade blokjes (1 rij van 7) is de tekst 'Topper' gevormd. Het Chocotelegram® wordt verpakt in een rode geschenkverpakking en witte (verzend)omdoos.


Gewicht: 66,5g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €5,53 excl. BTW

Chocotelegram 07 Geschenkdoos

Stuur een kort en krachtig bericht in 7 chocolade blokjes. Jouw eigen chocolade telegram wordt verpakt in een luxe geschenkdoos. Je hebt 7 chocoladekarakters naar keuze. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en stel met het toetsenbord jouw eigen tekst samen. De tekst bestaat uit melkchocolade blokjes, de spaties zijn gemaakt van witte chocolade of pure chocolade. Voeg eventueel bedrukte blokjes toe. Met deze blokjes komt jouw chocolade telegram gegarandeerd duidelijk over bij de ontvanger. Onze chocolade is duurzaam geproduceerd en wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige chocolade van het Belgische topmerk Barry Callebaut.


Gewicht: 66,5g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €5,53 excl. BTW

Chocotelegram 10 Geschenkdoos

Wil je een kort én krachtige boodschap overbrengen in chocolade? Met 10 chocoladeblokjes is het mogelijk de ontvanger te feliciteren, bedanken of beterschap te wensen in de vorm van een eigen chocolade telegram. Maar ook voor andere gelegenheden is het Chocotelegram goed inzetbaar. De tekst in chocolade wordt helemaal door jou bepaald! De chocolade tekst is samen te stellen uit melkchocolade blokjes, voorzien van een letter, leesteken, cijfer of symbool, witte chocolade spaties en pure chocolade spaties en symbolen.

De chocoladetekst kan ook nog versterkt worden door het toevoegen van een chocolaatje met een gekleurde afbeelding. Zo kan de chocolade tekst "WELL DONE" extra impact krijgen door achter deze tekst een gekleurd duimpje te plaatsen. Zeker weten dat jouw Chocotelegram goed ontvangen wordt bij de ontvanger. Jouw chocolade telegram wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos en is vanaf 1 stuk te bestellen.


Gewicht: 95g
Afmetingen (LxBxH): 290x96x23mm

Vanaf €10,92 excl. BTW

Chocotelegram 14 - Hart voor de zorg

Een HART voor alle inzet; dank je wel. Een smakelijke blijk van waardering. Het Chocotelegram® wordt verpakt in een rode geschenkverpakking en witte (verzend)omdoos.


Gewicht: 133g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €8,49 excl. BTW

Chocotelegram 14 - Merry Xmas

Wens iemand een "Merry Xmas" met deze chocolade Kerstkaart. De 14 Kerstchocolaatjes worden feestelijk verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Je persoonlijke Kerswens kun je bijsluiten d.m.v. een wenskaart.


Gewicht: 133g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €8,49 excl. BTW

Chocotelegram 14 - Van de Sint

Een chocolade kado van de Sint! De chocolade tekst in dit Chocotelegram® is "Van de Sint". De letters zijn gemaakt van Belgische melkchocolade en de spaties van Belgische witte chocolade. De Chocotelegramchocolaatjes zijn duurzaam geproduceerd en worden verpakt in een rode geschenkdoos.


Gewicht: 133g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €8,49 excl. BTW

Chocotelegram 14 - Vrolijk Pasen + logo

Een Chocotelegram®14 met de tekst “VROLIJK PASEN”. Op het laatste blokje kunnen we jouw bedrijfslogo printen. Let chocolate do the talking!


Gewicht: 133g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €9,75 excl. BTW

Chocotelegram 14 - Welkom terug!

Een smakelijke wens in chocolade! Nu alles langzaam weer opengaat, keren steeds meer mensen terug naar kantoor. Heet je collega’s of medewerkers op een originele manier welkom! De chocolade blokjes vormen de tekst Welkom terug! Het geheel wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos.


Gewicht: 133g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €8,49 excl. BTW

Chocotelegram 14 Geschenkdoos

Breng je persoonlijke wens over in chocolade met onze Chocotelegram! Met 14 chocoladeblokjes is het mogelijk een geheel eigen tekst in chocolade samen te stellen. Type eenvoudig jouw tekst door middel van het chocolade-toetsenbord. Klik hiervoor op de knop "personaliseer je chocolade". Voeg emoticons of andere afbeeldingen toe om jouw persoonlijke chocolade telegram ook echt jóuw cadeau te maken. Voor bijna iedere gelegenheid zijn er afbeeldingen beschikbaar. Iets te vieren? Kies dan voor een taart, ballonnen of een champagnefles. Maar ook om bijvoorbeeld iemand een pluim te geven hebben we chocolaatjes, zoals een gekleurd 'goed gedaan' -duimpje. Het Chocotelegram wordt gemaakt van (h)eerlijke duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons Belgische chocolade.


Gewicht: 133g
Afmetingen (LxBxH): 210x125x23mm

Vanaf €8,49 excl. BTW

Chocotelegram 20 Geschenkdoos

Een boodschap met echte impact; een Chocotelegram. Twee rijen van 10 blokjes zijn beschikbaar voor jouw smakelijke tekst. Klik op de knop "personaliseer je chocolade" en typ jouw eigen tekst.

Bij deze versie kunnen langere woorden op één rij worden afgebeeld, dit komt de leesbaarheid van je chocolade telegram alleen maar ten goede. Speel met de verschillende formaten Chocotelegram en kies jouw perfecte indeling voor jouw eigen chocolade boodschap. De chocolade van het Chocotelegram is duurzaam geproduceerd en is gemaakt van Belgische chocolade van het topmerk Barry Callebaut. Het geheel wordt verpakt in een luxe rode geschenkdoos. Het Chocotelegram is vanaf 1 stuk te bestellen.


Gewicht: 190g
Afmetingen (LxBxH): 290x96x23mm

Vanaf €13,53 excl. BTW

Op zoek naar een origineel chocolade geschenk?

Zeg het met chocolade. Stel jouw eigen chocolade telegram samen. Chocolade met tekst, eventueel aangevuld met chocolade met logo. Een Chocotelegram is een chocolade tekst waarbij je de tekst helemaal zelf kunt samenstellen. Deze chocoladereep met tekst is een uniek cadeau om uit te delen aan je personeel, aan je collega’s of aan je klantrelaties. Een mogelijkheid om niet alleen chocolade met naam samen te stellen, maar aan te vullen met jouw chocolade logo, waarbij je zelfs de verpakking bedrukken kunt. Verstuur met een paar simpele muisklikken chocolade bedankjes met tekst, aangevuld met logo chocolade en kan je ook de verpakking doos personaliseren. Transformeer de standaard chocolade doosjes tot verpakkingen op maat. Zo worden chocolade verpakkingen al snel gepersonaliseerde doosjes die precies jouw boodschap communiceren. Of dit een Kerstwens moet zijn, de opening van een nieuw pand of je wilt hiermee een behaalde verkoop-target vieren.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.