Werken bij Tasty Present

Tasty Present, opgericht in 1991 en gevestigd in Sittard is gespecialiseerd in het bedenken, produceren en op de markt brengen van verrassende personalized eatable gifts, met chocolade als topspecialiteit. Kwaliteit, flexibiliteit en snelheid van leveren, in combinatie met de originaliteit van onze gepersonaliseerde producten, staan aan de basis van ons succes. Maar ook al kloppen al deze ingrediënten, zonder de juiste medewerkers lukt ons dat allemaal niet! Wij typeren ons team als super enthousiast, knotsgek op chocolade en enorm gedreven om de mooiste personalized eatable gifts voor onze klanten te maken.

De door ons ontwikkelde producten als Chocotelegram®, ChocoABC® en ChocoImage®, ChoCard en MellowImage, maar ook (gepersonaliseerde) chocoladeletters, chocolade kerstbomen, sleutels enz. worden in Sittard geproduceerd en vervolgens, via onze partners of rechtstreeks, wereldwijd aangeboden. Hoewel onze producten het hele jaar erg smakelijk zijn en graag gegeven en ontvangen worden, gaat in kwartaal vier onze productie sky-high. Om deze reden zijn we voor de periode oktober tot en met december op zoek naar:

 

ACCOUNTMANAGER

Door de stevige groei van de afgelopen jaren binnen en buiten Nederland, zijn wij op zoek naar een enthousiaste accountmanager voor ons Sales & Marketing team.

 

PRODUCTIEMEDEWERKER(S)

Hands-on en gedreven doorpakkers die graag een aantal weken aan de slag willen.
Van student, zorgzame moeder tot pensionado, en van enkele uren tot fulltime!