Welkom bij Tasty Present

Klaar voor een smakelijke carrière?

Gevestigd in het bruisende Sittard sinds 1991, is Tasty Present gespecialiseerd in verrassende, gepersonaliseerde eetbare geschenken, met chocolade als absolute favoriet!

Ons succes? Dat danken we aan onze toewijding aan kwaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en razendsnelle levering, allemaal verpakt in onze unieke creaties. Maar laten we eerlijk zijn, zonder ons geweldige team zouden we nergens zijn! We zijn stuk voor stuk super enthousiast, dol op chocolade en gedreven om het allerbeste te leveren. Onze bekende creaties, zoals Chocotelegram®, ChocoABC en nog veel meer, worden hier in Sittard met liefde gemaakt en vervolgens wereldwijd verspreid. Klinkt goed, toch? Wil jij deel uitmaken van ons team?

Solliciteer dan snel en laten we samen de wereld zoeter maken!

Onze huidige vacatures:

Kun jij onze B2B klanten binden en ons klantenbestand vergroten?

Account Manager | Fulltime | € 3.000,00 - € 3.500,00

Stel je voor: elke dag de uitdaging aangaan om klantrelaties te versterken, bedrijfsgroei te stimuleren en successen te behalen. Jij bent de drijvende kracht achter onze klantgerichte strategie en laat door jouw creativiteit en passie voor sales ons klantenbestand significant groeien en bloeien. En dat alles binnen het hart van een van de meest verrukkelijke bedrijven van Sittard!

Wat bieden wij jou?

 • Een passend salaris op basis van jouw ervaring en achtergrond (tussen de €.3000,00 - € 3.500,00);
 • Fulltime functie;
 • 25 vakantiedagen;
 • Bedrijfsmobiel en notebook;
 • Ruimte voor eigen initiatief binnen een platte organisatie met directe communicatie;
 • Een prettige werkomgeving met een dynamisch en open team;
 • Werken voor een succesvol familiebedrijf met heerlijke producten;
 • Onbeperkt chocolade om van te genieten.

Wie ben jij?

Wij zijn opzoek naar een fulltime ambitieuze accountmanager die graag wil verkopen. Jij omschrijft jezelf als communicatief sterk en klantgericht. Door je commerciële inslag vind je het leuk om proactief op zoek gaan naar nieuwe klanten en om met onze bestaande relaties te sparren over het perfecte (chocolade)geschenk. Je bent resultaatgericht, betrouwbaar en een enthousiaste teamplayer. Ook ben je een kei in het organiseren van je werk, heb jij je administratie op orde én kom je altijd je afspraken na! Onze organisatie is volop in ontwikkeling dus het is voor jouw geen probleem om met veranderingen om te gaan en te werken in een dynamische omgeving. Verder beschik jij over (een):

 • Afgeronde hbo-opleiding in een commerciële richting of een door ervaring verkregen HBO werk-denk niveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Heb je daarnaast nog kennis van de Duitse taal is dat zeker een plus;
 • Ervaring met het vastleggen en verwerken van gegevens in een CRM-systeem;
 • Ervaring binnen sales processen gericht op resellers en B2B is een pre.

Wat ga je doen?

 • Je voert het volledige accountmanagement van onze klanten uit;
 • Je adviseert klanten, werkt inkomende offerte-aanvragen uit en handelt deze van het begin tot het einde af;
 • Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten;
 • Up to date houden van ons CRM-systeem;
 • Het deelnemen aan regionale netwerkbijeenkomsten behoort tot jouw takenpakket.

Wie zijn wij?

Welkom bij Tasty Present, waar we met passie gepersonaliseerde chocoladegeschenken creëren! Als koploper bedienen we de grootste webshops in de Benelux en daarbuiten. Met exclusieve merken zoals Chocotelegram®, ChocoABC en ChocoImage, tillen we geschenken naar een hoger niveau.

Onze wereldwijde aanwezigheid maakt ons de ultieme keuze voor wie op zoek is naar unieke geschenken met een vleug chocolade. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons sprankelende succesverhaal?

Interesse?

Vul onderstaand formulier in of stuur jouw motivatiebrief en CV naar sollicitaties@tastypresent.com onder vermelding van “Vacature Account Manager”. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Bram Knoups (Director New Business & Marketing) via 046 475 81 07.

Word onze nieuwe Account Manager. Wij zoeken jou!

Verover de chocolademarkt: word onze Marketing- & Sales Director!

Marketing & Sales Director | Fulltime | Start: juni-juli 2024 | Salaris: € 5.000,00 +

Stel je voor: binnen 5 jaar de onbetwiste nummer één van Europa zijn in gepersonaliseerde chocoladegeschenken. Dat is ons doel. Maar daar hebben we jou voor nodig -een gepassioneerde Marketing & Sales Director- die ons daar naartoe leidt.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van een klein, dynamisch team in een internationale onderneming. Jouw rol als Marketing- & Sales Director omvat het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën voor diverse markten, zowel online als offline. Je bewaakt het marketingplan en budgetten, en stelt maandelijks gedetailleerde verkooprapporten op. Als klantverantwoordelijke voor keyaccounts zorg je voor naadloze samenwerking tussen marketing- en salesactiviteiten. Samen met je collega's bouw je waardevolle klantrelaties op en realiseer je groeidoelstellingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor salesresultaten, leidt je team met inspirerend leiderschap en stimuleert groei met een winnaarsmentaliteit. Je focus ligt op het versterken van relaties en het vinden van innovatieve manieren om de markt te verbreden.

Wat bieden wij jou?

Bij ons krijg je niet alleen een leuke baan, maar ook een boeiende en stimulerende werkomgeving waar je al je creativiteit kunt laten bloeien. We bieden een salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond. In onze platte organisatie met korte communicatielijnen is er volop ruimte voor jouw ideeën en inbreng. En laten niet vergeten: onbeperkt chocolade!

Jouw profiel

Als gedreven Marketing- & Sales Director met minstens 5 jaar ervaring in de voedingsindustrie en een relevant Hbo-diploma, ben jij een visionair leider die het team motiveert en coacht. Je bent flexibel in taken en werktijden, vooral tijdens drukke periodes zoals Kerst, Sinterklaas en Pasen. De mogelijkheid om nationaal of internationaal door te groeien ligt bij jou. Je beheerst Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits.

Wie zijn wij?

Welkom bij Tasty Present, waar we met passie gepersonaliseerde chocoladegeschenken creëren! Als koploper bedienen we de grootste webshops in de Benelux en daarbuiten met exclusieve merken zoals Chocotelegram®, ChocoABC en ChocoImage, waarmee we geschenken naar een hoger niveau tillen. Onze wereldwijde aanwezigheid maakt ons de ultieme keuze voor wie op zoek is naar unieke geschenken met een vleugje chocolade.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Harry Timmers (Managing Director) via 046 475 76 74.

Interesse?

Blow me away. Ik lees graag meer over jouw droombaan en jouw ambities. Vul onderstaand formulier in of stuur jouw verhaal naar harry@tastypresent.com.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons sprankelende succesverhaal?

Betreed de wereld van productie-efficiëntie als productie manager!

Productie Manager | Fulltime | Start: juni-juli 2024 | Salaris: € 3.500,00 - € 4.500,00

Leid een dynamisch team naar succes, innoveer en motiveer voor optimale prestaties. Klaar om het verschil te maken in de productie van morgen?

Wat ga je doen?

Als productie manager ben jij de drijvende kracht achter een dynamische omgeving waar productie, magazijn en expeditie samenkomen. Met een team van 8-30 collega's ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van verschillende aspecten, waaronder het motiveren en begeleiden van het team, het implementeren van vernieuwingen en verbeteringen op terreinen zoals mensen, methoden, kwaliteit, veiligheid, welzijn, kosten en productiviteit. Je bent meer dan alleen een manager; je bent een inspirator die zijn team coacht naar succes. Jouw rol gaat verder dan leidinggeven; je bent voortdurend bezig met het innoveren en optimaliseren van processen, van het opstellen van productieplanningen tot het waarborgen van kwaliteit en het uitvoeren van preventief onderhoud.

Een bijzonder aspect van je functie is het begeleiden van onze Cho-Creators, die met jouw aansturing gewone chocolade transformeren tot unieke, gepersonaliseerde geschenken. Met jouw inspiratie en motivatie zorg je ervoor dat gestelde doelen op het gebied van efficiëntie, veiligheid, kwaliteit, kosten en leverbetrouwbaarheid behaald worden. Bovendien werk je als verbindende schakel tussen Sales/SAS en Operations. Door klantwensen te vertalen naar efficiënte productiemethoden en tijdige leveringen, garandeer je dat onze klanten altijd krijgen wat ze verwachten, en zelfs meer. Met jou aan het roer zorgen we voor een naadloze productie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.

Wat bieden wij jou?

Bij ons krijg je niet alleen een leuke baan, maar ook een boeiende en stimulerende werkomgeving waar je al je creativiteit kunt laten bloeien. We bieden een salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond. In onze platte organisatie met korte communicatielijnen is er volop ruimte voor jouw ideeën en inbreng. En laten we niet vergeten: onbeperkt chocolade!

Jouw profiel

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en meerdere jaren ervaring in leidinggeven binnen de voedingsindustrie. Je bent een coachende en samenwerkingsgerichte leider, maar indien nodig neem je ook sturende maatregelen. Je durft mensen aan te spreken op gedrag en inzet. Met een ondernemende en nuchtere instelling, een hands-on mentaliteit en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, ben je goed uitgerust voor de uitdagingen van een klein bedrijf. Flexibiliteit in taken en werktijden is voor jou vanzelfsprekend, vooral tijdens drukke seizoenen zoals Kerst, Sinterklaas en Pasen.

Wie zijn wij?

Welkom bij Tasty Present, waar we met passie gepersonaliseerde chocoladegeschenken creëren! Als koploper bedienen we de grootste webshops in de Benelux en daarbuiten met exclusieve merken zoals Chocotelegram®, ChocoABC en ChocoImage, waarmee we geschenken naar een hoger niveau tillen. Onze wereldwijde aanwezigheid maakt ons de ultieme keuze voor wie op zoek is naar unieke geschenken met een vleugje chocolade.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Harry Timmers via 046 475 76 74.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in of stuur jouw verhaal naar harry@tastypresent.com.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons sprankelende succesverhaal?

Wil jij een centrale rol spelen in de bruisende wereld van de internationale chocoladebranche?

Sales Support / Order Intake Fulltime/Parttime | € 2.500,00 - € 2.800,00

Zoek niet verder! Tasty Present is op zoek naar een enthousiaste sales supportmedewerker die als verbindende schakel wil fungeren tussen sales, klanten en onze organisatie. Samen met een team van 3 collega's begeleid je orders, vervul je administratieve taken en bied je klanten de hoogste mate van ondersteuning. Met jouw ervaring ben je niet bang om nieuwe systemen te omarmen en draag je actief bij aan onze digitalisering. Klinkt dit als jouw volgende uitdaging?

Wat bieden wij jou?

 • Een passend salaris op basis van jouw ervaring en achtergrond (€2.500,00 - € 2.800,00);
 • Zowel fulltime als parttime mogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime);
 • Maandag tot vrijdag baan;
 • Ruimte voor eigen initiatief binnen een platte organisatie met directe communicatie;
 • Een prettige werkomgeving met een dynamisch en open team;
 • Werken voor een succesvol familiebedrijf met heerlijke producten;
 • Onbeperkt chocolade om van te genieten.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een fulltime enthousiaste, daadkrachtige en mensgerichte persoonlijkheid die van aanpakken houdt. Jouw toegevoegde waarde ligt in de serviceverlening aan klanten, je accuratesse en het waarborgen en verbeteren van het orderproces. Ook kun je in hoge mate zelfstandig werken en heb je een flexibele werkinstelling met betrekking tot de te verrichten taken en werktijden, zeker tijdens de voor ons typische drukke momenten. Verder beschik jij over:

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Vloeiend Nederlands en Engels, bij voorkeur ook Duits in woord en geschrift;
 • Accuraat en zeer nauwkeurig, zelfs in stressvolle situaties;
 • Liefst ervaring binnen een customerservice-, sales support- of andere commercieel ondersteunende functie;
 • Commerciële ervaring (gericht op resellers en B2B) is een groot voordeel. Telefonisch contact (ook uitgaande gesprekken) is voor jou geen probleem. Je bent niet bang de telefoon te pakken;
 • Goede kennis Microsoft Office is een must, ervaring met digitaliseringsprojecten is een pré. Daarnaast ben je in staat nieuwe systemen snel eigen te maken.

Wat ga je doen?

Als sales supportmedewerker ben jij de schakel tussen onze sales team, klanten en interne operatie. Je regelt orders, helpt bij offertes, en zorgt voor tevreden klanten. Ook draag je bij aan artikelbeheer en website-onderhoud. Jouw doel? Klanten blij maken en onze service naar een hoger niveau tillen.

Wie zijn wij?

Welkom bij Tasty Present, waar we met passie gepersonaliseerde chocoladegeschenken creëren! Als koploper bedienen we de grootste webshops in de Benelux en daarbuiten. Met exclusieve merken zoals Chocotelegram®, ChocoABC en ChocoImage, tillen we geschenken naar een hoger niveau.

Onze wereldwijde aanwezigheid maakt ons de ultieme keuze voor wie op zoek is naar unieke geschenken met een vleug chocolade. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons sprankelende succesverhaal?

Interesse?

Vul onderstaand formulier in of stuur jouw motivatiebrief en CV naar Lindsay Cuijpers sollicitaties@tastypresent.com onder vermelding van “Vacature Sales Support”.

Join ons team en groei met ons mee!

Solliciteer hier

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling en zullen aansluitend contact met jou opnemen.

Vragen_afbeelding

Vragen?

Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook een e-mailbericht sturen of maak gebruik van ons contactformulier. Wil je een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van dit formulier.