RSS

Blog

Onze luxe chocoladeletter S
Onze luxe chocoladeletter S
De meest verkochte, ontvangen en gegeten chocoladeletter is de chocoladeletter S. En bij Tasty Present kun je kiezen uit maar liefst méér dan 30 soorten, qua gewicht en vooral smaak.
Nr. 1 in personaliseren
Nr. 1 in personaliseren
Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van geschenken. Heerlijke bonbons voorzien jouw logo, chocoladeletters met jouw logo, een Chocotelegram® met een persoonlijke tekst. Van product tot verpakking, wij personaliseren het!
Cocoa Horizons
Cocoa Horizons
Ons doel: het levensonderhoud van cacaoboeren en hun gemeenschappen verbeteren door bevordering van duurzame, ondernemende landbouw, verbeterde productiviteit en gemeenschapsontwikkeling, die de natuur en kinderen beschermen.
Van cacaoboon tot chocolade
Van cacaoboon tot chocolade
Om de lekkerste chocolade te krijgen, werken wij met de allerbeste ingrediënten en -héél belangrijk- de beste recepten. In deze blog nemen we je mee in het proces van cacaoboon tot -uiteindelijk gepersonaliseerde- chocolade.
Chocolade cadeaus
Chocolade cadeaus
Als je een cadeau geeft, breng je eigenlijk jouw waardering over. Een cadeau geven, is waardering tonen. En met wat kun je beter je waardering tonen, dan met heerlijke chocolade.
Ons team
Ons team
Kwaliteit, flexibiliteit en snelheid van leveren, in combinatie met de originaliteit van onze gepersonaliseerde producten, staan aan de basis van ons succes. Maar ook al kloppen al deze ingrediënten, zonder de juiste medewerkers lukt ons dat allemaal niet! Maak kennis met ons gedreven team.
Letters, cijfers en symbolen
Letters, cijfers en symbolen
Wij hebben altijd tienduizenden chocoladeletters op voorraad, ook nog nét voor Sinterklaas. Alle producten van Tasty Present worden gemaakt van 100% Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Fairtrade chocolade met alle aandacht voor de producent.
We appreciate YOU
We appreciate YOU
Met onze geschenken brengen we aandacht en waardering over; toen én nu. We hebben onze visie gemoderniseerd: We appreciate you. Tasty Present draait volledig om deze visie. In denken, beslissen en doen.
Over Tasty Present
Over Tasty Present
Iemand een memorabel cadeau geven. Het afgelopen jaar deden we niets liever, want als je niet bij elkaar kunt zijn is een mooie attentie sturen een goed alternatief. Waarom doen we dat niet vaker?
Chocotelegram inspiratie
Chocotelegram inspiratie
De Tasty Present Chocotelegram® is een unieke en originele wijze om een boodschap kort en krachtig over te brengen. Gefeliciteerd, bedankt, een uitnodiging. De mogelijkheden zijn eindeloos!