Werken bij Tasty Present

Tasty Present is gespecialiseerd in het bedenken, produceren en op de markt brengen van verrassende chocolade concepten. De basis is en blijft het personaliseren van ieder individueel geschenk. Kwaliteit, personalisatie, snelheid van leveren en originaliteit staan aan de basis van ons succes. Maar ook al kloppen deze ingrediënten, zonder de juiste medewerkers gaat het allemaal niet lukken. Wij typeren ons team als super enthousiast, knotsgek op chocolade én op klanten  en bijzonder servicegericht. Onze doelstelling is:  Europe’s #1 in personalized gift in chocolate and sweets.

Het Chocotelegram®, ChocoABC® en ChocoImage®, ChoCard en MellowImage worden niet alleen in Nederland op de markt gebracht, maar worden wereldwijd aangeboden. Vanuit Sittard zijn we voornamelijk actief in Nederland, België en Duitsland. Andere landen staan binnenkort “op de rol”. Alleen als je jouw uiteindelijke bedrijfsdoelstelling hoog genoeg stelt, inspireer je je medewerkers tot uitzonderlijke prestaties en willen méér mensen deel uitmaken van zo’n organisatie.

Wil jij onderdeel worden van een internationale organisatie die mensen blij maakt met persoonlijke chocoladegeschenken? Wil jij en kan jij, net als onze huidige collega’s, ook leveren wat je belooft +1? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken.  Wij zijn permanent op zoek naar goede mensen, in bijna alle voorkomende functies. Ben jij de juiste persoon voor Tasty Present? Wát je skills ook zijn, ons belangrijkste criteria zijn inzet, flexibiliteit, enthousiasme en passie. Beschik jij daarover; dan vinden wij een functie binnen ons team, gegarandeerd. Bouw mee aan iets moois, een bedrijf waar heel veel mensen blij van worden. Zowel medewerkers als klanten.

Wij zijn altijd op zoek naar:

  • ​Stagiair(e)
    Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires voor de afdelingen Verkoop, Marketing en Internet. MBO, HBO of WO.  
  • Salesmedewerkers (nationaal en internationaal; Duitsland, Frankrijk)
  • Medewerker Internetmarketing
  • Productiemedewerker (in voorbereiding)