Wenskaarten

Maak je eigen chocolade wenskaart, kies simpel jouw favoriete vorm; een sleutel, een mijter, een kerstboom of toch maar een normaal fotoformaat? Upload jouw foto en verstuur de beste wensen in chocolade.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ChocoHart rood - EIGEN DESIGN

De rode vensterdoos wordt voorzien van een melkchocolade hart (175 gram). Door middel van een speciaal printprocedé is het mogelijk om iedere gewenste foto/afbeelding met eetbare kleurstoffen te printen op de marsepein. Voor het chocolade hart maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Je geeft dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk kado. Minimale afname: 10 stuks.


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €8,16 excl. BTW

ChocoKuiken rood - EIGEN DESIGN

Op zoek naar een chocolade geschenk dat alle andere Paasattenties overtreft? Verras dan collega's, medewerkers of relaties met een chocolade kuiken, voorzien van jouw eigen design. Voor het chocolade kuiken maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Met dit kuiken geef je dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk Paaskado. Het chocolade kuiken wordt verpakt in een rode vensterdoos, waarbij jouw foto/afbeelding direct zichtbaar is voor de ontvangen. Dit kado is vanaf 10 stuks per design/foto te bestellen.


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €8,16 excl. BTW

ChocoMedaille rood - EIGEN DESIGN

De rode vensterdoos wordt voorzien van een melkchocolade medaille (150 gram). Door middel van een speciaal printprocedé is het mogelijk om iedere gewenste foto/afbeelding met eetbare kleurstoffen te printen op de marsepein. Het marsepeinen laagje wordt met cacaoboter bevestigd op de melkchocolade, waardoor het geschenk één geheel wordt. Voor de chocolade medaille maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Je geeft dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk kado. Minimale afname: 10 stuks,


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €8,16 excl. BTW

ChocoSleutel

Een nieuw huis gekocht, een sleuteloverdracht of een nieuwe hypotheek verkocht? Maak en verstuur vandaag nog een gepersonaliseerde sleutel. Upload jouw bedrijfslogo of foto. wij doen de rest. Een mooie rode vensterdoos wordt voorzien van een melkchocolade sleutel (175 gram). Door middel van een speciaal printprocedé is het mogelijk om iedere gewenste foto/afbeelding met eetbare kleurstoffen te printen op de marsepein.  Minimale afname: 10 stuks.


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €8,16 excl. BTW

ChocoWenskaart rood - EIGEN DESIGN

De ChocoFrame is een chocolade wenskaart die bestaat uit een melkchocolade plak van 175 gram en een marsepeinen laagje. Door middel van een speciaal printprocedé is het mogelijk om iedere gewenste foto/afbeelding met eetbare kleurstoffen te printen op de marsepein.  De chocolade wenskaart wordt verpakt in een rode vensterdoos, waarbij jouw foto/afbeelding direct zichtbaar is voor de ontvanger. Dit cadeau is vanaf 10 stuks per design/foto te bestellen.


Gewicht: 175g
Afmetingen (LxBxH): 210x155x22mm

Vanaf €8,16 excl. BTW

Easter Bunny Print Logo

Jouw eigen bedrukking op een paashaas tablet? De bedrukking kan vanaf één kleur tot full color. Te bestellen vanaf 50 stuks met je eigen logo. Kleine oplage is geen probleem, maar ook vele duizenden gepersonaliseerde paashazen kun je met een paar klikken bestellen. Ontwerp je eigen paasgeschenk voor medewerkers of klanten. Alleen je logo toevoegen of een geheel eigen ontwerp? Jij beslist, maak er maar iets moois van.


Gewicht: 160g
Afmetingen (LxBxH): 210x150x20mm

Vanaf €7,33 excl. BTW

Bestel online jouw persoonlijke chocolade wenskaart
Zoek jij een wenskaart van chocolade. Zoek dan niet verder. Wat dacht je van chocolade wenskaarten in verschillende vormen; een hart, een kerstboom, een sleutel, een medaille, een mijter een paaskuiken of een schilderijtje? Allemaal te bedrukken met iedere gewenste tekst, logo of foto. Stuur dit jaar een Kerstkaart van chocolade, wat denk je dat de reactie zal zijn? Wij weten het, we hebben er al tienduizenden voor onze klanten verstuurd.

Ben jij een bedrijf of organisatie en wil je een offerte ontvangen (>100 stuks)? Vul het offerteformulier in en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.